Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@zuzina1881 😀 boooze snad o 4 hod. skor nebude treba...sice som tade este nesla ale dufam ze to viac ako pol hodina navyse nebude....no bude to sranda ale asi aj stres navyse 😉
@franchise27 asi pojdem na krv len k svojmu lekarovi a do mt zavolam... dnes mi je tak zle, ze lezim cely den, neviem si predstavit tu cestu...
@zuzina1881 ahoj aj si bola dnes v robotke?
@smoulinka13 ahoj, nie, nebola! Som od dnes pn! Nechcem nic podcenit... a ked mi je takto zle, nemalo by to vyznam. Keby na tom teste dnes nic nebolo, dala by som si nejake lieky a sla do roboty! Takto som dosla len spat do postele 😀
@zuzina1881 jasne 🙂 netreba nic podcenit 🙂 dufam ze ciarkocka bude silniet 🙂
babusky moje, zajtra 7.den po KET rano testujem drzte palce!!! 🙂
dakujeeem za srdiecko 🙂
@smoulinka13 moc, moc drziiim palce!!! Budeme obe vyvolavat duchov 😉
@zuzina1881 ty uz nemusis vyvolavat, tvoj sa uz objavil xixi
Baby, tak na teste velke biele nic :(
Baby takže naše šťastie skončilo v 8tt po 3.iui:;;(( včera mi oznámili že MA.Neviem to prežiť..neprajem nikomu...Teraz čakám na menzes a odíde to samo..aspoň tak mi povedali.Že sa môžme hneď snažiť;( ale čo keď ja ani ovu nemám bez tabletiek:( Tak neviem čo poviete..Mám ísť znova do heliku a urobia mi znova iui či budú tlačiť do umelého;( poraďte zienky:( ďakujem
@zuzina1881 no ja už len fakt čakám lebo sa mi to už spustilo naplno takže asi nič z toho ..... a robili ti aj sono keď si krvácala zo spodu ži cez bruško ....
@javorinka2 to mi je ľúto ja som po ET a tiež to tak vypadá, že nič z toho ... ale ak sa Vás zadarilo pri IUI tak to skúste ....
@zienka42 ja som po ET krvacala silno, sono teda robili cez brusko... to mi je luto! Mate este mrazene embryjka? Ja sa zatial drzim a test pomaly tmavne, krv az v pondelok.
@zienka42 len neviem či sú ochotní robiť už 4.iui vieš lebo keď sme boli na treťom povedal krajko že ak to nevyjde tak umelé..síce to vyšlo ale neviem asi mu napíšem
@javorinka2 to mi je velmi luto!!! :'( opatruj sa... a ked to troska preboli, bojuj dalej!
@smoulinka13 ahoj bud trpezliva, zajtra to uz moze byt inac, velmi drzim palce 🙂
@ingrid0105 dakujem..je mensia sanca..ale stale je..🙂
@smoulinka13 kedy ides na krv? skus vydrzat a testovat za 2 dni to by tam uz malo a bude vidiet aj druha ciarka 😀
@ingrid0105 na krv idem takto o tyzden...no skusim zajtra aj stvrtok, testov mam dost 🙂
@smoulinka13 budem na teba silno mysliet 😀 a ake testy pouzivas?
@ingrid0105 dakujem, ja pouzivam z ebyu, take pruzkove 🙂 mozno su to smejdy..ale tak vzdy ukazali pravdu zatial
@zuzina1881 ďakujem:( tebe držím päste nech je to o.k.
@zuzina1881 no áno máme ešte 3 mrazáčikov a zajtra krv som zvedavá čo povedia ..... ale ty sa drž nech len paličky silnejú ....
@javorinka2 ale prečo by nerobili aj 4 keď vedia, že sa Vám to ide aj tak ... nechápem ... dakedy mám pocit, že im ide len o peniaze ....
@javorinka2 ooooch nieeeee ☹((((((((. Tak som verila ze sa ti to podarilo. Ja som tiez po dvoch IUI. Druhe skoncilo ako toto tvoje, dlho som sa z toho spamatavala. A ked som bola na kontrole u Krajka tak mi povedal ze nevidi dovod na IVF ze ked sa to takto podarilo ze mozem este vyskusat IUI, ale potom som bola zase na kontrole ( po spontanom potrate som tam chodila kazdy tyzden ), natrafila som na Starovecku a ta ze uz aby som si podala ziadost na IVF a medzi tym riesila 3 IUI. Tak to tak idem urobit. Tento cyklus sme to nestihli ale cakam na menzes a podeme v dalsom. Rata tak okolo 20.6.
@trinity8 je to hrozné, už som napísala krajkovi nech poradí;( Prečo sa nám dejú taketo zlé veci;(
@zuzina1881 ja mám teraz momentálne pocit že už nevládzem bojovať, no uvidíme ako čo ďalej;(
@javorinka2 Nechapem preco to vsetko je tak ☹((((((((. Ja sa tak snazim mysliet pozitivne, ale ked pridem sem a citam ze zase dalsia baba co jej to nevyslo tak ma prepadne taka depka, beznadej .......

@franchise27 dobre, ze hovoris, aspon budem vediet, ze mame vyrazit o 4h skor, ked pojdem na krv!!! ☹ ☹ ☹