icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

smoulinka13
15. máj 2014

@avlv aj ja to tak robim, ak mam na vyber, staroveckej nejdem 🙂) len neposledy tam bola len ona tak som bola nastvana ze k nej nechcem :D

sfera
15. máj 2014

@anuska30 v deň opu si ako v 2tt, ak ti ju robili na 14dc. tak normalne podľa poslednej menštruácie

anuska30
15. máj 2014

@smoulinka13 ja som mala predlzenu kultivaciu 5 dnovu blastocystu.Pani doktorka Starovecka vravela,ze az ked sa mi potvrdi tehu,ale dnes mi vravela pani Janakova,ze si uz mozem zacat pichat ked je test pozitivny Ty si tiez budes ?

trinity8
15. máj 2014

@javorinka2 cooooo??? to ti nebudu brat krv mne na druhej kontrole brali a bola som aj na UTZ. Ale tak mozno preto ze som hodnotu HCG mala nizku, ale vtedy mi do tel. povedali ze to tak zvykne byt po IUI. Drzim Ti palce aby to tak bolo 🙂.

anuska30
15. máj 2014

@sfera na 17 DC som mala opu a mala som predlzenu kultivaciu.5 -dnovu blastocystu

sfera
15. máj 2014
smoulinka13
15. máj 2014

@anuska30 aha..ano ja budem pri najblizsom KETE...len som si myslela ze to hned po vklade.ale tak asi nie 🙂 vsak to je jedno..hlavne aby to pomohlo..i ked neviem ako mi to ma pomoct lebo mne sa 2 krat uchytilo a kym som prisla na krv na 14.den tak uz aj embryjko odislo..tak neviem ako mi to pomoze

anuska30
15. máj 2014

@sfera dakujem.uz som pozrela.A tie tehu priznaky kedy asi boli a ake ? Podla kalkulacky by som mala byt 4 tt

anuska30
15. máj 2014

@smoulinka13 a uz pred tou krvou si mala nejake problemy ako spinenie alebo co,alebo z nicoho nic to odislo ?

smoulinka13
15. máj 2014

@anuska30 raz som nekrvacala ani nic, mala som ducha ale na krvi uz bolo nizke hcg..druhy krat som spinila od 3.dna po vklade..tiez som mala ducha ale kym som prisla na krv tak nic z toho..tak preco nechapem ako mi to pomoze :(

anuska30
15. máj 2014

@smoulinka13 ja budem mat 14 den v pondelok,takze verim,ze dovtedy bude vsetko ako ma byt.Takze si mala aj testy pozitivne ? Sa bojim ci bude vsetko ok a co vlastne ukaze krv

smoulinka13
15. máj 2014

@anuska30 mala som duchov :( aj mi potom povedali ze hcg bolo vyssie ale aj tak malo..ze uchytilo sa ale odislo :(( dost ma to trapilo preto uz nebudem testovat.dufam ze v pondelok ti povedia krasnu spravicku 🙂

anuska30
15. máj 2014

@smoulinka13 mne zatial skor testy silneju,tak dufam,ze to tak zostane.Ja som potratila v 8 tt,ale tehu prirodzene.Teraz si ma trochu nastrasila ,ze ziadne krvacani a razom nic.Ani bolesti nejakd intenzivne ?

sfera
15. máj 2014

@anuska30 no klasika, bolesť prsníkov, podbruška, lenže to môžu spôsobovať aj hormóny, asi 2 týždne pozorujem väčší hlad( takže asi tak od 6tt) a tento týždeň (8tt) pociťujem zvýšenú únavu...inak nič, u každej je to iné

anuska30
15. máj 2014

@sfera vkladas este utrogestan ? Chodis aj do prace alebo si na pn ?

smoulinka13
15. máj 2014

@anuska30 ak ti silneju tak je vsetko ok 🙂 neboj, ja som mala pri kazdom vklade uplne iny priebeh, ked som mala ducha prvy krat tak mi bolo dost zle, krce, nespinila som, druhy krat ma nic nebolelo ale spinila som..takze uz tazko povedat. ked pojdem teraz na ket, nebudem doma, pojdem hned do roboty, nebudem testovat, nebudem robit vobec nic..uz sa stane co sa ma stat

sfera
15. máj 2014

@anuska30 Nie mne dali Duphaston, ale mala som Utrogestan z predchádzajúceho ivf, tak som ho na začiatku užívala a keď došiel prešla som na Duphaston a ten budem brať do 12tt. a viac mi vyhovuje ako utrogestan. Ja pracujem na dohodu pri sestre, len na 3 hoďky, ale tento týždeň som odflákla, ale pri potvrdení tehotenstva sa ma gynekologička hneď pýtala, či chcem PN

anuska30
15. máj 2014

@smoulinka13 budem silno drzat palce.Tebe mozno daju pichat hned fraxiparin.Len sa pytaj...

smoulinka13
15. máj 2014

@anuska30 hej spytam sa 🙂 aj ja drzim tebe palce.neboj ak silneju testy vsetko je ok

anuska30
15. máj 2014

@sfera prepac za otazky ,ale si doma ci na pn ? Utros je asi aj o dost drahsi ako duphaston.

anuska30
15. máj 2014

@smoulinka13 tak verim tomu,lebo ked som bola vtedy tehu,tak test vobec nesilnel. Chodila som pred ivf na akupunkturu,tak dufam,ze mi to pomoze alebo pomohlo a navstevovala som jednu pani,ktora mi upravovala cakry.Moznoje to divne,ale skusala som kadeco.Inak asi 3 mesiace som uzivala inofolic.

sfera
15. máj 2014

@anuska30 prečítaj si ešte raz moju poslednú správu 😉

anuska30
15. máj 2014

@sfera prepac,ten koniec som tam nevidela ;)))Ja som minuly tyzden bola doma po vklade.V pondelok som isla do prace,ale zajtra idem k lekarovi nech mi da pn.Niekedy sa mi zda,ze mam pichanie v posve a ked sefim a sa dost aj hybem,tak mam potom bolesti

smoulinka13
15. máj 2014

@anuska30 aj ja som skusala kadeco neboj...takze to uplne chapem

anuska30
15. máj 2014

@smoulinka13 a co take si skusala ?

dasaa
15. máj 2014

ahoj @javorinka2 ako sa mas a ako sa citis ?

javorinka2
16. máj 2014

@trinity8 ďakujem moja.No uvidíme..Mne janakova povedala že len UTZ tak..Možno sa po ceste zastavim u môjho dr. a ten mi vezme;)

javorinka2
16. máj 2014

@dasaa nooo ahoj;) mám sa celkom fajn okrem tych bolestí ako na ms a krizov;( Trocha stresujem aby bolo všetko o.k.ale to jr asi normálne;) Test mi silnie tak snáď jr bublinecka tam kde má byť....V pondelok idem do heliku na utz tak drz päste;;)) ďakujem zlatík za opytanie;)

smoulinka13
16. máj 2014

@anuska30 skusali sme tiez prirodnu medicinu, homeopatika a taku liecitelku ktora "vyhanala" zlu energiu

anuska30
16. máj 2014

Ahojte.Viete mi niektora poradit? Dnes rano som mala v posve jasno cervenu krv.Nic ma neboli.Teraz som si robila test a je druha ciarka taka ista ako prva.Este vcera bola trosku slabsia.Dnes nam v posve citim ako sliznicu co som doteraz nemala.Mate s tym niektora skusenosti ? Chvilami ma oblievaju poty a to mi niekedy robieva pred mrchou.Dnes som 33 DC