icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

franchise27
30. apr 2014

Tak kocky OPU za mnou...a slzave udolie cestou domov...z cca 11folikulov bolo len 2 oocytov...nechcem hadzat flintu do zita...ale vyzera ze uz som ju hodilo..zajtra volam ci sa vobec oplodnili a ak nie tak to cele balim ☹
Inak OPU pohode,len ja som im nejak viac krvacala tak nieco museli zasivat...cize ma aj viac boli podbrusko, ale inak sa da...tak tie co to mate pred sebou drzte sa a dufam ze to bude uspesnejsie nech to moje OPU

anuska30
30. apr 2014

@franchise27 ako sa mas? Ja hrozne.Som unavena,zima mi je,spala by som a boli ma velmi podbrusko.Totalne znicena....Lezim v posteli.

ramadasa
30. apr 2014

@franchise27 a neboj.Ja uz bola 4 krat a nic.Vsak keby nie pojdes z nova ci nie 🙂 drz sa

erinka12345
30. apr 2014

@franchise27 ahoj moja, hlavu hore, nehádž flintu do žita. Čo ti povedala doktorka?

mariajuraj
30. apr 2014

@franchise27 Ahoooj, neboooj, oba budu ok, je ich malicko, ale ani u mna to nebola ziadna slava v porovnani s inymi babami....

franchise27
30. apr 2014

@anuska30 ja okrem toho ze som totalne psychicky vycerpana, pretoze dnesny vysledok ma totalne odrovnal tak pohoda...brucho boli ale je mi to jedno...je mi totalne smutno a zmierujem sa s tym ze zajtra sa dozviem konecnu spravu ze ani jedno sa neoplodnilo...uz fakt neviem verit

franchise27
30. apr 2014

@ramadasa momentalne som v takom rozpolozeni ze znova uz nepojdem...vyskusala som a stacilo....viem ze to druhe ivf by som znasala velmi tazko, lebo by som sa bala ze to dopadne rovnako....

franchise27
30. apr 2014

@mariajuraj keby si mala pravdu...ja som cakala ze aspon 4 budu pekne...ale toto ma odrovnalo...

franchise27
30. apr 2014

@erinka12345 nic...len ze cakala od toho viac...no a koordinatorka ze aj pri dvoch je nadej...ale ked spomenula ze ak sa neoplodnia tak vracaju nejake peniaze tak som vedela ze pri tomto pocte sa asi tazko podari...ved uvidim zajtra...na dnesok uz placu bolo dost...nechavam si na zajtra

smoulinka13
30. apr 2014

@franchise27 joj to ma mrzi :( dufam ze aspon jeden bojovnik ostane

amonda
30. apr 2014

@franchise27 ahoj, ja som bola na dvoch ivf, prvy krat tri vajka, do blasto prezili dve a vkladali sa, druhe ivf len dve vajka obe sa oplodnili, vkladali sa dve na treti den, chytilo sa jedno a lala z neho dvojvajecne dvojciatka......nestracaj nadej 🙂

anuska30
30. apr 2014

@franchise27 nestresuj sa a ver,ze sa oplodniVed na oplodnenie staci jedno jedine vajicko.Nestresuj sa zbytocne.Ani jedna nevieme ako to dopadne.

anuska30
30. apr 2014

@amonda si so dala vlozit dve embryjka?

erinka12345
30. apr 2014

@franchise27 no takže hlavu hore naozaj, viem, že sa opakujem, ale uvidíme zajtra, je veľa žien čo má dve vajká, veľmi na teba myslím aj na vajká, nech sa pekne chytia. 🙂

amonda
30. apr 2014

@anuska30 ano, ked sme mali vzdy len dve, tak sme ich dali spolu...oni boli aj v laboratoriu spolu, nam hovorila embriologicka, ze sa dokazu takto vajka "potiahnut" ze ako keby na seba reagovali a rastli priblizne rovnako 🙂

anuska30
30. apr 2014

@amonda ja som tiez rozmysla nad dvomi,ale vacsina mi odporucala jedno.Dufam,ze nebudem lutovat ,ze pri piatich vajickach som si dala len jedno.Metodu mame klasik,nakolko embryologicka vravela,ze staci,nakolko manzel ma spermie ok.

amonda
30. apr 2014

@anuska30 hlave si ver. Je jedno,ci jedno,ci dve. Sprav to tak ako to citis a tak to bude dobre 🙂

anuska30
1. máj 2014

Dobre rano dievcata.Tak dnes som volala do centra.Z piatich vajicok sa uchytili dve.Dufam,ze to tak vydrzi az do pondelka .Vraveli mu,ze to je krasne nakolko metoda bola klasik. Strach je stale.Dufam,ze to bude ok.

anuska30
1. máj 2014

@franchise27 ahoj moja.Ako si dnes dopadla? Dufam,ze dobre.Drzim moc palce...

zuzina1881
1. máj 2014

@anuska30 z piatich 2 je super! Ja som mala z 20 len 4 picsi po pk expandovane blastocysty.. 2x nevyslo, este mame 2 pokusy.

amonda
1. máj 2014

@anuska30 to je krasne 🙂 drzim palec

franchise27
1. máj 2014

@anuska30 moja prezili obidve...obe sa krasne oplodnili. Boze vies aka to bola ulava ked sme sa dozvedeli ze nase dve jedine vajka su krasne oplodnene....uz len nech v sobotu dostaneme spravu ze su OK...aspon jedno...A tebe drzim palce klasickou metodou sa dve chytili to je fakt super...isto ti to vyjde.

gaganka81
2. máj 2014

@zuzina1881 ja som mala 2 pokusy IVF, v prvom z 11 sa oplodnili 4, dve vložili, dve zmrazili. V druhom pokuse z 13 sa oplodnilo 6, 2 vložili, 2 zmrazili. A stále nič. Čakáme na schválenie tretej žiadosti IVF.

franchise27
2. máj 2014

Kocky ako dlho po OPU ste citili vajecniky...ja som sice len 2 dni po...ale stale citim pravy vajecnik, tam kde bolo najmenej vajok....ale konecne necitim uz ten steh co mi zasili ranu po vpichu na pravej strane...asi museli ten vajecnik vyobracat....

mariajuraj
2. máj 2014

@franchise27 Ahooooj, supeeeer, nech sa obe drzia a vydrzia. 😉 Ja osobne som citila vajecniky este v den vkladu a zhorsovalo sa to este tym plnym mechurom pri vklade...a este aj teraz ich sem - tam citim. Ale popichava ma obcas na lavej strane, ani nie vajecnik, skor v podbrusku. ale doktorka vravela ze je to normalne

anuska30
2. máj 2014

@franchise27 uz som sa zlakla,ze sa ti neuchytili,ked si sa neozvala.Gratulujem.Som rada,ze sa ti uchytli obe.Dufajme,ze to tak zostane.

ramadasa
2. máj 2014

@franchise27 no vydis ked Boh da aj z motiky vystreli.Drzim palce

anuska30
2. máj 2014

@anuska30 takze dufam,ze sa v pondelok zas stretneme ;)

zuzina1881
2. máj 2014

@franchise27 ahoj, ja som moje citila vyse tyzdna, lebo som mala 33 vajicok! Takze 2dni su v pohode 🙂

anuska30
2. máj 2014

@franchise27 tak dufam,ze sa v pondelok alebo v utorok zas stretneme ;) Hlavne aby mali zajtra pre nas len dobre spravy.