icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

smoulinka13
9. aug 2014

@jana954 dakujeeeem snad budu 🙂)

smoulinka13
9. aug 2014

@bambula27 drzim palce v stredu!!!!!!!!!!

bambula27
9. aug 2014

@smoulinka13 dakujem krassne. Aj ja tebe....dufam, ze si dalsia, ktora nam prinesie dobre spravy 🙂

smoulinka13
9. aug 2014

@bambula27 dufam aj ja ze budu dobre spravy ;)

chorucka
10. aug 2014

Baby prosim vas ktora ste niekedy isla zo stanice vo vrutkach taxíkom alebo kde tam stoja taxiky?

cikyta
10. aug 2014

@chorucka Choď skôr martinskou strelou (taká dodávka) stoja hned vedla herne. Ked výjdeš z vlakovej stanice, tak napravo. Oni maju na prednom okne napísané na tabulke že LADOVEN 🙂 cestovné 50 centov.

alison758
13. aug 2014

Ahojte babulky ja tiez chodim do heliosu a modromkonikovi som sa dozvedela len nedavno..my mame za sebou len gen. Vysetrenie a cakame na vysledky..potom by malo zacat ivf..uz sa neviem dockat..tqk by ma zaujimali vase skusenosti ;) drzim vsetkym palec

waw
14. aug 2014

Dievcata,ma niektora menopur zvysený zo stimulky?

franchise27
14. aug 2014

Baby viem ze debilna otazka, ale ma vyznam ist na KET ked je telo oslabene nejakou virozou?...ide ma slak trafit, lebo sa mi vratilo nieco co ma zdraplo pred troma tyzdnami...podivne bolesti na konci hrdla a akoby na prieduskach a celkova slabost..uz vtedy som jedla antibiotika a teraz je to asi spät...zajtra mam kontrolu pred KET a asi ju zrusim...Zas odsuvat KET je pre mna dost zle znamenie...asi nam nie je sudeny ten nas jediny mrazacik.....2 tyzdne jem estrogeny zbytocne ☹

bambula27
14. aug 2014

@franchise27 och moja, no ja neviem....asi fakt lepsie to odlozit. Vies, zatial je tvoja viroza taka, aka je....ale co ak by si na KET isla a dostanes teploty? To by uz naozaj nebolo dobre ☹

franchise27
14. aug 2014

@bambula27 hmm ved to...tym padom na tento rok koncim....lebo zacne jesen a zima a to je obdobie kedy sa zvykne ozyvat moj Crohn a vtedy nema vyznam ist na KET....Fakt milujem svoj osud, kt. mi vzdy nejak podkopne nohy ☹ a ty dufam ze si OK, a poctivo dohovaras bubline nech sa drzi 😉

bambula27
14. aug 2014

@franchise27 ale noo...ktory si dnes DC? Na tvojom mieste tu kontrolu nerusim, sla by som aj tak....a ono stale mas par dni do KET. Mozno sa dovtedy ukaze, ze to naozaj nic nebolo. Alebo tvoj Crohn mozno dostane "rozum" a bude cusat a vy nebudete musiet cakat dlhsie. A vas mrazacik nikam neodchadza...bude na vas cakat dokedy bude treba. No ja ano, dohovaram bublinke...vyvalujem sa, kedze mam dovolenku...oddychujem. Akurat ze vcera hned po ceste domov ma zacala boliet hlava, preslo to az do ukrutnych bolesti, nemala som ziadne analgetika doma,,ale nejak som vecer zaspala. Rano bolesti este horsie, no zavrela som oci, zaspala a dalsie 3 hodiny a potom sa polepsilo. Uz som OK.

ingrid0105
14. aug 2014

@smoulinka13 ahoj ako dnes? testovala si odvtedy?

smoulinka13
14. aug 2014

@ingrid0105 ahoj testovala som a ciarkocka pomalicky silnie 🙂

seliselka
14. aug 2014

@waw
ja mam zvysny menopur..jednu celu novu krabicku a este polka z druhej...netreba mi to..ak chces mozem ti to dat 🙂

ingrid0105
14. aug 2014

@smoulinka13 jeeeeej to je super, velmi ti to zelam, konecne, v dobrom zavidim a drzim palceky 😀

smoulinka13
14. aug 2014

@ingrid0105 dakujem velmi pekne tak naozaj sa budem radovat az ked mi to potvrdia z krvi pondelok ;)

anuska30
15. aug 2014

@smoulinka13 ahojky.Drzim moc palce....

smoulinka13
15. aug 2014

@anuska30 dakujem velmi pekne, ako ide tehulkovanie?

chorucka
15. aug 2014

@smoulinka13 ahoj tak silno drzim palce Ja som bola vcera na ket posledne ket lebo uz nemam mrazacikov toto je piaty pokus

smoulinka13
15. aug 2014

@chorucka tak drzim palce, uvidis bude to ten vitazny mraziacik 🙂

chorucka
15. aug 2014

@smoulinka13 dakujem no to dufam Ozaj citala som ze mate aj genetiku za sebou co vlastne na genetike zistuju? Lebo mne krajko povedal ze hematologia je zbytocna ze mame urobit genetiku ale praveze ja by som skorej tu krv ked sa ani jedno nechce uhniezdit Co povies?

smoulinka13
15. aug 2014

@chorucka podla mna je dolezite obidvoje, z genetiky zistuju ci mas dake mutacie alebo preddispozicie k chorobam, vtedy sa odporuca PGD. na genetike sa zistuje zrazanlivost krvi a neviem co este, vtedy davaju fraxik. Ja picham teraz fraxik len preventivne, aj ked som mala vsetky vysledky dobre. Urcite by som na tie vysetrenia isla...

chorucka
15. aug 2014

@smoulinka13 mne janakova ked sme pred ket spolu volali povedala ze kedze to ani raz nebolo poz. tak ze mi teraz daju fraxik ale ked som bola na sliznicu tak tam nebola a culbova povedala ze teraz to uz bude poz. a pri vklade som krajkovi nic racej nevravela lebo si pripadam uz ako debo ze ja im mam vravet ze chcem skusit toto a chcem tamto skusit ved vies

smoulinka13
15. aug 2014

@chorucka ja viem, mne tiez krajko pri odbere hovoril ze fraxik mi nedaju a pri vklade bola starovecka a ta mi ho dala tak som bola rada

chorucka
15. aug 2014

@smoulinka13 kedy sa nam pochvalis testikom 😉

chorucka
15. aug 2014

@smoulinka13 a na genetike ste boli kde?

smoulinka13
15. aug 2014

@chorucka na genetike v martine a testik dam vecer cez mobil mi to akosi nejde

franchise27
15. aug 2014

@bambula27 No moja ja som dnes 11DC, nakoniec som na tej kontrole bola a musela som aj na krv, lebo Starovecka pozera vyjavene ze vy uz mate asi po ovulacii...tak mi volali ze aj krv potvrdila ze ovulacia prebehla tak KET je v stredu tj. 16DC, ale s tym, ze v utorok si mam zavolat ci to rusim alebo nie kvoli chorobe...ze ak bude boliet hrdlo,alebo teplota tak ze to radsej zrusit....No je to uz len cisto na tom ci sa cez vikend telo umudry alebo nie, lebo obvodnu mam na dovolenke, cize sa liecim homeopatikami a pod. Nahodou moja ty si zdravotnik, nevies nieco poradit na infekciu hrtana a hornej casti priedusiek...?

@smoulinka13 Vy ste boli na genetike v Heliose, resp. cez nich...mne raz spominali ze vedia zabezpecit lekara ked je zaujem?

bambula27
15. aug 2014

@franchise27 No vidis 🙂 Som rada, ze si tu kontrolu nezrusila. Predsa len tam je sanca, ze si pre mrazacika pojdete teraz 😉 Na tvojom mieste v takomto stadiu urcite sa snazim prekonat infekciu nejakou prirodnou liecbou, urcite nie ATB, oddychuj viac, vetraj miestnosti, vela pi, skus aj inhalacie, ci uz s harmancekom, alebo si kup nejaky eukalyptovy olej. Ak ta boli hrdlo, tak urcite kloktat. Mozno mas nejake osvedcene kloktadlo, ja väcsinou kloktam slanou vodou. Moja, ja verim, ze to zvladnes aj bez lekary a bude to do stredy vsetko prec 😉 Drzim silno palce.