Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@erinka12345 hej, naskor si mysleli ze je to voda...ale potom ze to su isto creva...tak som to uz nechala tak...ked to do tyzdna neprejde tak skocim za obvodnou...lebo to bude asi nejaky nerv...ale dufam ze to prejde..lebo sa mi nechce chodit zbytocne po lekaroch...a presne aj mna viac boli brucho po OPU ako pred
@anuska30 ahoj, ty si ako dopadla...zahliadla som tam tvojho manzela dnes...aspon myslim ze to bol on...takze vklad bol? a druhe embryjko ako dopadlo??
@franchise27 ahoj.bol vklad.celkom fajn bez bolesti to prebehlo.ja som tam videla sediet tvojho manzela ) Zajtra mam este volat ako druhe,lebo je trosku slabsie.ty ako s druhym embryjkom ? NA krv pojdem potom k svojmu lekarovi.Vraj staci .
kocky, taka hlupa otazka. Ale kto sa nepyta nic sa nedozvie. Mat orgazmus po iui je ok? Ked predpokladame, ze zrovna dochadza k uhniezdovaniu vajicka, nemohli by ho stahy maternice pri orgazme vypudit?
@anuska30 tak fajn...druhe to isto dozenie a budete zajtra mrazit. Nase druhe to dnes doobeda este dohnalo aby ho mohli uz dnes mrazit..takze mame jedneho maleho mrazacika. Ja som sa zatial na krv objednala k nim...ale to bude zavisiet od toho ako to bude vyzerat...ak je velka sanca ze ostanem tehotna tak pojdem tam a ak nie tak sa objednam u svojho...Tak vela stastia nam prajem nech nam to dobre dopadne...
@franchise27 Ahojček, tak všetkých 8 embryí sa zatiaľ správne delí, je to dnes tretí deň PK. Takže vo štvrtok už rovno na vklad, teda samozrejeme o ôsmej budem volať, či vyštartovať, ale tak predpokladám, že áno to bude 5 deň PK. Inak chcem sa spýtať len pre info, mrazenie toho druhého embrya ste platili po vklade?
@erinka12345 jasne ze budes mat vklad...z tych osmych min. polovica bude krasna 😉 ano pri odchode z vkladu sme platili mrazenie a prenajom na rok 2014.
@erinka12345 ak môžem my sme v deň et platili len 6 , ktoré boli vhodné na mrazenie a do druhého dňa sa vyvinuli ešte 3, tak som ich potom kontaktovala, ze ako to teda uhradiť a oni mi poslali faktúru a zaplatila som to cez internetbaking 😉
@franchise27 @sfera dievčatá ďakujem pekne, len som si chcela byť istá, lebo chlap sa ma pýtal, len pre info 😉 povedala som mu to isté čo vy mne 🙂 no uvidíme koľko ich dobojuje do šťastného konca vo štvrtok 😉
@jana954 Ahoj....nebola som tu dlho, nejak mi aj bodla pauza od celeho konika 😉 No, a zajtra mam 14DC, cize idem do MT na sono a uvidime. Povedala mi Janakova, ze je mozne, kedze mavam dlhsie cykly, ze do KET bude este jedna kontrola okrem tejto...takze uvidime. Zajtra budeme vediet viac. A co ty? Ako sa mate?
ahoooj, ja som si tak isto povedala, že si dám trochu oddych od mk.... ja čakám teraz na menzes, ktorý dúfam príde čoskoro..... a potom už uvidíme..... tak daj vedieť ako ste dnes dopadli.... držím ti palce.... 🙂
Ahojte dievcata.Som stvrty den po ET.Rada by som vedela ci ste mali nejake oriznaky.Mna obcas pobolieva v podbrusku.Robili ste uz bezne veci ako inokedy ? Ja som teraz doumyvala podlahu.Dufam,ze mi to neuskodi. Som 11 den od pregnylu.Kolko sa drzi v tele pregnyl ?
@anuska30 Ahoj, aj mna po ET pobolievalo brucho, pobolievali ma vajecniky a v podbrusku citim akoby pnutie - taky slaby tlak. lezala som len 2 dni, viac som to uz nevydrzala, tiez som asi 4 dni po ET umyvala podlahu - myslim si ze mi to aj pomohlo na psychiku, nemalo by to uskodit ak to robis pomaly a v klude. Aj pohyb je dolezity, drzim palce 😉 Ja som na 10 den od Pregnylu uz nemala ziadnu ciarku na teste 🙂
@bambula27 aho kde si zohnala utrogestan?
@smoulinka13 v lekarni co je pri Heliose maju.Za tri balenia som platila 20 € minuly tyzden
@anuska30 uz maju? super...este sa planuje daky vypadok ci uz bude normalne k dostaniu stale?
@mariajuraj ja som dnes 11 den od pregnylu,skusila som testnut a mam tam viditelneho ducha.Neviem ci je to pregnyl.Stvrty den po Et by to nebolo zavcasu mat dve // ?
@smoulinka13 neviem,ale vraveli ,ze uz by mal byt
@anuska30 ok dakujem 🙂
@mariajuraj ty si teraz tehu ?
@anuska30 idem na KET v maji...posledny mrazacik
@smoulinka13 kolkaty den od Et si dostala mrchu ?
@anuska30 po ET som dostala mms na 11. den...pri KET to bolo vzdy neskor...pri prvom KETE az na 18.den od vkladu, pri 2.KETE na 15. den....
@smoulinka13 nezistili ti,alebo nevysetrovali preco sa to tolkokrat stalo ? Na zaciatku po Et si mala nejake oriznaky alebo nieco? Ja mam niekedy ako take pnutie prsnikov a pobolievanie v podbrusku.To cakanie je hrozne
@anuska30 az teraz zacali zistovat ked som stratila 4 embryjka:( idem na genetiku a hematologiu, manzela asi objednam na imunologiu. Ja som po kazdom vklade mala uplne ine priznaky takze tazko povedat, po et ma bolelo dost bruho, teraz naposledy mi nic nebolo len spinila
@smoulinka13 dufam,ze sa mi zadari.Ja som potratila v 8 tt oteh.prirodzene a 2x mimomat. preto ivf,lebo mi zobrali oba vajcovody,inak som nemala problem otehotniet.Dufam,ze uz to bude teraz ok.Ja mam hematologiu ok,ale doktorka Starovecka vravela,ze kvoli tomu budem pichat fraxiparin ak otehotniem do 3 mesiaca a genetiku mame ok.

@franchise27 super, tak sa tešíííím 🙂. No inak mňa pred OPU skoro vôbec brucho nebolelo a teraz mám taký pocit akoby som bola nafúknutá a keď kráčam pri každom kroku cítim brucho. Vôbec to nie je veľká bolesť alebo tak nejak, len to cítim. Ale menej ako včera, takže snáď to bude v poriadku. 🙂 A si im hovorila, že ťa pod rebrami bolí?