Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte prosim vas ako je to z utrogestanom v heliose kedze sa chystám na ket rada by som vedela ci je alebo nieje Dík
@chorucka je! Teda bol pred dvoma tyzdnami 🙂
@zuzina1881 dik 😉 mam este doma jednu skatulku posetrenu
@zuzina1881 neviem si predstavit nieco ine ten utros mi celkom pasuje nezatazujem pecen ked si ho davam od spodu
@chorucka hej utros by mal byt pri heliku 🙂 ja som minule mala dufaston a mala som z toho neskutocnu migrenu tak som povedala ze nikdy viac.som rada ze utros znova je na SR
@chorucka ja som mala stastie, ze vzdy, ked som bola na ET, KET, tak ho mali... nic ine som nebrala, tak neviem posudit. Ale mam pocit, ze aj utros ma neziaduce ucinky.
@zuzina1881 isteze ma neziaduce ucinky ale ma ich menej ked si ho vkladas ako keby si ho jedla a co je hlavne nezatazuje zaludok
Tak ahojte baby 🙂 Aj ja som jednou zo snaziliek v Heliose. Zatial mam zistene protilatky proti spermiam a geneticku mutaciu sposobujucu trocha vacsiu zrazanlivost krvi. Beriem Anopyrin. Tento mesiac som bola 1x na IUI u Dr.Culbovej, zial neuspesne :( Dam tomu este 2-3x sancu a potom uz len IVF kedze sa snazime o babo uz 3 roky. Chodi do Heliosu este niekto z KE?
ahojte..prosím vás tie ktoré ste už absolvovali iui a ivf koľko vás to vyšlo? ďakujem
@1aduliatko1 ahoj nas to uz vyslo cez 3000 eur..ale mali sme vela vajicok a vsetky PICSI...
Zeny moje! Zajtra rano drzte palce! 😉 8.den po KETe, testujem!
@zuzina1881
@zuzina1881 drzim drzim drziiiim
@kvetinkova9 ahoj 🙂 zaujimalo by ma, kto ta posielal na genetiku, ja som v prvom cykle ivf, et, ket sa nepodarili, teraz cakam vysledky druheho ketu, ale na speci vysetrenia ma, neviem preco, neposlali!
Drzim ti palce! 🙂
@1aduliatko1 ahoj nas zatial ivf prve vyslo cca 2300eur,mali sme icsi 15 vajicok,zostalo 7 vo finale.1ET zial neuspesne a 6v mrazaku. Takze to este nie je koncova cena.kazde dalsie ket 160eur+ utros a cesta takze kazdy dalsi pokus cca 200eur.
@zuzina1881 neviem ako ine baby ale ja som si v centre sama pytala odporucania na genetiku,hematologiu,ci som si priala aby mi vzali krv na protilatky proti trofoblastu.zial nikto sa zda ze ti to sam od seba neponukne mozno az vtedy ked budes viackrat neuspesna pri transfere alebo potratis ☹,niet co k tomu dodat
@lucusik33 uz som sa dohodla s Dr.Culbovou, pisala mi mail, ze ak ani treti pokus nevyjde, poslu nas na genetiku, hematologiu a fragmentaciu DNA a v dalsom ivf cykle aj genetiku embryi... takze tak!
@1aduliatko1 my uz sme sa prehupli cez 2500 eur!!! ☹
@zuzina1881 Bolo to takou nahodou. Nasla som doma vysledky z hematologie stare asi 5 rokov a tam boli popisane nejake mutacie, tak som to vzala na prvu konzultaciu do MT a Dr.Culbova mi hned navrhla aby sa tieto a aj ine vysledky tykajuce sa mozneho tehotenstva spravili este raz. Akurat cakacie doby na takeho vysetrenia su aj 2mesiace. Takze tak. A osobne si myslim, ze ak sa uz zena dostane do CAR malo by to byt jednym zo zakladnych vysetreni.
@zuzina1881 ďakujem.... je to presne o tom, že my sa môžeme snažiť ako chceme a robiť všetko možné ale výsledok je neistý.... ale treba dúfať.... 🙂
Ahojte dievčatá chcem sa opýtať dnes som 11 deň po ET a začala som pomaly krvácať .... na krv a sono máme ísť vo štvrtok čo myslíte je to už v háji .....
@lucusik33
@zuzina1881 preco tak veľa? vacsinou baby vravia ze okolo 1300. Ja sa mam do stredy rozhodnúť či ideme do toho.. (IVF)
Baby vy ste boli pred IVF aj na laparke?
tak je to tu! na dnešnom teste duch... držte palce, nech pekne čiaročka silnie 🙂))
@piussi preto že: sme mali drahé injekcie, nie na miešanie, ale priamo urobené v takom pere, kde sa len menia ihly, veľa vaíčok, až 33, 20 bolo oplodnených metódou ICSI, predľžená kultivácia, tri vklady, lieky... a za všetko sa platí!
@zienka42 ja som pri spineni a krvacani vedela, ze je koniec! Ale su zeny, ktore boli aj napriek krvacaniu tehotne a uz maju babatka. Takze uz len cakat na vysledok, snad to bude ok 🙂
tak kocky davnejsie som spominala ze na trase ZA a MT bude uzavierka cesty a bude tam obchadzka...tak aktualne info tu http://zilina.sme.sk/c/7218334/v-pondelok-uzavr... ratajte ze v spicke to bude narocnejsie na cas, tak tie co chodite po tejto trase ratajte so zdrzanim a vyrazajte o par minut skor ako obvykle 😉

@franchise27
@adka666 mne sa tam aj nepaci, ze kazdy doktor ma iny nazor. Isla som Staroveckej na kontrolu pred KETom, tam mi dala ten fraxiparine, pri KETE bol Krajko a ten mi hovori ze NACO to mam ze to mi aj tak nepomoze..no tak si vyber..ale nakoniec som mu povedala ze to chcem skusit s tym fraxikom pokial nebudem mat vysledky z hematologie. A este minuly ket som si dala vlozit 2 embryjka a krajko mi povedal: Dufam ze sa neuchytia obidve..No mala som dost. Ja rozmyslam o Ferticente BA