icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

jana954
16. júl 2014

@zuzina1881 veď my sme tiež mali slzičky.... manžel asi väčšie ako ja.... ale nechcela som ísť s červenými očami medzi ľudí.... a my sme sa predtým dohodli, že aj tak budeme čakať na výsledky z krvi a potom sa budeme tešiť .... ja keď som manželovi volala výsledky, tak sa mi bál zodvihnúť, že sa to nepodarilo, keď som začala krvácať, (ale našťastie to bolo len chvíľu a prestalo to). Môj manžel tiež chodil stále so mnou aj do ordinácie, nám Krajko na prvom pohovore povedal, že môže a keďže ja som stresmen, je dobré že je tam so mnou a on sa ešte opýta čo a ako.... Silno držím palce všetkým babám, ktoré sa snažia, aby im to dobre dopadlo... a aj tebe aby ti v pokoji ubehlo tých pár mesiacov a budete sa tešiť z drobca.... 🙂

jana954
16. júl 2014

@ramadasa ty si sa rozhodla chodiť naďalej k ním???? Ja pôjdem ešte na jednu kontrolu a ak bude všetko v poriadku, dajú mi správu a budem chodiť k svojmu gynekológovi. Nás to tiež stálo veľa penazí a to cestu ani nepočítam.... chodili sme auto, pretože od nás by to nebolo reálne chodiť nejakým spojom, vlak u nás nie je a autobusom si to neviem predstaviť....

ramadasa
16. júl 2014

@jana954 nie ale oni my povedaly ze pokial nebudeme pocut srdiecko tak budem chodit tam,a kedze som nebola este tehul ja netusim kedy a kolko bude tych kontrol,ci to uz budeme vediet toho 22.7 ci kedy citam knihy ale tam pise ze az piaty,siesty tyz.?Kazu my prist tam idem,ja som sa hned pitala. ale ze oni my povedia.No vsak v utor.uvidime,konecne ho uvidim lebo teraz nic este nebolo vidiet.Neviem 🙂

zuzina1881
16. júl 2014

@ramadasa ja som v heliku bola naposledy v 7tt, dali mi prepustaciu spravu a odvtedy chodim k svojmu lekarovi.

gaganka81
16. júl 2014

ide zajtra niektorá na OPU?

lucusik33
16. júl 2014

Baby tak dnes 1. KET za mnou,bolo to rychlejsie ako kontrolne sono 🙂.25min podpisane papiere,vklad,polezanie po,vyplatenie.

ramadasa
17. júl 2014

@zuzina1881 no tak asi tiez pojdem tak,Ja neviem budem sa drzat ich rad,len nech to je ok.tak sa dzte.ja zacinam novu etapu pre mna je toto nove ale velmy sa tesime,a dufam ze to zvladnem. 🙂

ramadasa
17. júl 2014

@lucusik33 Drzim palce aby si sa k nam pridala 🙂

zuzina1881
17. júl 2014

@ramadasa ja som tiez radsej chodila tam, kym sa potvrdilo srdiecko. Potom tam uz od teba budu chciet 18 eur za kazde sono! Ale tak co uz...
Pre mna je tiez vsetko nove, cakame prve babatko 🙂

lucusik33
17. júl 2014

@ramadasa dakujem ti moja ved uvidime o par dni 🙂

jana954
17. júl 2014

@ramadasa ja tam budem chodiť kým bude treba, už si to presne nepamätám z pohovoru, myslím že po potvrdenie srdiečka sa tam má chodiť a potom je rozhodnutie na tebe.... tak väčšina z nás je tu čo chcem bábo, lebo z nejakého dôvodu sa nám to nedarí.... a nemáme ešte drobca, tak preto tu píšeme a odovzdávame si skúsenosti.... a som rada že som sa sem prihlásila.... 🙂

ramadasa
17. júl 2014

@jana954 aj ja som rada ono to povzbudi,potesi,A teraz si uz len budeme pisat ako pekne priberame atd.Mne uz povedaly ze 18eur sa plati ale dame len nech je vsetko ok 🙂 Akurat mys.na to ze den predtym aspon od 18.00nebudem jest,lebo doktorka my nevedela najst vajcniky,a po toalete uz to bolo ok ale uz prisiel lekar lebo aj tak sa jej to nepozdavalo,mam tam aj malu cictu ale vraj to nieje nebezpecne tak som celkom kudna 🙂 Drz sa 🙂

ingrid0105
21. júl 2014

@smoulinka13 ako moja?

smoulinka13
21. júl 2014

@ingrid0105 ahoj zatial vsetko ide ok, vcera som mala kontrolu bolo 16 folikov, stredu ideme na dalsiu kontrolu a odber vychadzs takto o tyzden 🙂

malzeville
22. júl 2014

@smoulinka 13 v stredu drzim vsetky palceky🙂))

smoulinka13
22. júl 2014

@malzeville dakujeeem, ty ako?

lucusik33
24. júl 2014

Babenky moje zlate,hlavne tie co ste ma neustale podporovali,dnes rano som si robila TT,som dnes 8den po KET a pekne // 🙂. Tesiiiim sa a sice viem ze sme iba na zaciatku ale dufam ze to tento krat dobojujeme do uspesneho konca. A vsetkym vam posielam veeela tehu bacilikov 🙂

jana954
24. júl 2014

@lucusik33 super.... gratulujem...🙂

ramadasa
24. júl 2014

@lucusik33 super 😉

waw
24. júl 2014

@lucusik33 gratulujem, 🙂
a mas aj nejake pocity ja som tiez 8 den od ET a uz spinim ,boli ma brusko ako na mms.Prsia ma nebolia.
Asi to nebude dobre, vsak?Este som netestila.

zuzina1881
24. júl 2014

@lucusik33 tak to je uz pekna ciarka! 🙂 ja som na 8.den mala dusika, gratulujem, opatruj sa 🙂

smoulinka13
24. júl 2014

@lucusik33 jeee co to vidim, gratulujeeeem ;)))

lucusik33
24. júl 2014

@waw brusko ma riadne vcera bolelo ako pred menzes ale inak nic ine.trolilinku krize.myslela som ze do rana sa mms spusti ale nic tak som testla.nedufala som v //ciarky ale po minutke to tam naskocilo. Ja ked som bola po ET tak som od 5.dna spinila a 8.den uz krvacala a napriek tomu som mala pozit.hcg na 14.den bolo 176 ale zial sa neudrzalo a vtedy som testovala na 8.den a bol tam duch.drzim ti tuho palceky aby sa zadarilo.

lucusik33
24. júl 2014

@zuzina1881 dakujem ti moja ani si nevies predstavit ako mi padol kamen zo srdca.viem ze je skoro sa tesit ale po mmt a biochemickom uz hadam do tretice toto vyjde.

lucusik33
24. júl 2014

@smoulinka13 dakujem moja aj tebe tuho drzim prstiky.ako sa inac citis?

zuzina1881
24. júl 2014

@lucusik33 viem si predstavit 😉 nam vysiel az 3.vklad! Nic tazke nedvihaj, oddychuj, nech sa drobec pekne "zahryzne" 🙂

smoulinka13
24. júl 2014

@lucusik33 kazdym dnom mam brucho vacsie a obcas krce mavam, tak sa snazim nic take nerobit..ale da sa to 🙂 ked vidim tie tvoje dobre spravicky tam je to vacsia motivacia 🙂 vsetko vydrzim..kedy ides na krv?

lucusik33
24. júl 2014

@smoulinka13 uz to musi aj Tebe moja vyjst. Tuho budem na teba mysliet. A ides davat an Pgd?na krv mam ist buducu stredu ale asi pojdem az stvrtok ak sa nic nestane zeby aj priatel mohol ist lebo stredu nemoze.

smoulinka13
24. júl 2014

@lucusik33 dakujem, raz to vyjst musi, dufam 🙂...PGD asi nebudeme davat.je to drahe a dovod na to ani nemame celkom...

bambula27
24. júl 2014

Ahojte. noo...ako tak pozeram, leto v Heliose je celkom uspesne 🙂 Vsetkym uspesnym snazilkam zo ♥ blahozelam a davajte na seba pozor, nech toto cele trva krasnych 9 mesiacov. Ja zajtra cakam mrchu a tento cyklus by sme chceli ist na KET - nase posledne "bobčo" .... 😔 ....Tesim sa, ale zaroven s tym strachom (ze to nevyjde opät) neviem nic robit.