Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@smoulinka13 ano,do bruska,ale co neurobime pre nase deticky.Vobec sa toho nebojim,ked som zvladla stimulaciu a po dve injekcie,tak toto zvladneme 🙂
@anuska30 jasne zvladneme a to sa picha cely cas az po test z krvi?
@smoulinka13 nie.mne dala teraz pri et doktorka recept a vravela,ze ked budem tehu,tak si zacnem pichat az do tretieho mesiaca.Takze,az ked zistia,ze si tehu
@anuska30 Ahoj, tak ty si uz testla....fiiiha, si nevydrzala ze...boze aj mna svrbia prsty ale skusim asi az v nedelu...ja robim pomaly vsetko to co aj predtym ale nedviham nic tazke...to mam zakazane od muza 😉 Inak ako dopadla druha bublinka, mrazili ste? Ja v bezny cyklus dostavam mrchu cca na 25DC co som bola vlastne vcera...tak dufam ze ak do nedele nebudem mat ziadne spinenie ze to bude ok...prve dva dni po vklade som bola totalne Happy bez starosti a blbych myslienok...ale teraz uz zacinam pocitovat obcas strach ako to dopadne...A inak prsia ma bolia riadne...ale to je utrogestanom...
Baby ako to chodí v heliku.v pondelok idem na krv som po 3.iui.dnes som si našla ducha na teste.Ak bude krv pozitívna kedy dávajú ďalšiu kontrolu??
@javorinka2 ahoj zdá sa mi že o dva týždne by si mala mať ďalšiu kontrolu
@javorinka2 na ktorý deň si si robila test? Keď tak si urob ešte v nedeľu test. Držím prsteky 🙂
@dasaa ďakujem pekne;) na 11dpo..a kolko je optimálne hcg na 14dpo?? To bude v pondelok;)
@javorinka2 jeeej blahozelam 🙂 a tesim sa s tebou ze to vyslo po tom vsetkom ........ Ja som mala HCG po 14 dno od IUI 13 bolo to dost malo ale ze po IUI je nizsie. Dolezite je ako bude stupat. Drzim palce, aby si to dotiahla do uspesneho konca 🙂.
Ja som mala dalsiu kontrolu o tyzden. Ides aj na UTZ v pondelok ????
@trinity8 ďakujem moja..no nemôžem tomu stále uveriť;) na živo lepšie vidieť;)
@trinity8 áno aj ultrazvuk aj krv;)
@javorinka2 viem sa vzit do tvojej situacie , bola som natom podobne 🙂. Potom napis ako si dopadla v pondelok. Drzim palce.
@javorinka2 podla UTZ ti povedia kedy mas prist na kontrolu, alebo ti daju na vyber ze mozes aj k svojmu Dr.
Mne na prvej kontrole este nebolo nic vidno na sone.
@anuska30 ahaa tak to sa picha az potom som myslela ze hned po vklade 🙂
@trinity8 v pondelok píšem;)
@franchise27 ahoj.druha sa nemrazila.vraj bolo by to zbytocne,lebo bola slaba ((( nooo...testla som.tiez uz robim co treba.manzel nosi tazke nakupy.Ja mavam 29 dc mrchu.to si mam ratat od poslednej menst.,lebo teraz neviem ci sa to rata ako predtym
@franchise27 ja mavam vacsinou 29 dc,ale naposledy som mala 31 dc,ale to asi preto,lebo mi robili laparku kvoli mimomaternicovemu. Takze ja mam 29 dc v pondelok 12.5 Dufam,ze nedoraziiii.Ak by sa teraz nezadarilo/co verim ,ze sa zadarilo,tak by som musela absolvovat znova stimulku ( Ja verim,ze uz to bude ok,aj ked v kutiku duse som velmi nervozna a bojim sa
@franchise27 mas aj nejake bolesti ? Ja skusim testnut este v nedelu.To uz by mala byt pregnilovka fuc,ci nie?
@anuska30 tak mrzi ma s tou druhou bublinkou ze bola slaba....ja netusim ci sa to rata ako pri beznom cykle...ale tak ratam to ze v den odberu vajicok bola ovulacia...a ja dostavam mrchu cca na 10 den od ovulacie tak sa to teraz nejak posunie...ale tak uvidime. Pregnyl je uz fuc aj teraz pichali sme si ho 28.4. cize dnes je uz myslim 11den po pregnyle cize uz isto nie je v krvi...aspon u mna nie...u mna sa drzim cca do 9.dna to uz viem lebo parkrat som ho dostala u svojho gynekologa...Bolesti nemam uz ziadne..sem tam ma pichne v podbrusku ale inak nic...jedine tie prsia. a dolezite este nespinim...co je u mna aj tyzden pred mrchou...tak musime verit.
@franchise27 takze ked dnes som mala viditelneho ducha,tak to bude tehu? Ja tiez nemam ziadne spinenie,ale v podbrusku ma tak ani neviem ci pobolieva,skor ako prekrvovanie.Ak by som bola teraz tehu a bolo by babatko ,tak viac embryjok nepotrebujem,nakolko uz jedno dieta mam.Dufam,ze ked bolo iba jedno,tak bude silne az dokonca.)
@smoulinka13 ahojky. NApisali mi v Heliku a hned pri nich ta lekaren, kazali mi tam vybrat, lebo asi sa stale neda zohnat
@smoulinka13 skus si tam najskor zavolat do tej lekarne...vola sa lekaren Ladoveň...a normalne ak maju tak im povedz ci by ti vedeli odlozit ze v ten a v ten den ides do Heliku a dostanes recept...mne tak odlozila pre istotu...ale nakoniec ho mali dostatok...zatial viem ze napr. v ZA kraji ho dostat len tam...neviem ako je to v inych krajoch...mne sestricka na gynde povedala ze bud v tej lekarni alebo v CZ
@bambula27
@franchise27 dakujem vam 🙂 utorok idem do MT tak sa popytam....
@javorinka2 och tak toto si uz nepametam.Na sone mozno nic neuvidis.oni ti presne povedia kedy mas prist na kontrolu.Tak ako ti pise @trinity8 daju ti na vyber .No aspon co ja som chodila do Martina tak som bola na kontrole v 6tt a potom v 8tt .Uz som potom chodila k svojmu.Potichucky ti gratulujem.Budes este robit test v nedelu ?
Dievcata,dnes som stvrty den po Et a mam od poobedia dost bolesti v pobrusku a ide mi to az do krizov a chvilkami mi je zima.Ruky a hlavne nohy mam studene.Mala ste nidktora,alebo mate taketo priznaky ? Dufam,ze to neni nic zle (
@anuska30 ahoj aj ja som to takto mala....potom to nahle preslo a nakoniec z toho nic nebolo.moze to znamenat aj uchytenie..takze ti asi vobec neporadim ) drzim palce...
@dasaa ďakujem asi aj v nedeľu;)
@smoulinka13 ahoj.ako dlho si to msla,lebo dnes sa citim zatial ok,tak dufam,ze to tak aj bude. Menst.si na kolkaty den dostala ?

@anuska30 dufam ze sa zadari 🙂) aj ja budem mat pri tomto KETE fraxiparin..to sa picha??? ach jaaj