icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

seliselka
10. júl 2014

@chorucka
32,75 som dala za decapeptyl...a puregon neviem...mne dali gonal a ten stal 372 eur

chorucka
10. júl 2014

@seliselka a za kolko inekcii lebo ja som min. rok dala 17ecok za 7 inekcii

gaganka81
11. júl 2014

ahojte baby koľký deň cyklu vám robili OPU?

chorucka
11. júl 2014

@gaganka81 ahoj mne na 14dc ale ja si myslim ze to asi zalezi ako reagujes ako rastu foliky a aby sa to trosku podobalo normálnemu cyklu

mollinka11
11. júl 2014

Ahojte žienky, konečne som sa Vám odvážila napísať. Dnes sme boli s manželom prvýkrát v Heliose a bola som taká vystresovaná, že keď sa ma na recepcii spýtali na moje poštové smerovacie číslo, tak som ostala len ticho a pozerala som sa na ňu a na manžela, ešte že ma chytil a povedal ho za mňa. Potom nás poslali sadnúť si do čakárne a vyplňovať dotazník, ktorý sme ani nestihli vyplniť a prišiel si pre nás Mudr. Krajkovič. Potom to už bolo v pohode ako keby to zo mňa opadlo, až kým to manžel nezaklincoval tým, že nevedel povedať mesto kde bývame a ani koľko má rokov.

jana954
12. júl 2014

@franchise27
@smoulinka13 baby tak teraz som si povedala že nebudem čakať a spravila som si test, dnes je 11 deň od KET....

smoulinka13
12. júl 2014

@jana954 jeeeej je to jasneee super

ramadasa
12. júl 2014

@jana954 jej drzim palce,ja mam dnes12 den po vklade a tiez ma pokusa urobi tes ale musim vydrzat je my ok,nespinim,nekrvacam,a mys.ze je to ok.Budem potom stresovat ,doteraz to bolo rovnake a nepodarilo sa takze necham to volne 😉

chorucka
12. júl 2014
chorucka
12. júl 2014

@mollinka11 Ahoj tak to sme sa nechtiac stretli ja som akurát stala vedla a cakala na zaplatenie KET 😎 Neboj kazda sme mali prví krat stres nabudúce to bude lepsie a lepsie len sa okukas Drzím palce 😉

jana954
12. júl 2014

@ramadasa ja som to spravila preto, aby som tam v utorok zas nebola ako pipina.... tak strašne som vtedy verila, ráno bolo sono že super, povedal pán dr. a poobede mi volali, že nič z toho.... ale jasné že to beriem z rezervou...... no doteraz na žiadnom teste sa nikdy nič neukázalo..... tebe držím palce aby to bolo dobré.... 🙂

ramadasa
12. júl 2014

@jana954 dakujem,drte sa

mollinka11
12. júl 2014

@chorucka 😀 😀 😀

mollinka11
12. júl 2014

@chorucka Ahoj, ja som sa tak trápne cítila, boli ste tam vtedy dve a videla som ako ste sa pousmiali nad tým.

chorucka
12. júl 2014

@mollinka11 najprv si tam stala sama a potom dosiel tvoj manzel Ja som moc ani nevnímala lebo som bola po transfere tak myšlienky som mala niekde inde ale to som si všimla ked sa pýtala na smerove Moj manzel tiež par krat nevedel ani svoje tel. cislo 😀 a ja som sa tiez parkrat nevedela vykoktat 😀 ale postupom casu tam clovek ide ako domov a nestresuje Kedy idete pre vysledky ?

mollinka11
12. júl 2014

@chorucka Áno, presne tak ako píšeš, to nemal pri sebe občiansky preukaz, zabudol ho v aute, tak si zbehol preň. 😅 pre výsledky si máme prísť medzi 22-25 deň cyklu,takže mi to vychádza na 2 - 5 august, len to sa máme asi objednať však?

chorucka
12. júl 2014

@mollinka11 joj ja si uz nepametam ci sa treba objednat ale asi ano To ti budu este asi brat krvicku na progesteron asi ked 22-25dc Lebo mne to tak brali Kolko km to mate do heliosu?

mollinka11
12. júl 2014

@chorucka Dobre, tak si pre istotu zavolame uz v pondelok, aby si manžel vedel naplanovať služby v práci, ano myslím, že je tam opakovaný odber krvi a znova ultrazvuk. Dufam, ze to budeme uz lepsie znasat. Mame to myslim 75 km, nie je to ani daleko ani blizko. Cestou tam sme stali asi dva krat na pumpe,co neznasam cestovat s autom a vanilkovym stromcekom zavesenom na haciku. 😖 (mali sme pozicane auto). A ako sa mas ty, ako dlho sa uz trapite?

chorucka
12. júl 2014

@mollinka11 no mi to mame tiez okolo 70km Mne v roku 2009 zistili endometriozu Rok som sa liecila a potom prislo snazenie a moj gyn mi robil folikulometriu a manzelovi spermiogram vsetko bolo ok na laparke mi pozerali vajcovody aj tie boli ok az sme uz nechceli cakat tak sme isli do heliosu a tam manzelovi zistili fragmentaciu dna spermii lekar co robil u nas spermiogram robil asi iba zakladne vyšetrenia a tie boli ok a v heliose mu prisli na to takze sme stracali cas snazenim mne sa zaten cas vajcovod prirastol ku maternici z jednej strany Takze tak zase z mojej strany Jul 2013 sme boli 1x v heliose september sla ziadost do poistovne a za dva tyzdne bola schvalena mala som zacat proverov + decapeptyl ale nejak mi to rozhadzalo hormony tak to stopol Krajkovic a zacala som uzivat jeden cyklus antiku na upravenie hormonov a hned 1dc som sla na krv a poobede som zacala pichať decapeptyl a puregon Mala som 8 vajicok vsetky oplodnili PICSI a na 3den 3 prestali rast a 5rastlo az do 5dna jedno mi vlozili a 4 zamrazili no neujalo sa tak teraz som bola na KET 😉

mollinka11
13. júl 2014

@chorucka No do kelu, to je smutne, mrzi ma to ze ste si museli prejst vsetkym tymto, drzim palceky a myslim na Vás aby ste sa konecne dockali Vaseho vytuzeneho maleho drobceka. My sme len na zaciatku a uz teraz mam obavy co nas tam vsetko caka, ake budu vysledky, co nam povedia a navrhnu. A ked konecne tak nech to vsetko dobre dopadne, zelam to kazdej jednej z nas.

anuska30
13. júl 2014

@smoulinka13.ahojky.velmi ti prajem aby ti to vyslo.Davno som tu nevidela prispevky od franchise27.Dievcata drzte sa a nech mate len same dobre spravy.To krvacanie si mohla mat aj uhniezdovanie...

franchise27
14. júl 2014

@jana954 Janula to je uz ina ciara 🙂 tfuj tfuj tfuj toto musi vyjst. drzim mooooc palce.a cakam na spravu z kontroly...mooooc ti to prajem 😉

franchise27
14. júl 2014

@anuska30 ahojky...no kedze sa u mna nic nedeje tak ani nepisem...chcem ist na KET v auguste ale v tom case kedy mi asi KET bude vychadzat ma kolega dovolenku, tak neviem ci to risknem a pojdem a potom do roboty alebo sa na to vykaslat a zas cakat dalsi mesiac....Ty sa drz tehula, dufam ze je vsetko OK.

piussi
14. júl 2014

@mollinka11 môj tiež nevedel kolko ma rokov 🙂

bambula27
14. júl 2014

@jana954 Mojaaa, konecne dobra sprava...a prave od teba. Drzim palce, nech silnie a nech sa drzi...Strasne silno!!! 😉 DAvajte na seba pozor.

bambula27
14. júl 2014

@franchise27 ahojky...Moja, kedy priblizne by ti vychadzal KET v auguste?

franchise27
14. júl 2014

@bambula27 ahojky, no ak tento cyklus bude 25dnovy tak by som 6.augusta mala byt 1DC..potom na cca 11-12DC kontrola tj. polovica augusta a ked asi predposledny tyzden augustovy...a tebe ako to vychadza?

jana954
14. júl 2014

@franchise27
@bambula27
baby moje.... no musím čakať do zajtra.... ten test je ako biela bodka v dlhom tunely.... potešila veľmi, ale nechcem dopredu sa tešiť, tak len v kútiku je malá iskierka.... ale zajtrajška sa obávam čo mi povedia..... držte palce.... 😉

ramadasa
14. júl 2014

@jana954 neboj,ja sice tes si nerobila ale zatial ,nespinim,nerkvacam tak pomaly verim ze maly tam,ale pokial nemam to na papiery tomu este neverim,netesim sa,dumem len ci uz to bude vydiet aj rano na ultrazvuku,neviete?Joj len to stavanie.4.30my ide vlak,dufam ze nebudem musiet zas pretupovat,a naspat cakat 8. myn.na rychlik,neite ako to vyzara z vlakmy este meskaju?