icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

zuzina1881
3. jún 2014

@javorinka2 ja ta uplne chapem, viem, ako to boli!!! Cakam na babatko 12 rokov! Od oktobra sa napchavam hormonmi a po prvom cykle ivf som mala uz 3 vklady, dva sa nepodarili a teraz cakam na vysledky tretieho...

javorinka2
3. jún 2014

@trinity8 presne môj prípad.Rozmýšľam že si dám od tohto pauzu;(

trinity8
3. jún 2014

@javorinka2 Ja som tiez o tom rozmyslala, ale stale to nejde tak som si povedala ze ked pojdem na 3 IUI tak na MK chodit nebudem.

ramadasa
3. jún 2014

javorinka2tu sa tazko hladaju slova.Ja bola na vklad 4 krat a nic.Ok Oktobra my sme neboly plan sme maly Februar ale mala som uraz,a manzel rozhodol Jul.Tiez sa bojim ist tam mame este dva mrazaciky.A inac este mozeme podat este jednu ziadost.Tiez sa snazim bit v poho ale...dalsia kamka je tehu a depka je tu.Ale ja jej velmy prajem ale co my ☹ tak sa drz i ked kazda bojujeme ako sa da. 😉

anuska30
3. jún 2014

Ahojte.Dlho som tu nebola.5.5. som bola na Et.Na 11 den od et som tyzden spinila.Hcg,ze 3.Zmierila som sa s tym,ze je koniec.Minuly tyzden som 3 dni vracala a prehanalo ma.Myslela som,ze nejaka viroza.V nedelu som si urobila test a kolajnice.Isla som na pohotovost a ze 6+4 tt.Nechapala som.Vcera som bola na hcg a ze hcg 35 :((( .To som vcera este volala so Starovecku a spucovala ma,ze vsetko riesim cez telefon ;((( Moj lekar sa so mnou ani nebavil,len nechal odkaz po sestricke.Dnes som volala s pani Janakovu a ina ma nakopla,aby mi lekar urobil sono.Zavolala som sestricke a ze pridte.Tak sa uz so mnou bavil aj lekar a ze o co ide.Ja ze ,nech mi urobi sono a on zd naco ked bolo robene v nedelu.Nebolo vidiet srdiecko.Tak mi teda sono urobil a srdiecko uz bilo teraz. Nevedel ako reagovat.Je to vsetko zazrak.Dufam,ze to vydrzime az do konca.Bolo to nase jedine embryjko.Zajtra sa idem rano ukazat do Heliosu,lebo je to vsetko take zvlastne,tak dufam,ze to bude dobre.To som este zabudla,ze ked som po et zacala spinit,tak som bola na pohotovosti a tam mi lekar povedal,ze mam cakat mrchu,lebo je sliznica nizka.Mala 7 mm. To som bola 4+1. Takze dvaja lekari mi povddali,ze z toho nic ndbude.Tesim sa,ale ked pozeram,ze niektore dievcata potracaju okolo 8-11 tt,tak mi je hrozne.Velmi mi psychicky ponaha pani Janakova.Vzdy ked som nieco mala,tak som jej volala a volam. Este k pani Staroveckej.Dnes som pani Janakovej vravela aka bola vcera.Ved si platime nemale peniaze a za kazde ma clovek utekat do Martina,ked sa daju riesit veci aj cez telefon ?!

anuska30
3. jún 2014

Dievcata,isla niektora dnes od Ziliny do Martina ?Ako to je teraz s tou obklukou a kolko ste cakali ?

anuska30
3. jún 2014

@javorinka2 je mi to velmi luto. Prepac,ze sa pytam,ale mala si aj nejake problemy po otehotneni alebo len razom prestalo bit srdiecko ? Ak si citala moj prispevok,tak vidis,ze ja som si uzila od et dost toho. Ja som nemala problem otehotniet prirodzene,ale som potracala.Odporucili mi ivf kvoli tomu,ze sa moze oplodnit nekvalitne alebo slabe vajicko.Bola som 3x na iui.Ja osobne by som uz nevrazala fo iui,ale isla by som do ivf.To je len moja rada.

javorinka2
3. jún 2014

@anuska30 nemala som žiadne problémy.V nedeľu som minimum zaspinila a v pondelok sme išli pozrieť srdiečko a maternica prázdna..už nebol ani plodový vacok;(

franchise27
3. jún 2014

@anuska30 to vazne ty si iny zazrak...drzim palce.ked uz bolo srdiecko tak bude snad dobre...sice to hcg je cudne, ale ono porastie 😉

anuska30
3. jún 2014

@franchise27 pani Janakova vravela;ze co to maju za labak.Zajtra budem mudrejsia .Dufam,ze to bude ok

anuska30
3. jún 2014

@franchise27 my sme s manzelom tiez vraveli,ze ak to bude ok,tak to bude zazrak. Nooo...nakolko v nedelu nebolo srdiecko a dnes uz si bol doki isty,ze bije,tak uz len verit,ze to bude ok.Dnes som odchadzala z ordinacie s placom,nakolko som bola nahnevana,ze nechal odkaz len po sestricke a ked som sa vratila na sono,tak bol ako med

franchise27
3. jún 2014

@anuska30 tak sa drz a inak cesta pred Strecnom je OK ked nie je spicka...obchadzka je vraj v pohode, len tam treba ist nizsou rychlostou, cize treba pre istotu o nieco skor vyrazit.

anuska30
3. jún 2014

@franchise27 dakujem.ta obchadzka je vlastne kde? Pojdeme normalne tou cestou pod Strecno ?

ingrid0105
3. jún 2014

@anuska30 boooooze pamatam si na teba, velmi velmi ti drzim palceky aby to bolo vsetko v poriadku, zazraky sa este deju a ty si toho prikladom 🙂 drzte sa obaja a velmi vam fandim 😀

anuska30
3. jún 2014

@ingrid0105 dakujem.To som uplne prekvapena,ze sa nieco take mohlo stat.Ked mi lekari vraveli,ze z toho nic nebude,tak som robila vsetky mozne cinnosti .Babku sme pred tromi tyzdnami pochovali.Stres.Ty si ma odkual pamatas? Boli sme spolu na izbe po opu ,ci ? Ja som lezala s franchise27 a zeby s tebou ?)))

franchise27
3. jún 2014

@anuska30 obchadzka je pred Strecnom, pred obcou Stranavy...normalne pojdete tak ako vzdy len pred jednym mostom vas znaky nasmeruju na obchadku cez cast obce Stranavy...je to len kusok.Drz sa. Inak tebe pri kontrolnej krvi robili aj sono a videli bublinu stale v maternici? lebo ak ano tak ta museli riesit pravidelnymi opakovanymi odbermi krvi a sonami ci?

ingrid0105
3. jún 2014

@anuska30 myslela som pamatam odtialto z MK ale po negativnom vysledku si sa odmlcala, tak som teraz pozerala na tvoj prispevok ako puk 🙂 velmi drzim palce aby si to dotiahla do uspesneho konca 🙂

ingrid0105
3. jún 2014

@anuska30 inac VOBEC nechapem ako sa to udialo ale je to uzasne a neuveritelne, je to maly bojovnik 😀

anuska30
3. jún 2014

@franchise27 dakujem za infomJa ked som zacala spinit na ten 11 den po et,tak som isla na pohotovost a tam mi lekar povedal,ze mam cakat mrchu,lebo sliznica je nitka 7 mm.Tak uz som sa s tym zmierovala ze z toho nic nebude.Na hcg som isla asi na 16 den po et.Hcg,ze 3.Takze koniec.Kazal mi prist moj doki o tyzden na krv a sono,to malo byt minuly tyzden.Mala som rannu,tak som si povddala,ze pojdem v pondelok/vcera/ aj som isla. VAle ako som od minulej stredy do nedele vracala,tak som si urobila test a boli //,tak som isla na pohotovost a tam mi povedala,ze velkost zodpovdda danemu tyzdnu,len si nebola ista akciou srdiecka.Az dned mi ho na naliehanie doki urobil a ze srdiecko bije.Ak zajtra bude vsetko ok,tak od neho odchadzam

anuska30
3. jún 2014

@ingrid0105 my sme s manzelom tiez nechapali a vraveli sme,ze ak to bude ok,tak je to zazrak.Pred troma tyzdnami mi zomrela babka.Hovori sa,ze jeden odchadza,druhy prichadza,tak dufam,ze to tak bude

anuska30
3. jún 2014

@ingrid0105 hej odmlcala som sa,lebo ma to tu deprimovalo.Urcite sa aj teraz odmlcim.Nechcem citat tie negativne prispevky,lebo by ma to nicilo.Ja uz mam tiez toho vela za sebou ,tak sa budem tesit aby bolo vsetko ok.Prajem vsetkym aby to dotiali do uspesneho konca a budem verit,ze aj ja.Tento moj pribeh som ale chcela napisat.Mozno doda sily aj inym.Zajtra sa ozvem ako vysledky z MT.Ja mam 17 rocnu dcerku,tak sa tesim z nej.Horsie je to tym ,ked nieje ziadne dieta a stale sa nedari ;( Drzim palce

ingrid0105
3. jún 2014

@anuska30 asi sa tvoja babicka nemohla pozerat na tvoje nestastie a takto to zariadila 🙂 aj ja by som odisla od takeho lekara, predstava, ze sa vam mohlo nedopatrenim nieco stat, co keby si mala namahavu pracu 😠 nechapem ten vysledok z krvi, naco sa ma potom clovek spolahnut ???

ingrid0105
3. jún 2014

@anuska30 ozvi sa budem na teba mysliet a potom sa ozvi az so spravou ci sa ti narodilo dievcatko alebo chlapcek 😀 😵

ereska
3. jún 2014

@anuska30 ahoj ja som bola vcera 7 den od ET a zacala som spinit dnes uz aj krvacam ako ked menzes mozno troska slabsie chcem sa ta spitat ked si 6 dni spinila aj si krvacala ????
alebo baby krvacali ste niektore ale nakoniec to este dobre dopadlo????

anuska30
3. jún 2014

@ereska bolo to spinenie vacsinou,ale bolo tam aj trochu svetlej krvi a dokonca aj malicky kusok zrazeniny.Preto som si myslela ,ze uz je koniec a verila som lekarom. Uz viem,ze treba radsej viacerych ako jedneho. Vtedy ako som si myslela,ze uz je koniec,som si rano robila test a bol krasny a ked som isla z prace som dost spinila a utekala som do lekarne pre test a sa mi zdalo,ze ta ciarka uz neni taka silna.Bola som vtedy uplne rozklepana,nedtastna,ze je koniec.

anuska30
4. jún 2014

Dievcata,cesta pod Strecnom tam aj nazad v pohode.Tak srdiecko bije ako zvon.Dnes zaciname 8 tt.Ultrazvuk mi robil Krajkovic

trinity8
4. jún 2014

@anuska30 Jeeej tak super drzim palce 🙂. Konecne po dlhom case tu pozitivna sprava.

ramadasa
4. jún 2014

@anuska30 gratulujem drzte sa 🙂 🙂 🙂 🙂

javorinka2
4. jún 2014

Baby prosím vás robia v heliku genetické testy po MA?? Asi by som chcela veľa však?? Síce som už objednana na zajtra u nás ale tak ma to napadlo..Aj tak asi by mi to predsa len povedali či ??

javorinka2
4. jún 2014

@anuska30 bože ako sa teším s tebou, veľmi veľmi ti to prajem;) už bude len dobre a hlavne kľud;)