Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@zuzina1881 dakujem drzim palce 🙂
Ahojte babi, je tu nejaka ktora stimuluje?Ja som dnes 7DC....
ja mam za sebou uz 5 vklad anic ,snad to bude ok,tu riadne poprsalo 😉 mame este jedno zmrazene keby zas nic,a potom musime zas od znova .Poistovna my to preplati este raz.Potom to uz nechame tak 😉
neviete aky je rozdiel medzi menopurom a gonalom? menopur som brala a pokus bol neuspesny...teraz mi predpisali gonal...je to nieco silnejsie?
@gaganka81 Ja som dnes len 9DC, ja som zvlastny pripad 🙂 , pri prvom IVF som v dlhom protokole reagovala na stimulaciu biedne, a teraz v kratkom nejako zrychlene.Foliky uz mam velke, dufam ze do z davkami velmi neprepiskli a budu v nich aj vajka (chcela by som aby boli aj kvalitne 😀 .Nemam nijak extra vela vajok asi len pat ale aj z nich sa tesim.
@seliselka no ved prave ze nie.V prvom IVF som mala menopur,vajicok som mala 8 oplod.anic sa nepodarylo,ostat vo mne.Mne davaly len pojednom v oboch prypadoch som mala dlhy ptotokol.V druhom IVF gonal som mala17 vajicok ostaly 5,teraz som po piatom vklade.15 mam kont.ja nemam ziaden problemy aj genetiku mame ok,len nejakym pricinenym tam drobec nechce ostat dufam ze teraz sa to podarilo.mame este jedno zmrazene keby nieco,ak aj tak nie poistovna my preplati uz len posledny krat.Mam 37 a nechcem to uz odkladat,budem si potom pytat nieco sylnesie na udrzanie alebo to bude v hlave vykaslem sa na to .ja by si aj adoptovala ale muz nechce,a to ma ubyja,Tak sa drz.JA verim uz ze je tam ,lebo mrcha my chosi vzdy skor a zatial nic,ani nespinim co je ok,tak len nech tam ostane 🙂
baby kde si picháte merional? do bruška?
baby kde si picháte merional? do bruška?
@gaganka81 ano do brucha 🙂
@smoulinka13 ďakujem, lebo na nete som čítala, že môže sa aplikovať aj do svalu.
@smoulinka13 ako pokracujes?
@ingrid0105 ahoj dnes som bola v care lebo zacala mms ale hned sj skoncila, podla krvi povedali ze ti nie je mms a mam cakat do piatku tak uvidim hm zaujimave
@smoulinka13 no tak to je fakt zaujimave. a nemohlo sa vam zadarit prirodzene 🙂 ?
@ingrid0105 to by bol asi velky zazrak a moc tomu sancu nedavam i ked by to bolo.... Super!! Ale neradujem sa skor si myslim ze mi zblbli hormony
@smoulinka13 no mozno ze prave tym mnozstvom hormonov a bars coho co pojeme sa mohol stat zazrak 😉 uvidis zajtra drzim palce 😀
@ingrid0105 no bodaj by to bola pravda, zajtra zistim ;) ak nepride mms budu mi to musiet cele stopnut ze? Ale po provere by mala dojst mms nie?
@smoulinka13 no podmienka zacatia stimulkz je mms 😒 proveru som nebrala nikdy tak neviem. ja som po neuspesnom KET brala som estrofem, a cakala som silnu mms a za 2 dni bolo po parade, tiez som sa cudovala
@seliselka no ved prave to cakanie ci ano ci nie.Stale my je ok zajtra akoze by mama prist mrcha ale nic,ma neboly ,len z liekou som troch mimo ci co,ak nezacnem spit a krvacat asi je to ok co poviete baby 😒 mam sa uz tesit,ci radsej nie?Ja sa snim rozpravam uz ci tam je alebo nie. 🙂
@ingrid0105 tak ale raz ta mms dojst musi...hm...tak budem cakat 🙂
Ahojte prosim vas baby kolko teraz stoja lieky puregon a decapeptyl

@ramadasa ja som na 8.den po KET po PK uz mala pozitivny test, nemohla som uverit! Drzim velmi palce, nevzdavaj to 🙂