Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@smoulinka13 hej vsimla som si ze si inac kus pochopila 🙂, nevadi...najskor este kontrolna krv tento piatok vraj preistotu a potom hej dalsi KET ak telo bude posluchat. No ja som zatial bola na ET a KET takze este 5ks ostava.
@lucusik33 to mas este vela mrazacikov, snad do tretice vsetko dobre 🙂
@smoulinka13 jj ak preziju rozmrazenie tak este flintu nehadzem do zita, len je to kus na psychiku narocne ale nie sme padavky musime bojovat do stastneho konca
@lucusik33 ja viem, ja som tak chodila na vklady od februara a uz som bola mimo ale musime bojovat dalej raz to urcite vyjde!!!
Ahojte zeny. Prosim vas, pytala ste si niektora sama v Heliku Fraxiparin? Ja uz mam vysledky na hematologii, neviem ake su, lebo ich musim ist k doktorke zhodnotit, ibaze ma najskor moze objednat az na 18.8. a to ja uz budem po KET. Tak som sestricku prosila, ze mi to suri, vysvetlila som jej, co je vo veci a "zial, nemame volne" ...a to este vedela, ze aj ja som sestricka. Tak ze ci ma ma objednat. Som jej povedala, ze "nie nemusite, tie datumy su pre mna bezvyznamne" .... Ja to skusim este nejak poriesit, cez nasich lekarov, ci mi ten termin nevybavia.....ale neviem. Ak teda nebudem mat hematologiu, tak mi ten Fraxik nedaju? okolo 13.8. by som asi mala mat KET.
@bambula27 aj mne ich krajko v pohode dal ked som nemala este vysledky z hematologie...🙂
@smoulinka13 no ako si dopadla?
@ingrid0105 dobre ranko 🙂 vcera som volala, zo 17 odobratych mi ostalo 15 dobre sa vyvijajucich, tak sa tesim..budem volat este zajtra a ponndelok na vklad 😅 😅 😅
@smoulinka13 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵 😉 😉 😉
@malzeville 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@smoulinka13 super! Su to bojovnici! 🙂
Tak baby dnes oficialne 2.krv po KET a Hcg velka nula.tak musim sa nejako otriast a ist dalej.
@lucusik33 to mi je luto... ale drzim palce do dalsieho pokusu 🙂
@smoulinka13 ahoj no ako o nove, ako sa vyvijaju drobci 🙂
@ingrid0105 ahoooj drobcov je na 3.den 14 🙂 tak sa tesim, i ked viem ze sa to do pondelka zredukuje ale aj tak je to krasne cislo 🙂
@smoulinka13 stastna trinastka 🙂
@ingrid0105 drzim na zajtra palceky 🙂 ja som bola minuly piatok v Heliose ale v Brne tam budem teraz chodit, davam si tam previezt mrazacikov a budeme dalej skusat
@smoulinka13 to bolo pre teba 😀
@ingrid0105 cim je Brno lepsie od Martina?
@ramadasa ja som bola predtym v GF a hladala som ine moznosti, pisala som do diskusie co tam maju, vzdy mi promtne odpovedali, dali mi termin, tak som sla. Cestu mam cca rovnaku, som samoplatca, takze moja volba padla na Brno, a ci je lepsia to neviem porovnat az ked sa zadari tak budu ti najlepsi v mojich ociach tak ako u kazdej tehulky centrum kde jej dopomohli k babetku 😀
@ingrid0105 drzim palce, brno je ze vrej jednotka, tak sa podari 🙂
@smoulinka13 mila moja myslim tuho na teba tak sa dneska drzkaj a daj potom echo ako to dnes slo. Ja dnes 1DC takze o cca 18-19 dni ta nasledujem 😉
@lucusik33 dakujem moja, uz sa chystam na cestu 🙂 juuj o chvilu pojdes aj ty super 🙂 raz to urcite vyjde...urcite!!! musime verit
Baby potrebujem poradit ak sa pri KeT preventive picha Fraxiparine ,kedy presne sa zacina pichat?az po ket alebo skorej?daakujem
@smoulinka13 ahoj no ako ? uz si v ocakavani? kolko detureniec ti zostalo? 😀
@ingrid0105 ahoj dali sme jedno a 7 zmrazenych 🙂 mam nabeh na ohss tak mam solumedrol aj fraxiparine 🙂 vsetko vydrzim len aby to uz vyslo

@eninka33 ahoj poslala som ti ss
ahojte mate pravdu v heliose su mily vsetko oki ale vsetko si hradite su tam riadne palky zaujimave ze v BA vo Ferticente sa neplati len doplatok za lieky 🙂