Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@drobcekm Ahoj, tak aj zajtra tam bude veru nátresk 😀 mne tiez vychadza OPU na stvrtok alebo piatok
No kocky tak dnes kontrola po 5dnoch pichania FSH...kokso tam bol iny natresk...Vyzera ze davka sa zvysi.. ☹ som celkom smutna z toho...podla merani som v tej rychlosti napocitala cca 3x8mm na jednom a cca 4x8-10mm na druhom, cize ziadna slava....Teraz som zvedava na telefonat...inak kocky teraz sa zacnu tie kontroly zhustovat ze?
ja mam tiez kontrolu za sebou.Teraz som prisla. natresk,ale islo to celkom rychlo si myslim. Ja som mala tiez kontrolu po 5-ich dnoch a vyzera to,ze sa mi tiez zvysi davka ( Tiez som zvedava na krv.
@franchise27 ak davku si mala doteraz? Ja 2,5 ampulky menopur a 1 ampulka vodicky.Pichanie si striedas po stranach,alebo pichas iba na jednu stranu? Ja vacsinou picham vlavo vsetko,lebo sa mi zda,ze pravu stranu mam nejaku bolavu
@anuska30 ahoj, ja mam puregon pera...a picham si 200 jednotiek . ja to striedam ale zacinam tiez citit ze jedna strana je bolava...ale to je z debilneho decapeptylu......ja som dnes bola tiez po 5dnoch od prveho pichania puregonu...a aj napriek tomu ze som chuda tak ma asi neminie vyssia davka...Lekarka sa najskor cudovala ze mi na zaciatok dala taku davku pri mojej vahe...ale nakoniec to bude asi aj viac...no co uvidime...som zvedava kedy bude dalsia kontrola
@franchise27 ake ty mas myslim,ze sa to vola HAM-ko? Lebo vraj dobra hodnota je od 1 a ja mam 0,5,takze vraj je nacase otehotniet,lebo vajecniky su uz slabsie :( Ja mam 37 rokov a 17 rocnu dceru /prirodzene otehotnenie/. Ty by si mala ist kedy na odber vajicok? Uz si bola na pohovor u embryologicky,ci este len ta to caka?
@franchise27
@anuska30 Ahojte, tak aj ja som uz doma, zo mna bola doktorka dost prekvapena, vraj cakala viac folikov u mna, no nevadi......kedy vám vychádza odber? mne terat vo stvrtok alebo v piatok - uvidi sa podla dnesnych vysledkov 😉
@franchise27 Ahoj, ano zacnu sa zhustovat tie kontroly - tak kazde 3 dni to vychadza , ale neboj - po ine dni tam taky natresk uz nebyva - to len teraz po sviatkoch sa im to tam nakopilo.....napriklad mne dnes sestricka na odbere krvi ani ampulku nemohla najst 😀 Ked som tam bola v sobotu, tak som tam bola o 07.15 a bola som stvrtá, tak celkom v pohode 😉
@mariajuraj ahoj.Ktory den mas dnes od pichania? Mne o odbere este nic nevravela a neboli sme ani u embryologicky. Kolko embryjii si davas vlozit? 🙂Ako si na tom s folikulmi,kolko si mala a kolko mm ?
@anuska30 no je to hodnota AMH...presne cislo neviem, dnes sa to spytam ked mi bude volat koordinatorka...este u embryologicky nie..neviem kedy sa asi ide, vsak to mi oznamia na niektorej kontrole isto...OPU som predpokladala ze bude na prelome mesiaca april/maj...ale istejsie to bude asi pri dalsej kontrole.Ja mam o 5 dni 31rokov...tak dufam ze to vytuzene babo a uspesne ivf bude neskorsi narodeninovy darcek 😉
@mariajuraj fuuha tak sme sa tam dnes viacere mozno videli-nevideli 🙂 no bol to iny natresk ale aj som to cakala preto sme tam uz preslapovali pred dverami o 6:40 rano...ale slo to rychlo.No mne Krajkovic este na zaciatku prilis zdvihol odhodlanie...lebo hned mi hovoril u vas nebude problem, vajicok bude isto dost a teraz na kontrole som bola celkom smutna...sice povedala doktorka ze je to OK, ale ze dolezita je teraz pre nu krv...tak uvidime.OPU este netusim kedy. A kedy si bola u embryologicky, dali vam to na jeden den aj s pravidelnou kontrolou alebo nie?
Ahojte. Aj my sme uz doma. No...ja som zatial stale napäta ako struna. Mam 16 den po ET, na usg dr. vraj tehotenstvo este nevidela, ale ze sliznicu mam veelmi vysoku a hrubu, 24mm, a ze si mam vydychnut, ze tehotna urcite som. Na vysledky z krvi este cakam...ALE!! Moj teh.test vobec nie je silnejsi ☹ .... Je sice pravda, ze zakazdym mam inu znacku, ale...toto ma urcite neukludnuje. 😖
@bambula27 ahoooj tak ako ste dnes dopadli??? Všetko je OK??? My sme dostali správu z Brna, že 2 máme v poriadku.... tak doktorka dala návrh, že vklad dnes alebo počkáme ešte 1 cyklus, tak sme sa rozhodli, že keď sme vydržali doteraz tak ešte 1 mesiac počkáme nech je všetko OK, ale aj ona odporučila radšej počkať, nech sa telo zbaví tých všetkých hormónov.... Ináč veľmi mi odľahlo, máme teraz aspoň šancu, lebo sme sa dosť obávali toho, že zavolajú a nebude z toho nič.... Takže čakám na pozitívne správy od teba..... 🙂 😉
@franchise27 takže sme sa dnes určite stretli.... my sme tam tiež boli 6:45 a čakali.... 😉
@jana954 Ahooj. A vies, ze som verila, ze ste dostali dobre spravy? Bolo ti to vidiet na ociach 😵 A vase bobaciky sa teraz akoze kde nachadzaju? Este v Brne? A ak tak odporucila aj doktorka, tak urcite je to spravne rozhodnutie. Joj, ale kraaaasne sa vam teda drzia 🙂 Sa tesim. No...a moje info vies, uz len pockat na telefonat, ach jaj...riadny stres pre mna.
@jana954 pocuj nebola si tam s manzelom a cakali ste na schodoch? ja som tam cakala s muzom hned prva...take chude sparadlo s kratsimi vlasmi 🙂 som bola ja....inak vidis super sprava z Brna. tak moc drzim palce, nech o mesiac prispievas fotkami s //
@bambula27 Ahoooj, silno držim palceky, VSETKO BUDE OK, babatko tam urcite bude, poriadne sa zavrtalo 😉
@franchise27 Tak to som ta urcite videla aj ja, len som bola trosku zmatena z tej foto, na ktorej mas dhlsie vlasy 😀 jedno stihlucke ziana tam bolo a to si bola urcite ty, xixi 😀
@mariajuraj joj, DAKUJEM 🙂 snad mas pravdu
@mariajuraj nooo veru neaktualne foto tu mam (vlasy krastie ale vaha stale na bode mrazu 😀 ) a presne ak si videla taku chudu babu v cervenom svetriku tak to som ja...joooj inak zavidim ti ze uz ides na odber....Mne to pride uz dlho toto cele, hlavne to vecerne tyranie sa s ihlami.
@bambula27 jój veľmi sme sa potešili.... nám to už povedala dr v ordinácii, že už sú tu výsledky.... a potom sme to išli prebrať ešte s embriologičkou..... a tá nás tiež tak povzbudila..... tak sme radi..... a ty sa neboj, určite je všetko v poriadku.... to len ten stres.... čakanie..... ja tomu pevne verím.... veď čiarky tam boli.... 😉
@franchise27 jasné.... ja som neprehľiadnuteľná.... 😀 , tak už viem.... ozaj by som ťa podľa fotky nespoznala.... no účes zmení človeka.... neboj pichanie zvládneš..... Keď skončíš tak si len povieš, že ako rýchlo to prešlo.... ja keď som pichala tak som vravela ako pomaly to ide a teraz si na to už ani nespomeniem.... a to som občas mala aj krásnu modrinku.... šikovná.....
Kocky tak vy ste tam mali dnes stretko?
@bambula27. Bude dobre, musí. 😉

@anuska30 Ahooooj, aj ja sa zajtra rano chystam na kontrolu....bola som aj v sobotu, ale len na sono, lebo v sobotu krv neberu...Taktiez picham 2,5 davky....Pokým som pichala len 2 davky, nič som necitila, ale teraz, ked picham 2,5, tak uz sem tam citim podbrusko - hlavne ked chodim.....OPU mi predbezne vychadza na piatok 😉 Co sa týka chutí - to ani tak nie, skor sa snazim vela piť, čo je u mna problem 😀 a z tolkej vody - niekedy vyse 3 litorv denne, mam brucho ako baloooooonik 😀