Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bambula27 ☹ tak to skoda, to ta nedobehnem. Ja mam ist skor na tu prvu kontrolu,lebo mavam kratke cykly 25dni je moje vynimocne maximum. Inak na kontrolu KET sa treba objednat ci staci tam len rano prist? a ak vychadza na vikend tak kontrola jedine v pracovne dni ze...Ale tak mozno ked pojdes na krv alebo na kontrolu tak sa uvidime...len v tom dave zien to je niekedy nemozne 😀
@franchise27 ja som chodila normalne aj cez vikendy na kontroly, vzdy na 14dc, ako mi to vyslo. Drzim palce a coskoro ocakavam dobre spravy 🙂
@zuzina1881 no ja mam ist na 12DC kvoli kratsim cyklom a este je skoro to presne planovat ale zatial to vychadza na vikend tak som netusila ci vobec mozem ...ale pri prvej kontrole pred KET beru aj krv a to si uz nepamätam ale cez vikend asi neberu ..ale vsak to prezistim..a dakujem 😉
@franchise27 mne v maji krv nebrali, len sono, naplanovali datum ketu a predpisali utros. Ten moj treti vklad bol na 19dc (uspesny), tie dva predtym az na 23dc (neuspesne), tak si myslim, ze uspech u mna spocival v spravnom nacasovani a som dr. Staroveckej vdacna, ze to tak skvele naplanovala! 🙂
@zuzina1881 no veru 23DC uz je dost pokrocily den...ja dufam ze to tiez stihnem do dakeho 18-19DC, lebo na 23.den sa uz nemusia unuvat ani rozmrazovat...to je uz u mna zaciatok mrchy velakrat....ale tak uvidime 😉
@franchise27 tak mna na kontrolu objednavali, ale podla mna to je vlastne aj jedno, tak ci tak ta zoberu. Aj ked nie si objednana. Aj cez vikendy robia kontroly, nie? Ved prave, ze niekedy ked vidim ten dav ludi, tak sa takmer po nikom ani neobzeram, len sa predieram kam potrebujem a dujem prec :D
@bambula27 viem ze aj cez vikendy robia kontroly ale neviem ci beru krv a mne sa zda ze na kontrole pred KET je sono a aj krv...ale vsak zavolam potom na recepciu a zistim...a presne ked je tam plno tak tiez len rychlo sono a krv a utekam von 😀...inak budes mat volno po KET? beries si dovolenku?
@bambula27 mne sa zda ze sa stale treba obj.iba ked pojdes na transfer,vklad tak to uz ta oni povedia den kedy mas prist.Krve mys.ze v ned neberu ale vsetky ine procedury ano ja uz bola aj v sob.aj v ned. 😉 ja sa tiez pitam sto krat a tatial vzdy my pekne odpovedaly,ja som taka v tomto stresmenka,zapisujem si a pitam sa dva krat,ako aj teraz. 😉
@franchise27
@ramadasa tak ja sice nestresujem, ale zase cestujem tam 200km a spät takisto, preto si tam vzdy radsej zavolam, aby som neprisla zbytocne 🙂 A ja som raz mala este pred OPU pocas stimulky kontrolu aj v sobotu a dokonca mi vzali aj krv. Neviem ci preto, ze ja som bola vraj taky specialny pripad, velmi sa bali ohss v mojom pripade. A po KET budem doma urcite, pretoze som si naplanovala dovolenku v praci od 11.8 a 2 tyzdne 🙂
@franchise27
@bambula27 ja ked som dnes volala, tak mi kazali prist na kontrolu v nedelu, tiez krv a sono 🙂 takze v pohode aj cez vikend
@smoulinka13 dik za info...sice ty to mas dane lebo mas stimulku tak to musis v dany den,ale presne nic nedame za to ze si zavolame a zistime ako sa zariadit pred KETom...ty sa drz, az telo uz reaguje ako ma a neblbne 😉
@franchise27 jasne j tiez radsej volam a pytam sa vzdy aj 2 krat 🙂) dakujem aj tebe nech to vyjde 🙂
@franchise27 no, tvrdili mi, ze to je ok, ked mam dlhy 35dnovy cyklus! Ale pochybujem, lebo dr. Starovecka s tym nesuhlasila a povedala, ze isto nebudeme cakat, ked aj sliznica bola pekna, vysoka. Som jej za to vdacna!
Baby, stale na vas myslim a drzim velmi palce, nech aj u vas je ten dalsi pokus uz ten pravy, uspesny! 😉
@zuzina1881 DAKUJEEEM 😵 A vy sa pekne drzte.
@franchise27 Peti pred ketom mi krv nebrali len kontrola na12 dc lebo sa mi po et skratilcyklus na 25 dni.treba sa vsak objednat.ja som 1dc volala a objednala sa.na 12dc som mala sliznicu 7mm s estrimaxom a na ket idem na 18dc.dali mi presny cas a netreba volat len prist s partnerom.keby daco oni crn.
@lucusik33 dakujem Luci za info,no dufam ze ro stihnem di tej dovolenky kolegu ak nie tak zas az v septembri.Ty sa moja drz ,nech to vyjde.
@franchise27 ahojky.Zatial vsetko ok a dufam,ze aj bude. Drzim palce.Tak radsej mesiac pockaj aby si bola v klude a mohla byt aspon 3 dni po vklade doma
@bambula27
@franchise27
baby tak dnešná kontrola dopadla super.... už ráno mi dr.Starovecká gratulovala, že je to super, je tam gestačný vačok a neviem čo všetko, spravila foto, ale aj tak som nechcela veriť.... kým som prišla do práce začala som krvácať, takže nervy.... a teraz telefonát že je to potvrdené..... 😉 . Pani dr.Starovecká bola dnes veľmi zlatá... ona mi aj plánovala druhý KET a mala som ho skôr o jeden deň, tak aj v tom to môže byť, že sa to podarilo.... ale nechcem predbiehať..... Držím Vám palce aby ste sa aj vy takto tešili.... 🙂
@jana954 waaaaaa super, vidis pekne sa uchytilo. tak skvele. A co ti na to krvacanie povedali? a kolko si mala hcg? Juj moja drz sa, nech vsetko fajn dopadne.
@franchise27 hcg myslím 1114.... povedala pani Mikulcová, že je to v poriadku vysoké, a keď krvácam.... to môže byť zo sona a ak by som pokračovala tak mám zavolať a zvýšili by dávku utrogestanu....
@jana954 krasne cislo, fakt krasne. moc ti drzim palce. Konecne pozitivne spravy, kt.nas nakopnu. Opatruj sa, resp. opatrujte sa <3
@bambula27
@franchise27 ďakujem, veď ja na Vás často myslím.... ste moje spolubojovníčky, s ktorými som začínala.... síce každá už potom sme išli rôzne..... 😉 držím palce aj Vám nech sa to teraz podarí..... 🙂
cakame babetko,tiez som tomu rano ste neverila,ale o tretej my povedaly ze ano 22.7mam dalsiu kontolu,my plakaly z muzom ako maly,sice sme to dotiahly az na piaty pokus ale dufam,verim ze teraz to uz bude len dobre,Dakujem za podporu a veeelmy vam vsetky zelam aby ste boly take stastne ak my 🙂 🙂 🙂
Gratulujem a prajem, nech vsetko klape ako ma a bublinka vam krasne rastie 🙂
Presne viem, ako sa citite, my sme mali takuto spravu na zaciatku juna, vtedy som plakala v prezliekacej kabinke od stastia 🙂 tiez budeme mat male heliosiatko 🙂
@ramadasa
@zuzina1881 my sme nemohli plakať, lebo ma čakala ešte krv.... až keď sme boli v aute.....
@jana954 ja som mala na 15den po ket 770 hcg. Bala som sa, ze je to malo, ale uistili ma, ze je to pekne ciselko 🙂 a potom sme tam boli este 3x na kontrolu a vzdy som smoklila 😀 najskor, ked sa v gest.vaku objavilo embryjko, potom, ked malo 0,4cm a bilo mu srdiecko 🙂 naposledy u mojho uz 2cm, tak sa tesime na kontrolu o tyzden, verim, ze je vsetko ok a uz bude mat tak 4cm 🙂 muz je vzdy so mnou, na kazdej kontrole, cakali sme na dietatko dlhe roky, tak teraz nechce nic prepast 🙂
Opatruj sa 😉 beries aj nejake lieky?
@jana954 22.7 my kazaly na 7.00 ale tym ze my chodime rychlikom budem tam o pol osmej,lebo poposuvaly vsetky vlaky,mam prvu kont.Mne len povedaly ze mam brat lielky utogestan,a vsetky vys.co my oni budu robit si uz platim ja zatial my treba 20 eur aspon tak kazaly,ale mne je to jedno do teraz nas to vyslo uz na 5000 eur aj z cestou tych 20 je nic,ja im vsetky dakujem ze nam pomohly terazz je dvolezity drobec aby sa dobre uhniezdil a pekne rastol. 🙂 tak super ze aj vam obom sa podarilo 🙂 🙂 🙂 Moj muz ide tiez .Drzte sa

@franchise27 Juj, tak mne to asi vyjde skor o par dni. Lebo ak poDuphastone budem mat tento cyklus 28 dnovy ako vzdy, tak 1Dc budem mat 25.7., kontrola potom 7.8. a naposledy som KET mala na 19DC, takze pocitam tak, ze by to mohlo byt 12.-13.8. No uvidime. A ja ze sa stretneme,