icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

smoulinka13
30. jún 2014

@zuzina1881 jasne vsetko bude ok 🙂 ja idem do MT asi 10.7, podla toho kedy dojde mms. Neviem si ani predstavit tak dlho cakat na babo ako vy, my sa snazim skoro 3 roky a to uz sa mi zda nekonecne.velmi vam to prajem!! drz sa moja

bambula27
30. jún 2014

@zuzina1881
@smoulinka13 Ja tomu nerozumiem.... ale nechcem sa tym momentalne ani zaoberat. Bola som v piatok na hematologii na odber, uvidime, ake budu vysledky, ci nebude potrebne tiez pichat fraxik....A na KET by som chcela ist v auguste cez dovolenku. Mame posledneho mrazacika. Vkladam donho velke nadeje. Ach jaj ....

smoulinka13
30. jún 2014

@bambula27 cez dovolenku budes odpocinuta a v klude, neboj to vyjde 🙂 drzim palce 🙂 dufam ze aj z hematologie budu dobre vysledky )

zuzina1881
30. jún 2014

@bambula27 uhm, pamatam si, ze mate posledne mrazene embryjko, jarne a letne KETy su uspesnejsie ako zimne, musis verit, budem velmi drzat palce, tak ako vsetkym z tejto diskusie! Ja som sa prve 4tt strasne bala, ze potratim... kvoli bolestiam, ale uz som sa ukludnila a som pokojna. Hovorim si, ze tolkym zenam uz tehotenstvo po ivf dobre dopadlo, preco by nemalo aj mne 🙂 uvidime, ako to pojde dalej.

franchise27
30. jún 2014

@bambula27 aj ja chcem ist v auguste po nasho jedineho mrazacika...ja si chcem v juli uzit este dovolenku a zatial to vyzera ze KET bude v polovici augusta.Tak sa drz a uzivaj si leto...sice dnes to vyzera na obdobie temna ked pozeram cez okno...

ingrid0105
30. jún 2014

@bambula27 ahoj a potrebovala si od niekoho nejake odporucanie alebo ako sa riesi ked chcem aby mi vzsetrili nejake veci na hematologii? kto mi da vymennz listok?

bambula27
30. jún 2014

@ingrid0105 Ahoj, nikto ma na hematologiu neodporucil, sama som sa rozhodla. Robim sestricku na imunologii, tak mi to vybavila moja doktorka a aj mi napisala vymenny listok. A podla mna by ti to dal kludne aj tvoj gynekolog.

bambula27
30. jún 2014

@smoulinka13 dakujem ti zo ♥

@zuzina1881 tak to tehulka a mamicka sa budu bat vzdy podla mna 🙂 Je to prirodzene. Len sa tym velmi uz nestresuj, vsetko je ok a malicke si pekne rastie. Tak sa drzte 😉

@franchise27 Ou, tak to sa tam mozno stretneme. Ja ked dobre pocitam, tak tiez niekedy v polovicke augusta by to malo vyjst, alebo skor. Ach, keby sa nam ti posledni silni bojovnici chceli udrzat a ostat pri nas.... 😉

smoulinka13
30. jún 2014

@ingrid0105 mne dal odporucenie moj gyndos ;)

ingrid0105
30. jún 2014

@smoulinka13 uz stimulujes nanovo?

smoulinka13
30. jún 2014

@ingrid0105 beriem proveru a od stredy budem pichat diphereline ;)

ingrid0105
30. jún 2014

@smoulinka13 tak ti silno drzim palceky 🙂

smoulinka13
30. jún 2014

@ingrid0105 dakujeeem snad sa uz podari

kescha
30. jún 2014

@cikyta ahojky, a máš zaznamenané aj nejaké úspechy pri tomto spôsobe? ja by som chcela ísť už na takú väčšiu istotu, lebo toto naťahovanie ma už nebaví ☹

cikyta
30. jún 2014

@kescha áno.

ingrid0105
30. jún 2014

@smoulinka13 na hematologiu? imuno robia kde?

kescha
30. jún 2014

@cikyta ty si na tom bola?

smoulinka13
30. jún 2014

@ingrid0105 ano na hematologiu, na imuno ideme do nitry dzurilla sa to vola

cikyta
30. jún 2014

@kescha Nebola (Mám za sebou dlhé protokoly), no ak ak ešte niekedy mám voliť IVF, tak jednoznačne native, alebo soft . A toto v Heliose nerobia 😉

mimon31
30. jún 2014

@bambula27 my sme boli 6x KET vzdy bol pocit ze sa to podarilo. V heliku stale tvrdili ze fraxik netreba aj ked nabeh na fraxik bol. Tak sme po dohode s gyn. Dali posledny pokus s fraxikom hned po vklade a vyslo. Mozno to bola len nahoda tazko povedat. Drzim palce.

bambula27
30. jún 2014

@mimon31 a to si s fraxikom kedy zacala? kolko pred KET? A to ti ho predpisali v Heliose?

sheenka
30. jún 2014

@bambula27 tak ma to mrzíííí☹ ja som bola dnes na odberoch a bohužial fazulku v brusku nemam ☹ ☹ ☹

mimon31
30. jún 2014

@bambula27 2dni pred vkladom. Gynekolog obvodny

bambula27
30. jún 2014

@sheenka tak toto zas mrzi mna....a ovela viac ☹ joooj... uz tak velmi si nasa temicka ziada pozitivne spravy...

sheenka
30. jún 2014

@bambula27 dakujem☹ caka ma hysteroskopia polypu endometria a pridali k tomu aj priechodnost..tak sa bojim,stresujem a smutim zaroven☹ ☹

gaganka81
30. jún 2014

baby ako casto ste chodili na kontroly do centra pi IVF?

janyc
1. júl 2014

@gaganka81 ahoj, asi myslis po ET? na 14 den pojdeš na krv, znova o 14 dní na sono kým sa nepotvrdí srdniečko a potom je to už na tebe...bud budeš chodiť k svojmu gynekologovi alebo môžeš aj do Heliosu, ale za prenatálnu poradnu sa tam platí asi 16€.

anuska30
1. júl 2014

@bambula27
@smoulinka13
@franchise27 ahojte dievcata.Pozeram si vase prispevky a moc vam drzim palce.Oddychnite si a budem drzat palce,aby vam to vyslo.Mne v heliose dali fraxiparin preventivne a zacala som si ho pichat asi tri dni po vklade.Dr.Starovecka mi vravela,ze az ked sa zisti,ze som tehu,ale volala som s pani Janakovu/je to anjel/ a ta mi vtedy vravela,ze si ho mozem zacat pichat,ze tym nikomu a nicomu neublizim,ked tak,len pomozem.Dufam,ze som vam aspon trosku poradila.Pytajte si fraxik .Ja som sa vtedy hned nanho pytala a povedala mi,ze mi ho predpise.Uz budem pomaly s nim aj koncit.Drzte sa....

bambula27
1. júl 2014

@anuska30 A moja, ty ho pichas od vkladu, cize vym to aj vyslo ako vidim? 🙂 V poslednom case citam, ze naozaj, tie co ho pichali, tak sa podarilo....

bambula27
1. júl 2014

@anuska30 a mas pravdu...Janakova je anjel. Aj moj nazor 😵