icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

diska
24. júl 2014

ahojte dievcata,chcela by som Vas poprosit nezostal z Vas niektorej gonal? ak ano prosim napiste mi do IP,dakujem

aluska01
25. júl 2014

Ahoj...tak aj my ideme do toho...práve som nás objednala do heliosu a prvá konzultácia už o týžden....sama som prekvapená že už tak skoro...teším sa že sa pohneme dalej a bojím zároven aké budú výsledky,myslím že tieto pocity ani vám neboli cudzie 😉

ramadasa
25. júl 2014

@diska Mne zostal decapeptyl mys.6 kusov,Na tyz,29.7 mam posled mys.kont tak my ho uz nebude treba
,cakame babo a mame este 1 zmrazene 🙂 Baby ktorej treba tak sa ozvyte sme od Popradu 🙂

ramadasa
25. júl 2014

@bambula27nam sa podarilo na 5 pokus,tiez som tomu neverila a od zaciatku som si vravela ze ked zase nic tak mame este 1 pokus,a potok´m musime od znova.teraz som ani tes nerobila,normalne som fungovala s tym,ze zas pojdem do prace,neviem akym zazrakom ale ked som uvidela foto 22.7uz som verila ze som tehu 🙂 u mna to bolo asi psychika.drzim palce 🙂

chorucka
25. júl 2014

@ramadasa Ahoj ja som teraz po 4 Ket akurát dnes krv negat. Tak tebe drzím palce Volala som do heliosu ze najblisie ket asi zacnem pichat fraxiparin aj ked nemam ziadne vysetrenia z hematologie chcu to skusit Daj navod ako sa vam podarilo na kolky DC ste mali KET ? lebo mne sa zda ze mi to davaju neskoro kedze mam 24-26DC a vklad davaju 19-20DC vzdy na 5den zacnem spin. a hned na to mrcha Uzivala si nieco?

aluska01
25. júl 2014

@mollinka11 ahoj...trošku som čítala príspevky a všimla si že si tiež bola prvý krát na konzultácii.my ideme 1.8....už aby to bolo

waw
26. júl 2014

Ahojte, testy negat 9 a 10 den negat. Vcera som mala dostat mrchu, mala som strasne bolesti a spinim. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

ramadasa
26. júl 2014

@waw jaj tak to my je luto 🙂 ale tak skuste este tak o mesiac ci uz nemate mraziaciky?Ja som to zazila 4 krat anic az teraz,mys.na teba 😉

ramadasa
26. júl 2014

@chorucka v 2012 som mala dva vklady vzdy na 19 den po meneze mys.ja uz neviem.1vklad som mala 18.8 nic,druhy12.10.2012 nic.Potom 2013 som isla29.4.nic2.11 zase nic bolo to 19 den po menz.A teraz 2014 sme isly 1.7 vzdy som len brala utrogestan,aj teraz beriem ja som neudrzala,alebo neviem co sa stalo.Teraz som aj sliznicu mala najlepsiu,a hlavne som si uz nerobila test a brala som to ze zas pojde do prace a dnes uz mame 9mm.29.7 ked bude srdiecko ok daju my spravu a uz budem chodit tu.Ja nemam pravidelne,Teraz som bola 14 den po men.a povela Krajko ze my musia ho dat skor tusi to bolo uz 18 den,neviem ti poradi,ja som ostal v soku ze sa to podarilo 🙂 my sme namaly ziadne zdrav problemy,spermie i vajko ok,len moje telo nechcelo,a teraz len polihujem 🙂 Ja som sa 3rokydetoxikoval,brala kyselinu listovu,neviem co zabralo,aloje vera,na odkyslenie,dost som do toho investovala 😉 Poradila som ti dajako?Drzim palce 🙂

waw
26. júl 2014

To mi sme tazsi pripad, ja mam znizene AMH, manzel teratozoospermiu 99,5 %percent patologickych.Pri stimulacii mam malo vajok, ale i napriek tomu mame jedno dve embria.Neviem preco sa nechytia,neviem ci sa prestanu potom vo mne delit , ale to mi nikto nezodpovie.Manzel podstupil operaciu varikokely, Ma preliecene STD, zistili mu ureoplazmu a mykoplazmu liecili sme to viac ako rok.Spermiogram sa polepsil zo 100% na 99,5.Pijeme cerstve stavy, chodim na akupunkturu, psychicky som sa pred druhym IVF citila perfektne.Po vklade som bola doma 5 dni, chodila som do prace,.....proste ja uz neviem.Vitaminy tie beriem uz tri roky od vymyslu sveta. Macu, kyselinu listovu tribulus,cecko ecko, zinok,.
Ja som rozhodnuta ist este na laparoskopiu na nej som este nebola.Citala som na forach, ze ak ma zena saktosalpinx, tak sa embria neuhniezdia, pretoze sa vyplavia von s tekutinou co je nahromadena vo vajcovode.

lucusik33
26. júl 2014

Babenky dnes som si robila TT 10.den po KET a sice vysli // ciarocky ale rovnako silne ako na 8.den po. Som sa kus vystrasila ze to nesilnie.stretli ste sa s tym daktora?

zuzina1881
27. júl 2014

@lucusik33 nestresuj, testik je super! Gratulujem 🙂

chorucka
27. júl 2014

@ramadasa ahoj no tak u nas to bude asi tim ze niesme ok ani ja ani manzel ale preco sa nechce uhniezdit nechapem nieco asi v maternici bude co mu neprospieva Skusim aj ja detox

lucusik33
27. júl 2014

@zuzina1881 dufam ze budu o tri dni na krvicke dobre spravicky...sa ti povie ze nestresuj 🙂

dorotka66
27. júl 2014

Ahojte kočky, boli sme na konzultácii pred IVF v Heliose (naše II. ) a Mudr. Starovecká nám vzhľadom na manželovu 35% fragmentáciu spermií odporúčala aj PGD. Je to drahé vyšetrenie a tak sa rozhodujeme či do toho ísť a pomohlo by mi, ak by ste sa podelili s vašimi skúsenosťami baby. Ďakujem za pomoc 😉 a ešte by ma zujímalo ako dlho vám teraz v lete schvaľovali žiadosť v poisťovni? zanedbali sme to, chceli sme tam ísť ešte v máji, ale nestíhali sme 😒 Ď

zuzina1881
27. júl 2014

@lucusik33 viem, co hovorim, presla som tym viac krat 😉 pokoj je dolezity, tak oddychuj 🙂 tie tri dni uz nejako zvladnes 🙂

trinity8
27. júl 2014

@dorotka66 Ahoj. Aku mas poistovnu ???? Mne v DOVERE cca 2 tyzdne velmi rychlo, ani som sa nestihla nato psychicky pripravit 😀.

dorotka66
27. júl 2014

@trinity8 dakujem trinity my mame vszp. A budem rada ked to rychlo schvalia. Chceli sme to tentokrat skusit v lete, oddychnuti 🙂

trinity8
27. júl 2014

@dorotka66 neboj mozno ti to tiez rychlo schvalia. Drzim palce. Mne to tak rychlo prislo ze uz cakam na menzes a zacinam pichat , jaaaaj bojim sa toho ☹ .

lucusik33
28. júl 2014

@zuzina1881 moja tak predsa je to cele inak ☹ , dnes rano na 12. den po KET som testovala a na teste len duch, druha ciarka zoslabla, nechapem. Brucho ma boli ako pred mrchou aj krize ale myslim si ze to ze nekrvacam je kvoli estrimaxu a utrosu. Som z toho velmi smutna, uz som sa zacinala tesit a dnes takato ladova sprcha zial.

jana954
28. júl 2014

@bambula27 ahoooj ahoj, budem ti držať palce aby to teraz vyšlo.... 🙂 posielam veľa pozitívnej energie... 😉

ramadasa
28. júl 2014

@chorucka neviem ti poradit ako som uz pisala nam sa podarilo az na 5 krat,ja som aj od vklade doma,len lezim,minimum robim brala som len utrogestan,aj beriem uvidime ako zajtra,ci uz bude pocut srdiecko ako to bude ok uz budem celkom happy 🙂 drzte sa

zuzina1881
28. júl 2014

@lucusik33 robila si taky isty test? Lebo ak je ina znacka, tak je normalne, ze vysledok nie je rovnaky.. a tiez to moze byt sposobene koncentraciou hcg, staci, ak si vypila viac tekutin a vysledok je iny.. viem, ze je to tazke, ale oficialny vysledok bude aj tak az z krvi.

lucusik33
28. júl 2014

@zuzina1881 test bol sice iny ale si myslim ze na 12.den po ket uz musia byt obe ciarky silne.a robila som ho rano po 5hod.necikania.

jana954
28. júl 2014

baby ja sa chcem opýtať ohľadom platenia v MT, bola som tam vo štvrtok a pýtali 168€ za KET, platili ste niektorá, pretože mi sme nemali ET, len 2x KET a za tento druhý sme si platili, ja som si myslela že to máme v tých 3 pokusoch, ktoré nám hradí poisťovňa..... nám sa to už vyšplhalo na takú sumu že až....

ingrid0105
28. júl 2014

@smoulinka13 ahojcek ako pokracujes? kedy mas opu<

lucusik33
28. júl 2014

@jana954 za ET sa neplati ale za kazdy ket ano.ty si nemala et tak zrejme ti 1.ket neuctovali.

zuzina1881
28. júl 2014

@jana954 za ket sa plati! Ty si za prvy neplatila, lebo nebol et. My sme dokopy platili tak do 3000 eur!!! Mala som vela vajok, az 33, metodou icsi sa oplodnovalo 20, predlz.kultivacia, mrazenie, kety, za vsetky ukony sme platili.. museli sme si pozicat ☹ ale uz na to nemyslim, lebo na 3.x sa podarilo 🙂 drzim palce 😉

zuzina1881
28. júl 2014

@lucusik33 ale prosim ta, kukaj na moj z 11dna po ket, slabulinky mamatest(prva foto), na 10 som robila dr max(druha foto) a bol tmavsi! Tes sa pomalicky a mysli pozitivne 🙂 vsetko bude ok, neboj! 🙂

jana954
28. júl 2014

@zuzina1881
@lucusik33 ja som taká naivná... čítala som ten cenník ale bola som v tom, že to preplatí poisťovňa, u mňa tie tri pokusy a potom si to hradím sama.... no čo už.... hlavne aby to teraz vyšlo.... lebo u nás sa tá suma pohybuje už okolo 4000€ a to nerátam cestu.... A dnes som zažila ešte jednu preličku, po skúsenostiach z Heliosu, kde sú k vám milý a ústretový, som volala dnes k svojmu dr, zodvihla sestrička a ja jej hovorím, že či robia a že vo štvrtok by som sa zastavila s papiermi, ona na to že má vo štvrtok poradnu a nech prídem v piatok. a ja jej hovorím, že veď ja už som tiež tehotná a mám vo štvrtok DV aby som si všetko vybavila... Odpoveď tak si spravte ako chcete ale my sme tu len do 13-tej.... Bola veľmi ústretová a milá.... 😉