icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

smoulinka13
25. máj 2014

@bambula27 mm to je velmi individualne..mne minule bolo vidiet na 8.den slabeho ducha..niektorym nie je vidiet do krvi nic..neboj ak tam daco vidis toje super, ak ked mini ducha 🙂

zuzina1881
25. máj 2014

@bambula27
@smoulinka13
@franchise27
Hotovo! Vsetko v poriadku, KET mi robila Culbova. Dnes som sla az ako stvrta.. mechur mi skoro praskol, som mala co robit, aby som to udrzala. Embryjko sa krasne rozmrazilo a uz je tam, kde ma! Mam tyzden nahradne volno, kopu kniziek, ktore som doteraz nemala cas citat... takze dojdeme domov a uz lezim na zahradnej hojdacke a relaxujem! 🙂 peknu slnecnu nedelu prajem :-*

smoulinka13
25. máj 2014

@zuzina1881 super super nech sa embryjko udrzi 9 mesiacov....a uzivaj si slniecka, od utorka to mam v plane aj ja 🙂)

zelenagw
25. máj 2014

@zuzina1881 drzim ti moc palce hlavne mysli pozitivne neuvazuj o tom ci tam bude lebo uz je tam a bude tam strrrrraasssnnnee dlho 🙂 drzim peste 🙂

franchise27
25. máj 2014

@zuzina1881 Drzim palce, nech to dopadne uz len najlepsie ako vie. A nie ze zaspis na slnku 😉

franchise27
25. máj 2014

@bambula27 mne bolo napr. pri ET vidiet na 9 den po uz zretelnu ruzovu druhu ciarku, ale v ten den som uz aj silno spinila, cize ani radost som nemala lebo som vedela ze sa nieco zle deje.....ale vsetko zavisi od toho kedy sa uchytilo k sliznici...cize niektorym ukaze hned a niektorym az v den krvi...A to ze si uz nieco videla je ciarocka kt. bude isto silniet...len ziaden stres, ak sa bude dat...moooc ti drzim palce

bambula27
25. máj 2014

@franchise27 joj, moja....po ET som ja mala na 8 den po uz slabu ciarocku. A dnes mam 10 den po KET a ta je veru slabsia. No uz trosku stresujem...ale da sa. No samozrejme sa bojim. Ale dakujem....Cakame dalej.

bambula27
25. máj 2014

@zuzina1881 tak sa drzte s bodkou malou, nech sa tam krasne uchyti a mame dalsie dobre spravy... 😉

zuzina1881
25. máj 2014

@bambula27 dakujem, dnes som cely den len tak polihovala, nic nerobila, citala si, muzicek aj navaril, aj opral, skakal okolo mna 🙂 bolo mi fajne cely den, nikdy som nebola pokojnejsia 🙂 tak dufam, ze to takto pojde dalej!
Ty mas kedy krv??? To cakanie je des.. drzim palce! Snad ciarka bude tmavnut a hcg stupat!!! Drzim velmi palce aj ja tebe! 🙂

bambula27
26. máj 2014

Ach...zienky moje. Ja som nevydrzala a dala som si dnes spravit hcg u nas v robote. Som 11 den po KET a krv negativna :( Manzel ma dnes narodeninky, som ho tak strasne chcela potesit a .... nepotesila som ☹ Uz som taka nestastna z toho. NEchapem. Ked mam vsetky vysledky dobre (dal mi u nas p.doktor urobit vselijake vysetrenia, tiez sa tomu z imunologickej stranky venuje) a vsetko mam dobre. Az mi povedal: "Deniska, az ma series, ze mas vsetko dobre." Maternica krasna, cista, embryjko krasne aj po "prebrati"...ja uz naozaj nechapem.... ☹

franchise27
26. máj 2014

@bambula27 😢 to fakt...bozinku toto nie je normalne...moc ma to mrzi..ale myslis ze uz nie je sanca ze by este hcg stuplo?Toto je uz fakt o stasti, ze ked si uplne OK tak aj tak sa nepodari....☹

janyc
26. máj 2014

@bambula27 môže to byť biochemicke tehotenstvo...uchytí sa a odíde...hematologiu máš OK? lebo aj tam to dosť zaváži....zrážanlivosť krvi a pod.....z tvojej správy som pochopila že si zdravotná sestrička...? Neviem koľký KET si mala, ale šanca stúpa počtom transferov...ak teda ešte máte zamrazené 🙂 mne sa to podarilo na 2 vklad 🙂

zuzina1881
26. máj 2014

@bambula27 :'( :'( :'( strasne ma to mrzi!!! Ja som dufala, ze teraz majove kety nam vsetkym uz vyjdu, ze je ten spravny cas... och! Ani ja to uz nechapem a najhorsia je ta bezmocnost... Opatruj sa, par dni zas bude zle a potom hore hlavu a bojuj dalej! Nevzdavaj sa... jednoducho patrime k tym, co sa nacakajuuu a natraaapia, kym budu tymi najstastnejsimi maminami! 🙂

smoulinka13
26. máj 2014

@janyc ahoj dlho som ta tu nevidela ako sa mas?

smoulinka13
26. máj 2014

@franchise27
@zuzina1881 baby zajtra idem pre mojeho posledneho mrazacika 🙂 myslite na nas

smoulinka13
26. máj 2014

@bambula27 to ma mrzi :( ja som to tak tiez mala 2x, skus ist na hematologiu

zuzina1881
26. máj 2014

@smoulinka13 moja pekna, ja na teba myslim uz dnes! 😉 verim, ze sa drobec pekne rozmrazi a vsetko bude ok! A hlavne, ze sa nam to uz obom podariiii!!! 🙂

smoulinka13
26. máj 2014

@zuzina1881 dufam ze obidve budeme tehu 🙂) i ked stale sa pozorujem ci nemam kiahne, mame ich v skolke, to by bolo fakt super ich dostat

zuzina1881
26. máj 2014

@smoulinka13 este si nemala kiahne? Je to nebezpecne v starsom, nie detskom, veku. A inkubacna doba je aj 2-3t! Tak dufam, ze sa to na teba nenalepi!

smoulinka13
26. máj 2014

@zuzina1881 veru nemala som ich :( postupne ich dostavaju vsetkt deti. Ak ich doatanem do zajtra este ket zrusim, potom je to v rukach bozich...

franchise27
26. máj 2014

@smoulinka13 drz sa moja...a uz tu chcem vidiet len pozitivne spravy...
Kocky az nemam z vas depku a na ten svoj julovy KET idem aj ja pozitivne.

smoulinka13
26. máj 2014

@franchise27 dakujem 🙂 je to posledny mrazacik juj

zuzina1881
26. máj 2014

Baby moje... teraz vecer ma tak polhodinu pichalo v podbrusku, nie okolo vajecnikov, nie ako pred menzesom.. take zvlastne pichanie ohranicene na jedno miesto. Och, snad to nebude zly znak. Dva dni poctivo lezim, citam, oddychujem, nic tazke nedviham.. snazim sa nepozorovat a az doteraz mi to slo, snad sa nic nedeje a moja bublinka je pekne zavrtana. 🙂

zuzina1881
27. máj 2014

@smoulinka13 drzim palce dnes!!! 🙂 daj potom vediet, ako to dopadlo... od dnes sme v tom spolu! 😉

smoulinka13
27. máj 2014

@zuzina1881 dakujeeem uz sme na ceste aj sa bojim aj tesim 🙂

zuzina1881
27. máj 2014

@smoulinka13 do dvoch hodin uz aj pojdete nazad 🙂 a do vecera uz len lez! Nech sa bublinke netoci domcek hore nohami 😀 ja som lezala dva dni, dnes uz sa motkam po dome.. slniecko sa nam schovalo, tak dnes velmi vonku nepojdem...

smoulinka13
27. máj 2014

@zuzina1881 ja uz zajtra valim do skoly, nemam uz dovolenku a minule som vzdy lezala 3 dni a nic, takze to nepomohlo... Som zvedava kto bude dnes robit, uz sme pod strecnom

jana954
27. máj 2014

@bambula27 len to nevzdávaj.... možno že teraz to bude mať iný priebeh.... držím ti palce 😉

jana954
27. máj 2014

@smoulinka13
@zuzina1881
ahojte baby, tak ja sa k Vám pridám v piatok.... bude to môj prvý pokus.....

zuzina1881
27. máj 2014

@jana954 ahoj 🙂 v piatok mas ET? KET? Drzim palce... musime sa podporovat, skor ci neskor sa to musi podarit!!!