icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

spisanka
8. jún 2014

chcem sa vas opytat na nazor..dnes 9 den cyklu som bola na folikulom. (cyklus mam skrateny 25 dnovy)a mam 2 foliky 15 a 17 co nieje az tak hrozne zle(ani dobre),ale sliznicu maternice mam len 4mm tak neviem ..myslite ze dorastie za dva dni? ☹

anuska30
8. jún 2014

@mariajuraj a uz ste mali potvrdenu akciu srdiecka ?

mariajuraj
8. jún 2014

@anuska30 Ano, mali sme, videli sme na sone

anuska30
8. jún 2014

@mariajuraj prepac,pisala som ti sukromnu spravu.Ja som tiez v 8 tt a tiez sa bojim.V strefu bolo vsetko ok,len ja vobec od zaciatku nejak necitim ani naliate a ani bolestive prsia.Akurat podbrusko a sem tam vracam a smrdia mi niektore potraviny.Natahuje ma.Ty si to ako mala s prsiami? Vsetko od zaciatku bolo u vas v poriadku,myslim s babatkom,velkost a tak.prepac za otazky.Ja som dney 7+4 tt dakujem

anuska30
8. jún 2014

@anuska30 Dakujem ti za spravu . Drzim palce,aby to nabuduce vyslo.Aj ked budeme tehulky,stale sa budeme bat az do porodu a to je najhorsie ;(

leelooo
9. jún 2014

ahojte, moje skusenosti s Heliosom su vyborne. obsolvovala som stimulaciu, odber, transfer a dnes mi po dvoch tyzdnoch od embryo transferu oznamili ze som tehotna. takze to vyslo na prvy krat, ale s partnerom sme to vedeli od zaciatku 😉

ramadasa
9. jún 2014

@leelooo super blahozem drzte sa 🙂 🙂 🙂

smoulinka13
10. jún 2014

Babulky takze dnes som bola na kontrole po KET, v cakarni mi dosla mms, cely cas som tam skoro preplakala. dakujem p. Janakovej za podporu...ostavam verna Heliku a ideme na 2. cyklus....uz sa to musi podarit

jana954
10. jún 2014

@smoulinka13 tak to je mi ľúto.... a mala si nejaké príznaky??? prípadne robila si si test??? ja idem v piatok na kontrolu a zatiaľ som nespozorovala nič a testovať nechcem....

smoulinka13
10. jún 2014

@jana954 hej testovala som, vedela som ze nic ale prislo mi to luto lebo to bol posledny piaty mrazacik... Priznaky neviem, kazdy pokus boli ine priznaky tak uz ani neviem co su priznaky a co nie 🙂

jana954
10. jún 2014

@smoulinka13 a teraz ideš znova do toho??? Od začiatku???

malzeville
10. jún 2014

@smoulinka13 tesim sa ze ides dalej I wish you much luck🙂 I cross my fingers na konci leta budu // drz sa🙂

smoulinka13
10. jún 2014

@jana954 veru idem znova do toho od zaciatku, uz sa musi podarit

trinity8
10. jún 2014

@smoulinka13 drzim palce aby to uz vyslo

jana954
10. jún 2014

@smoulinka13 budem držať palec.... nech sa darí... ja som sa pri vklade stretla s jednou pani, ktorej sa to podarilo na 6 x a majú dievčatko a teraz išla po 15 mesiacoch znova skúšať šťastie.... tak ja dúfam, že nám všetkým sa to raz podarí.... 🙂

franchise27
10. jún 2014

@jana954 Jani a tebe sa ako dari...necitala som veci dozadu tak som si neni ista ako si dopadla. Kedy si mala vklad toho vasho cestovatela?

janyc
10. jún 2014

@smoulinka13 držím palce aj na nohách, nech sa už podarí....a od septembra je z teba tehotná učitelka 😉

jana954
10. jún 2014

@franchise27 ahoj ahoj,.... tak čakám, v piatok idem na krv... test som si nerobila..... nijaké pocity nemám a keďže menštruáciu mám nepravidelnú tak proste nič.... a ty ako??? kedy začnete riešiť ďalší vklad???

franchise27
10. jún 2014

@jana954 fiiiiha, piatok je tu raz dva, budem drzat palce, ved ked uz tolko toho vydrzalo tak to musi dotiahnut do stastneho konca.Koncom juna by som mala mat vysledky z hematologie a klinickej imunologie, tak podla toho ako mi bude vychadzat cyklus uvidime ci jul alebo august..

smoulinka13
10. jún 2014

@janyc dakujem....je to iny pocit ako pred 1.IVF..ale kazdopadne verim ze raz sa podari

smoulinka13
10. jún 2014

@malzeville dakujem 🙂) takze miesto dovolenky ideme na 2.IVF 🙂

malzeville
10. jún 2014

@smoulinka 13 tych dovoleniek este bude 🙂 ale v trojici ci vo stvorici budu ovela veselsie 🙂)))

smoulinka13
10. jún 2014

@malzeville jasne 🙂 buduce leto nas uz snad bude viac 🙂

trinity8
11. jún 2014

Baby informovali ste svojho obvodneho gynekologa ze chodite do Heliosu???? Pripadne ste si aj vyziadali z Heliosu vypis ukonov??? Ja som dnes volala svojmu Dr. a sestricka mi povedala ze som ich uz mala informovat pripadne poslat aspon vypis co mi robili. Mna to ani nenapadlo ze je to potrebne.

dasaa
11. jún 2014

@trinity8 môj gynekológ nás tam poslal. Ale aspoň čo si ja myslím tak mala si mu povedať.

trinity8
11. jún 2014

@dasaa noooo asi mala ☹(( , ale ked ja som u neho ako chodim do Heliosu nebola .....

dasaa
11. jún 2014

@trinity8 nevadí keď tak skoč za ním a povedz mu. Môj zobral papiere až vtedy keď som bola tehu a už do heliosu som nechodila. A keď mám napísať ako že papiere tak som mala len jeden papier aj ten som mu dala keď som bola posledný krát v heliku na kontrole

trinity8
11. jún 2014

@dasaa a v Heliku ti bez problemov dali cely vypis co ti tam robili aj s vysledkami ?????

dasaa
11. jún 2014

@trinity8 nie nedali mi nič. Keď som bola na zákrok iui tak na 14 deň som prišla na kontrolu a oznámila som im že už nebudem k nim chodiť ale že pôjdem bližšie do Košíc. Tak mi povedala že uvidíme podľa výsledku a keď nič nebude tak mi pošlú papiere. No neposlali bo som ostala tehotná. Na kontrolu som chodila do 8 tt a jediný papier čo som mala to bolo z poslednej kontroli. Tam bolo napísané 8 tt zákrok iui. A názov lieku co som mala brať. Nič iné mi nedali

trinity8
11. jún 2014

@dasaa aha tak to aj ja mam po IUI papiere, no nic opytam sa v Heliku ked tam pojdem buduci tyzden. Dakujem Ti za info.