Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Kocky, to je zvlastne... mne v heliose po kazdom zakroku daju spravu pre mojho gyndasa s popisom co mi robili a aka je dalsia liecba. Vzdy to mojmu odnesiem na zalozenie do karty. Ma zarazilo, ze vy taketo spravy nemate...
@zuzina1881 blahozelam a tesiiiiim🙂)
@malzeville dakujem pekne 🙂 snad vsetko pojde ako ma!
ahoj @zuzina1881 blahozelam a prajem prijemne tehulkovanie 🙂 .Neviem ako to je teraz ale ja som tam bola pred 3-mi rokmi.
@dasaa dakujem 🙂 podobne aj tebe 😉
@franchise27 ďakujem.... tak aby ti všetko dobre dopadlo... 😉 a pekne si teraz oddýchni a vyvetraj hlavu... 🙂
ahojte, tak ja som bola v pondelok v Heliku, doktorka mi zobrala krv na HP a ešte nejaké veci, spravila ultrazvuk a ak sa nám nepodarí tento mesiac, tak v ďalšom cykle ideme na prvé IUI. ak sa nepodarí, tak mi budú robiť laparoskopiu, aby zistili priechodnosť vaječníkov.
Pani doktorka bola veľmi milá, všetko nám povysvetľovala. no šak za tie peniažky čo tam človek nechá, si to aj zaslúžime 😉
@1aduliatko1 neviem,ale nebolo by lepsie najskor tu laparku?lebo ak mas nepriechodne vajecniky tak to prve IUI budu vyhodene peniazky..
@spisanka no takto to navrhla doktorka....logicky by to tak malo byť, že najskôr laparka, ale tak asi potrebujú zarobiť 😀
@1aduliatko1 nedaj sa vyziadaj si najskor laparku,oni su tam pre teba a nie ty pre nich!drzim palce !
@1aduliatko1 ja by som tiez prv sla na laparku,to s tym zarobenim si trafila kline c po hlavicke
Zdravim chcem sa opytat ohladom umeleho oplodnenia ako to na zaciatku prebieha odber spermii a vsetko co k tomu patri.... pytam sa lebo s manzelom sme tu len velmi kratko a chceme vediet co treba na zaciatok podstupit vysetrenia u gynekologicky a spermiogram mame zasebou.... dakujem 🙂
ahojte baby.... tak KET nevyšiel.... dáme si trochu pauzu a potom pôjdeme na ďalší pokus....
@jana954 ☹ Janula to mi je luto a to som verila ze kedze je aj bublinka skontrolovana v Brne ze to bude OK...mate este zamrazene vsak?
@jana954 Ale moja, to snad nie 😔 Nechodim tu takmer vobec, ale....na tvoje spravy hlavne cakam. JA som tak strasne verila, ze vy budete uspesni. NAcakali ste sa, drobci presli "dlhou cestou"....ach, je mi to luto. ☹ Urcite je pauza potrebna, myslim si, ze najmä po tej psychickej stranke, viem, o com hovorim....Som z toho ozaj smutna. Ale ja verim, ze mala pauza pomoze a idete dalej. S novou nadejou, radostou a verim, ze aj nijak inak ako uspechom to ani neskonci. Velmi na vas myslim, drzte sa 😉
@franchise27 áno ešte máme 2 .... tak trochu si oddýchneme a pôjdeme to skúsiť.... no ja som ráno po Krajkovom vyzerá to veľmi sľubne začala aj trochu veriť, že sa to podarilo, ale keď mi potom zavolali tak som to zobrala tak športovo.... horšie je to už dnes... ale to prejde.... 😉
@bambula27 ďakujem.... aj ja na teba myslím dosť často a tiež sa snažím obmedziť internet..... Tak aspoň budeme vedieť, že ani Brno nie je zárukou toho, že sa to musí podariť na prvý krát.... tak možno na druhý to vyjde.... tak myslíme pozitívne a s nádejou že snáď raz..... držím ti palce a informuj ako je to s tebou.... 🙂
Tak mrcha tu,vsetko ma boly.Zajtra idem volat helios.a obj.sa na dalsi 5 pokus.Tak v kutiku duse dufam verim ze tento vklad sa podary,pocitam ze do konca mesiaca uz bedem po vklade a od 1 jula budem na PN 🙂
ahojte babenky tak dnes som volala do heliosu a na spermiogram objednala nás vo štvrtok na 8:00 som veľmi rada že to tak rýchlo ide už sa neviem dočkať kedy bude ten štvrtok :D 😀
Caute kočky... Tak sme sa už odhodlali a prve sedenie v CAR mame 14.07 .Teším sa a aj bojím no stale dufame , že tam nakoniec ani nebudem musieť ísť a tento mesiac sa nám už konečne ukažu // 😝
@witch393 ahoj a aky mate problem?ja tam v tom case tiez budem chodit ako na klavir 🙂
@smoulinka13 to ešte práve nevieme , snažíme sa už viac ako 2 roky a stále nič .... všetky testy čo mi robila doktorka boli ok a aj manželov spermiogram bol ok tak nevieme kde je chyba 😅 ale mam taky pocit že budem mat neaky zrast a nepriechodne vajcovody lebo už fakt neviem čo by to mohlo byt 🙄
@witch393 aha, no niekedy nie je ziadny problem a aj tak sa nedari..ale uvidite co zistia 🙂
@smoulinka13 no ved uvidime co zistia dufam ze sa nam to uz konecne podarí 🙂
ahojte baby, viem že sa tu už o tom písalo ale nechce sa mi to hľadať.... jedli ste niektorá chili a kedy pred ketom ste začali????
@witch393 musi sa podarit 🙂 treba verit..ja idem na 2.IVF...cca 11.7 idem na kontrolu,ma dojst mms a zacinam pochat menopur 🙂
@witch393 Ahoj..chcem Ťa len povzbudit 🙂 Nám sa mm nedarilo vyše 4 rokov, bola som na laparoskopii, 2 krát IUI no nič...Od januára tohto roku sme začali s Heliosom, s tým že asi nič iné ako IVF nám nepomôže..mm spermiogram bol v poriadku, mne zistili slabšie PCO ale dominantný folikul som stále mala aspoň jeden a tak sme sa rozhodli, že kým nám poisťovňa schváli IVF skúsime v heliose ešte raz IUI no bolo neúspešné..Týžden na to ako som dostala ms mi volali že je to schválené a tak sme sa objednali na konzultáciu na IVF...27. mája/utorok/, presne na moje meniny sme mali mať konzultáciu, mne však meškala ms už týžden, no nepripisovala som tomu nič vážne kedže mám nepravidelnú ale aj tak som tam nemohla ísť s tým že mi mešká a tak som sa rozhodla že si v nedeľu pre istotu spravím test a bol pozitívny 🙂 strašne sme boli s mm šťastní , v pondelok som šla ku svojmu dr. , ktorý tehu potvrdil a s radosťou som volala do heliosu že všetko ruším, že asi sa stal zázrak 😵 teraz začínam 3. mesiac, snažím sa myslieť pozitívne, hlavne že všetko dobre dopadne, keď to tak strašne dlho trvalo...prajem aj Vám veľa šťastia....aaa treba veriť, že ZAZRAKY sa stále dejú..pekný deň 🙂
@jana954 myslím, že to skúšala @cikyta, ale našla som toto http://family.cz/scripts/journal/article.ASP?id...

@trinity8 ale vraj výpisy posielajú poštou. Aspoň vtedy mi tak povedala. Že pacientke do rúk nedávajú. Neviem či je to pravda. Možno iné babenky budú vedieť ako to je teraz.