Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bambula27 ahoj, všimla som si že si si dala "oddych " ! No v piatok bolo hcg 610, takže som volala do MT a mám ísť v piatok na sono k svojej lekarke ,či je všetko tak kde má byť! Takže snáď to teda vyšlo 😉 uvidime dalej, ale je to presne o tom že najprv čakáš na pozitívny test, potom na krv, potom na 1. USG atd. proste stale s malou dušičkou na niečo čakáme :-/ a ty ako pokracujes, ideš na KET hneď v tomto cykle či? A čo tá hematologia ako ti radila adka?
@bambula27 TAk super.... tak nezabudni volať do MT a dohodnúť si kedy na sono, lebo myslím že sa má ísť na 14 deň.... tak mi sa potom nestretneme, ja som to akurát v noci tak predbežne rátala, lebo som nemohla spať a vyšlo mi , že ak sa nič nestane tak KET by mal byť 27.5...... tak len čakať menzes.... držím ti palce nech sú výsledky OK a môžete ísť na to..... 😉
Vo stvrtok by som mala ist na OPU.Dievcata,asi je to malo 5 folikulov,ci? :((( Mali zhruba:16,21,18 a neviem este mmm.
@franchise27 no ahoj moja, tak ako si dnes dopadla? Už vieš, kedy ideš na OPU? 🙂
kocky pri prvej stimulacii clostynom (pred iui )som mala velke bolesti a plno kadejakych pocitov a neprijemnosti, teraz druhy krat necitim vobec nic. Nemali ste to aj vy tak, ze prvy krat uff a dalsie razy ziadne pocity?
Uvazujem ci sa mi teda robia vajka ci ne..ach jaj 🙂
@mariajuraj ahoj,tak ake info ste sa včera dozvedeli???o sebe som ti napisela ip.
@koida Ahoooj, ja mam zajtra prvy vklad. Podla poslednej infosky zo vcera sa 3 vyvyjaju ok a jedno trosku zaostava....Zajtra rano o 8 mam volat a dufam ze bude aj vklad. dnes som akasi nervna, lebo vraj dnesok je najkritickejsi.....
@mariajuraj ahoj.kolko si mala prosim ta vajicok a kolko embryjii si dala vlozit ?
@anuska30 Ahoj, vajicok mi odobrali 8, z toho 6 bolo zrelych. 4 mi oplodnili. davam si vlozit len jedno 😉
@erinka12345 ahoj, tak dnes som dopadla omnoho lepsie...sice folikulov nie je vela ale naratala som cca 11ks od 11-23mm, sluzbu mala Culbova, chvalabohu ze nie ta druha a ona ma upokojila ze je to OK a isto budu nejake zrele vajka...OPU bude bud v stredu alebo vo stvrtok...poobede mi zavolaju podla krvi ci dnes picham pregnyl alebo az zajtra...taaak sa moooc tesim. Prvykrat som odtial odchadzala s usmevom od ucha k uchu...vypytala som si aj recept na Utrogestan, nastastie v tej lekarni vedla ho este mali....a uz len cakat 🙂 este sa musim popytat na vysku sliznice, lebo som mala malu len 7mm co je u mna klasika...tak ze co stym budu robit.
@anuska30 Ahoj, tak dnesna kontrola za nami ...Inak k tym bolestiam...najviac som vajecniky citila len v nedelu...dnes uz len troska...neviem akosi ma malo bolia na to ze by tam malo byt tolko folikulov...to pri stimulacii clostylom co som bravala u svojho gyn. to bolo horsie...citim ich hlavne pri sadani, alebo hlavne rano ked nie som este riadne rozhybana...Inak OPU mi vychadza bud v stredu alebo stvrtok, este mi dnes daju vediet...
@franchise27 ahoj.tak ja som bola tiez dnes na kontrole a opu bude asi vo stvrtok a nevie ci nebude este jedna kontrola.Vraj podla krvi.Mne naratala 5 folikulov od 16 mm do 21 mm.Neviem ci je to ok.Sliznicu mam vraj peknu,vysoko.
@bambula27
@mariajuraj
@jana954
@adka666
Kocky prosim o radu taku intimnejsiu...v stredu ma caka OPU a spermose musia byt ake stare...posledne odisli v sobotu rano...podla embrylogicky je najlepsie aby boli 3dnove...cize myslite ze je lepsie aby boli max.3dnove alebo den hore dole asi nehra nejaku rolu ci...😀 boooze az mi je smiesne ake kraviny rozoberam 😀 ale ked clovek chce robit vsetko tak aby bolo tip top a nic nepokaslal...Raz sa na tomto celom budem smiat ako blazon...
@anuska30 Taaak OPU bude v stredu....
@franchise27 aj ja mam v stredu.opu o 7:45 hod.Bojim sa,lebo mam malo vajicok
@franchise27 presne tak ako pred spermiigramom 2-3 dni absencia.
@anuska30 Neboj, to dame...musime verit ze aspon zo 4 budu fajn nie...ja mam tiez 10 folikulov a doktorka rata ze tak 5 bude ok...cize ziadna slava...ale uz sa musime dat do pohody a tesit sa....dame to uvidis. Tak sa v stredu vidime na izbe...ja som inak Petra..tak ked tam uvidis chude ziena s kratsimi vlasmi som to ja...A moja od dnes vylozene nohy a ziaden stres 😉
@adka666 dik, cize dnes vecer uz nic neriesime...az tam nieco na stredu rano ostane 😉
@franchise27 to dufam,ze to dame.Som uz nejaka v strese.Ja som dnes este v praci a este zajtra doobeda.Aj tak dobre,lebo by som sa doma asi zblaznila.Ty si na Opu prvy krat,alebo si uz bola?
@franchise27 Ahoooj, mne embryologicka povedala, ze mozeme mat sexik este v den pichania pregnylu, aby neboli ani stare a ani uplne nove..... 🙂
@franchise27
@anuska30 Ahojte baby, nebojte, date to 🙂 vazne nie je dolezity pocet ale kvalita. ja so mala tiez malo pri odbere - len 8......
@anuska30 to je moje prve ivf a tym padom aj OPU...cize uplny novacik...zajtra po praci si spravte doma pohodove poobedie, aj manzel nech necha pracu a len oddychujte, chodte sa niekam prejst, alebo len tak vylozte nohy na balkone alebo zahrade a nemyslite co bude v stredu. ja to mam tak v plane...ale jasne este musim skocit do prace na chvilu ale inak uplne vypinam...uz to nijak neovplyvnime, ani pocet ani kvalitu vajok...uz sa len musime spravne naladit 😉
@mariajuraj No uvidime ci bude nalada 😉.....stale som ratala ze OPU bude vo stvrtok a akosi ma to prekvapilo..ze uz v stredu...
@franchise27 zlata moja, tak ako Adka napisala, 2-3 dni. Aj Krajko aj embryologicka nam povedali to iste. A vobec to nie su kraviny. Ja som riesila podobne otazky vzdy, aby nahodou to nebolo malo 2 dni, alebo aby zas nebolo vela 4 dni....Takze neries a kludne sa pytaj cokolvek ;)
@sfera joj, supeeeer 😵 tesim sa s tebou, ved tiez si si svoje prezila tu u nas na "vychode", zasluzili ste si to. Drzim silno prsty, nech kazda dalsia kontrola nesie so sebou same dobre spravy 😵 😵 😵 A ano, dala som si na kus pauzu, 2 dni som prerevala, ale pomohlo mi to...Uz v sobotu dosla mrcha, ale teda riadne bolestiva, taku som este nezazila. Ale na druhej strane sa tesim, ze dosla tak skoro. Lebo ja som ten "divny" pripad, cakala som, ze to k mrche bude hrozne daleko....

@anuska30 Ja som 7 DC a 6 deň pichám merional, ale cítim taký tlak vo vaječníkoch, dnes som bola na kontrolu a vajok 15 - 20 približne, veľkosť 9 - 12 mm. Neboj, každá to inak cítime, ak dr, vraví, že je všetko ok, tak to bude určite v poriadku 😉