icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

anuska30
28. apr 2014

@mariajuraj ked si mala 8,kolko sa ti z nich ujalo? Si tehu ? My ideme metodou klasik,odporucila nam embryologicka.

mariajuraj
28. apr 2014

@franchise27 Aspon to budes mat za sebou. Inak ja som tiez z tych injekcii nemala ´´naladu´´ na sex 😀

mariajuraj
28. apr 2014

@anuska30 Joooj, ja mam len zajtra vklad. 8 vajok mi odobrali, 6 bolo zrelych. Vcera som volala, 3 sa nam delia pekne a jedno trosku zaostava. Zajtra rano mam volat znova a dufam ze bude aj vklad

anuska30
28. apr 2014

@mariajuraj drzim palce a dakujem.aku mate metodu ?

mariajuraj
28. apr 2014

@anuska30 Dakujem pekne - metoda ICSI, mame zlu kvalitu spermii, len 1 percento je ok ☹

anuska30
28. apr 2014

@mariajuraj u nas zas manzel vraj super a ja malo vajicok,co som vobec necakala :(

monvitka
28. apr 2014

bože baby, obdivujem vas...aj mna to isto čaká, len sa bojim, lebo pri kazdom odbere krvi idem k zemi a predstava injekcii do brucha 😝 😅

anuska30
28. apr 2014

inak povzbudenie mi dala teraz manzelova sesternica.Mala 3 vajicka a uz ma skoro rocneho synceka,tak dufam,ze mne bude stacit tych pat :(

franchise27
28. apr 2014

@monvitka ja som taka ista, pri odbere krvi idem do kolien...jedine v lahu mi mozu odobrat a pred ivf som bola ako kopka nervou ...bala som sa ze odpadnem len pri tom ako mi koordinatorka bude ukazovat ako narabat s ihlami....a dnes picham poslednu injekciu Pregnyl....v kupelni mam flasu plnu desiatok injekcnych striekaciek...neverila som ale zvladla som to...a dokonca aj odbery krvi v Heliose su v pohode...je to fakt minutka a utekam von...Ani sama netusis co dokazes, rovnako ako ja...sice stale budem padat do kolien pri odbere krvi, ale zatial cely tento proces ma jedno velke plus a to ze som na seba pysna ze som to dokazala a sama si pichala tie ihly....uz len aby bol aj vysledok podla predstav 😉

monvitka
28. apr 2014

@franchise27 bolesť ako taku znášam dobre, len ked vidim ihlu, tak odpadavam 😖 dufam, ze ked pride k tomu, hádam to nejako zvládnem...tak to som rada, ze nie som jediná. Este sa nikdy nestalo, aby mi neprislo zle, hanbím sa za to 😀 sestry su hadam zvyknuté, ked ich upozornim, ze ma zrejme nájdu na zemi..ideme len na prvu konzultáciu, neviem kde je problem...zatial sa tu nemôzem zapajat do nejakých extra fundovaných debát, zatiaľ mám len nejaké teoretické vedomosti, čaká nás len prvá konzultácia a vdaka tomuto foru viem, čo môzem čakat...Drzim palce

franchise27
29. apr 2014

@monvitka Tak sa drzte na konzultacii, vela stastia nech ivf nie je nakoniec ani treba a ak by aj nahodou, tak sa len pytaj.A ja tiez sestricky vzdy upozornim ze radsej lahnut lebo mi byva zle...mne tiez bolest nevadi ale fantazia v hlave pracuje a neviem ci si to mozog nejak debilne pospaja ...lebo uz zacnem citit ze sa mi tazko dycha a uz sa to rozbieha 🙂.....

drobcekm
29. apr 2014

Caute baby. Dlhsie som sa neozvala, no trochu som bola mimo. V piatok 25. som mala OPU. Moje telo vsak na tie injekcie zareagovalo trochu hyperaktivne. Folykov bolo vela a aj vajicok moc - 44. Teraz riesime HSS, takze vklad bude ak vsetko pojde hladko az v maji. 😒 Dufam... Drzim vam palce 🙂

anuska30
29. apr 2014

@franchise27 ahoj.prosim Ta,co si to mame zajtra doniest? Bola som v praci ked mi volala koordinatorka a moc som nerozumela.Viem,ze vlozku a ... Ako sa citis?

jana954
29. apr 2014

@franchise27 ahoj, ja som sa až dnes sem dostala a vidím že baby ti odpísali... takže zajtra držím palce nech ich je čo najviac... a potom nech sa im darí.... 😉

jana954
29. apr 2014

@bambula27 tak ma aspoň budeš informovať ako to prebieha 😉 , budem na teba mysieť a držať palce, daj vedieť ak bude niečo nové.... 🙂

anuska30
29. apr 2014

Dievcata ,co si treba zobrat na OPu? Bola som v praci a moc som nerozumela co mi vravela koordinatorka.Akurat vlozku,od polnoci nepit, nejest,nevonat sa,ziadna zuvacka,ziadny cukrik a este nieco? Aj holia,ci nie? retiazky vsetko dat dole? Dakujem

smoulinka13
29. apr 2014

@anuska30 presne to co si napisala plus retiazku nausnice piercing dolu, odlakovat nechty a zobrat biele ponozky. a ci holia? asi nieee, teda mna nie 🙂)

sfera
29. apr 2014

@anuska30 dodám ešte nemaľovať sa....

franchise27
29. apr 2014

@anuska30 vlozku a biele ponozky, vsetko mas napisane na tom papieri co si dostala od embryologicky...nenamalovana, nenalakovane nechty....nepit, nejest...Citim sa blbo, nakolko ma chyta nejaka choroba...z toho ze som vcera zmokla....tak dufam ze nedostanem teplotu...cely den pijem caje, naobliekana som ako cibula...no uvidime. Uz nech ideme domov..vsak

ereska
29. apr 2014

@monvitka veru aj ja som uz parkrat odpadla alebo menim farby ako chameleon pri odbere 🙂 a len a len pot ma obleje a tma pred ocami 🙂

cmelica
29. apr 2014

Kocky prosim vas mate niektora aktualny cennik??? Dakujem ...

erinka12345
29. apr 2014

@franchise27 ahojček moja, tak tfuj tfuj tfuj, nech sa zajtra zadarí, budem na teba myslieť. Uroda super 11 vajok, hlavne aby boli OK 😉 Koľko dní si si prosím pichala FSH injekcie ? 🙂 Zajtra čakám pozitívne info 😉

franchise27
29. apr 2014

@erinka12345 ahoj, dakujem ...no zajtra uvidime aky bude konecny pocet...pichala som 11 dni a na 12den tj. vcera som pichala pregnyl....Zajtra dam info....😉

erinka12345
29. apr 2014

@franchise27 Ďakujem a už šup šup oddychovať 😉

anuska30
29. apr 2014

@franchise27 ani nehovor.Ja uz chcem byt tiez doma.Som z toho nanic.Sem tam ma pobolieva brucho,ale nic moc. Dufam,ze vsetko bude ok. Tak zajtra

cmelica
29. apr 2014

@sfera Dakujeeem 🙂

lucusik33
29. apr 2014

@anuska30 ,franchise27 zajtra sa obe držte.drzim Vám tuho palceky.mna to čaká o deň neskôr.

zuzina1881
30. apr 2014

@drobcekm ahoj 🙂 44? Klobuk dole! Ja som mala 33 a to uz bolo tazke, ledva som sa hybala a po opu bolelo priserne cele brvcho par dni... nafuknute, bolave, voda v nom, injekcie: solumedrol a fraxiparin! Ziadna sranda.. vsetky zrele, 20 oplodnenych picsi, priserne drahe to bolo, predlzena kultivacia, nakoniec "len" 4blastocysty(manzel ma velmi zly spg). 2pokusy neuspesne za mnou.. v maji dalsi! 🙂 drzim palce!!! 🙂

anuska30
30. apr 2014

@lucusik33 tak drzim palce..