Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@zuzina1881 to bola uroda;) Kolko ich bolo zrelych ?
Okrem troch vsetky. Ale do blastocysty sa po pk dopracovali len 4 embryjka.
Dievcata,v stredu som mala OPU a vklad by mal byt v pondelok alebo utorok.Moze byt sex,pokial nemam problem ziadny ? 🙂
@zuzina1881 držím palce nech to výjde. V akom ste teraz štádiu?
@gaganka81 dala som si mesiac prestavku, na Velku noc, rodinne oslavy... a na konci maja dalsi KET. Uvidime, ako dopadneme.. 🙂 berieme to sportovo, ziadne depky sa nekonaju, len keby to nebolo tak strasne drahe!!!
bolo tu vela prispevkov ze chodia radšej do Brna ako do Martina
baby co sa vlastne deje so spermiami ked sa pripravuju pred iui?
sfera to bolo tak všeobecne, ci netreba stracat cas a ist radšej do Brna
@anuska30 myslim ze hej, my sme si pre ET dali sexik 🙂 a v pohode..teda ak ta neboli moc brusko
@boruska11 podľa mna všade je niečo, ja som stratila čas v KE a v MT to vyšlo na 1.x, a dufam že to vydrží! Takže ja mám s Heliosom veľmi dobrú skúsenosť, pretože mám s čím porovnať. Nevravím, že pomôžu každému možno naozaj je pre niekoho to Brno lepšie, ale ja som po mojej zlej skúsenosti s KE jednoznačne za Helios! KE boli ozajstná strata času a peňazí, ale zase nakoľko som z východu tak to bolo pohodlnejšie! A MT bol už pre nás cestovne dosť náročný tak si vôbec neviem predstavit to Brno.Je to asi na každého zvážení a som za to že ak mi niekde nevedia pomôcť tak prečo nevyskusat niečo iné.... 😉
@zuzina1881 nooo veru dost drahe, preto uvazujem ze ak bude treba na 2IVF pojdem inam...
@anuska30
@ramadasa
@mariajuraj
@erinka12345
@smoulinka13
Kocky tak dnes je 3.den kultivacie a moje jedine dve bublinky su v poriadku...maju uz 8 buniek, co je na tento den v najlepsom poriadku...zajtra ich caka kriticky den a ak zabojuju tak v pondelok vklad.Som nesmierne stastna ze takto moje chudence bojuju...Ale mne je od vcera nejak zle...boli ma pravy vajecnik stale a uz to zacalo celym bruchom az po branicu...pravdepodobne je to mierne OHSS co som na seba nasrata lebo pri tom ze mi ziskali len 2 oocyty a ja este dostanem OHSS ...ale curat chodim stale, ani brucho nie je nejak prilis nafuknute...neviem ako si polepsit...pijem dost vody...neviem ci su aj nejake vitaminy kt. pomahaju pri tom...ale dnesna sprava ma tak nakopla ze som vyliezla z postele a po 2dnoch sa prezliekla z pyzama 🙂
@franchise27 to je super sprava!!! vydrzia obidve uvidis....ja som po OPU len pila vela vody, to by malo stacit 🙂 das si vlozit jedno ci dve? asi lepsie bude rozdelit na dva pokusy
@smoulinka13 ja isto len jedno....aj preto ze som chuda a nechcem riskovat ich zdravie ...booozinku keby sa konecne na nas usmialo stastie. Snazim sa vela pit...je to take neprijemne pichanie v celom bruchu pri pohybe alebo nejakej zlej polohe...ale dufam ze to prejde a uz to nebude take kriticke ako vcera vecer...stale si hovorim kym curam a nevraciam tak sa nejdem lakat a vyvolavat Krajkovi.
@franchise27 jasne len klud 🙂 ja idem utorok tiez do MT, na krv..ale tak vysledok uz viem, len chcem sa poradit s Krajkom co dalej.budem drzat palce aby pondelok bol vklad 🙂)) oddychuj a mysli na tie dve male bublinky...🙂
@franchise27 ahoj.tak moje ma jedno 8 buniek a druhe 5.buniek.moze to druhe este do pondelka alebo utorka dorast ? Mate niekto taketo skusenosti ? Chytaju ma depky ((( Mam 3 den kultivacie...
@smoulinka13 aj my v tom uz mame jasno... minieme este embrjka zamrazene a pojdeme skusit iscare pre zmenu 🙂
@anuska30 zajtra je ten dolezity den...ak zajtra podrastu tak myslim ze bude dobre a rovnako tak to 5bunkove si myslim ze to dozenie...no vydrzat do pondelka bude asi najtazsie
@zuzina1881 mne sa paci ferticent
@franchise27 veľmi veľmi držím päste..;)
@smoulinka13 to je kde? V BA? Tam by sa mi teda nechcelo dochadzat, MT je pre mna najvyhodnejsi, kedze byvam 20 km od ZA!
Kocky moji dvaja osameli bojovnici prezili...v zivote by som neverila ze z dvoch jedinych odobratych vajicok budu nakoniec drobci vhodni na vklad...Jeden sa dnes chysta ku mne a druhe je zatial vcasna blastocysta, kt. ale dufam pekne dozreje a pojde sa mrazit...Kocky dakujem za povzbudenia. Mam vas rada
@franchise27 blahoželááááááááááááááááám 😀 😀 😀 na túto novinku som veľmi veľmi čakala, všetko dobré moja, dávaj na seba pozoooor. Mne zobrali 13 vajok v tú sobotu, 11 bolo zrelých a 8 sa podarilo oplodniť. Uvidíme, zajtra, ako sa vyvíjajú. Je to beru zázrak táto príroda. Drž sa! 😉
@franchise27 Supeeer, som mala pocit ze budu ok tesiiiim sa, aj ja som toto prezivala, malo vajok, ale boli ok 😉
@erinka12345 drzim moc palce aj tebe, nech ich ostane co najviac krasnych...teba to bude teda cakat vo stvrtok, tak budem moc na teba mysliet. Inak je to fakt rychlovka ...ja som uz doma, som hladna ako vlk...ale usmievam sa ako cvok 😀 nie je nic vyhrate...ale pre mna je toto velky uspech.
@franchise27 super moja supeeeer, nech sa dobre zahryzne krpčúrik 🙂 no veru ďaleko do štvrtka pre mňa 😀 😀 😀 horšie to čakanie, ako celé tie injekcie 🙂 robili ti to pod sonom? aj foto si si brala?
@erinka12345 Presne mam dojem ze po OPU to bolo 2x horsie ako tie injekcie. Ano robia ti to pod sonom...vsetko jasne vidis aj tu ihlu aj ako pustia bublinku...foto mam 😉 + spravu pre tvojho gynekologa. Mna by uz mohli prejst tie bolesti pod rebrami...mam dojem ze mi muselo seknut nejaky nerv ked som mala po Opu bolesti...ale dnes mi robili aj kontrolu ci nemam vodu v bruchu a vsetko bolo OK.

@gaganka81 tak to ja som oproti tebe este len zaciatocnik! Mame este 2zamrazene, ale som pripravena ist do toho opat! 🙂