Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte,môžem sa spýtať,treba byť nalačno pred krvným tehotenským testom?
@bambula27 Ahoooj, drzim palce a verim, ze to dopadne dobre....po tolkom trapeni by to bolo naozaj ako zazrak, no citala som vela prispevkov, kedy sa to nakoniec podarilo prirodzene...vela robi psychika, no nejdem ti to tu rozpisovat, ved sama velmi dobre vies.....to by bolo supeeeer....Ducha tam naozaj vidim, je asi taky, ako som mala ja na 8 den po ET 😉 skus rano a bude to silnejsie 🙂
@bambula27 waaaa tam je duch...no som zvedava ako to bude pokracovat. tfuj tfuj tfuj nech silnie
@mariajuraj
@franchise27 ste zlate, moje krasne....len ja som uz na duchov prestala davno verit 😒 Je sice pravda, ze ducha tam vidim aj ja....ale nie je to prvykrat v zivote. Zajtra testovat asi nebudem...nechcem sa plasit. Ked, tak pockam do nedele.
@bambula27 no jasne asi lepsie pockat do nedele...no ja veru som v zivote na teste ani ducha nevidela ak neratam ET ale vtedy to boli pravi duchovia kt. silneli...tak preto hovorim ze waaaa. Moc ti to prajem.
@franchise27 dakujem moja....prajem ti to rovnako, ako ty mna 😉 .. Kto si to zasluzi viac, ako tie, ktore pre to robia vsetko a veru, nie je toho malo.....
@bambula27 ahoj 🙂 dlho si sa tu neukazala.. ale o to krajsi je navrat! Ja som mala takyto test na 8.den po KET a uz je to 8tt. Drzim velmi palce!!! 🙂 opatruj sa a hlavne nic tazke teraz nedvihaj 🙂
@zuzina1881 Ahoj 😉 no je pravda, chodim tu velmi malo...pomaha mi to na to vsetko nemysliet. Dakujem ti krasne. No ja naozaj velmi neverim, ze taketo nieco moze byt realne. Ja uz pri takychto testoch nejak ani nie som "sokovana" 😒 No pozor si budem davat tak ci tak
@bambula27 mne nikdy testy falosne neduchovali. Vzdy boli snehobiele, celych 12rokov! Takze ked som mala takyto so slabuckou ciarkou, vedela som, ze sa nieco deje 🙂
@bambula27 juuuj,aj ja by som aspoň takéhoto dúšika chcela☹( ja som už 13.deň po IUI,ale test je negatívny ☹ ja sa už bojím aj dúfať.. ☹ v pondelok ma čaká krvný test a snažím sa byť pozitívna,ale toto moje testovanie...no...neviem... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ veľmi ti prajem,aby za pár dní boli obidve čiaročky viditeľné.
@bambula27 ahoj dusik vidno a ja tiez verim ze vsetko je o psychike...tiez tak rozmyslam, ze ak to nevyjde ani druhy cyklus, nechame to tak..a ono to pride casom aj samo 🙂 takze drzim palce pri zajtrajsom testovani, ja sem na MK tiez chodim uz pomenej, lepsie ked na to moc nemyslim, i ked obcas sem nakrknem,lebo na druhej strane mi to dava silu a energiu ist dalej 🙂
Ahojte babule 🙂 prosím Vás kedy ste vedeli výsledky krvných testov a spermiogramu?
tak vcerajsie vys.mam za sebou.Nebolo tam vela bab,len utrogestan som hladala po celom Martine,u nich bola lekaren zatvorena,aj lekar my povedal ze je ho tazko dostat ale podarilo sa,Tiez nam nakazal skusat teraz try dni mozno snad dojde aj samo.Inac som obj.na utor.na 12.00 sefka my vynadala ze ci musim ist ´teraz ked nem kto robit,normale na plne gule to dala pred vsetkym povedala ze ziadne sukromie,ako zena u mna skoncila.Takze makame na nozicka,rucicka atd,muz sa smeje.To by bolo vykupenie z prace.Tak drzete palce diki.Inac ziadny ´test nejdem robit do teraz som ich robila a som bola viac mimo ako v poho 🙂 testovat budeme az tam 😉
ahojte...nejde niektora z vas v utorok do Martina? nechce sa mi cestovat sama autom, tak ma napadlo ci nepotrebuje niekto ist z Kosic?
@mariajuraj
@franchise27
@zuzina1881
@sheenka
@smoulinka13 babky, takze som dnes uz 2DC. Tak ako som to cele predpokladala. Mrcha mi meskala len 1 den. A mam taky pocit, ze mne ti duchovia na testoch predpovedaju mrchu 😀 😀 😀 nie je to prvykrat.
@bambula27 to ma mrzi :( kedy ides znova? ja uz od stredy zacinam s injekciami
@bambula27 to mi je luto! ☹ ale podla mna to nebol chybny test, nejake hcg si v moci musela mat. Ja som fakt nikdy nemala taky test, vzdy boli len biele...
Velmi drzim palce do dalsieho pokusu, nech uz aj ty mas v brusku malu fazulku 🙂
@smoulinka13 ahoj moja.. dali ti aj fraxik, ci tentokrat nie? Myslim na teba 🙂
@zuzina1881 ahoj moja zatial nie, opytam sa buduci tyzden...ked mam dobre vysledky, tak mi staci asi od vkladu.ale preventivne si ho budem pytat.ze hormony zhustuju krv sami o sebe.
ty sa ako mas,? vsetko ok?
@smoulinka13 ja som ok, krce ustupili, tak som rada, ze nemusim brat ziadne lieky, len utros... uz sa tesim, ako ho vysadim v 12tt. Na kontrolu idem az 7.7., takze este dlhy tyzden cakania! Ale odkedy sme videli ♡ tak som ovela pokojnejsia a hovorim si, ze vsetko musi byt ok..

@jana954 jee tak budem drzat palce ;)