icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

franchise27
15. aug 2014

@bambula27 dakujem za rady, veru vecer skusim aj tu harmancekovu inhalaciu a cez vikend budem asi kazdemu smrdiet lebo sa pustim aj do cesnaku 😀 Dakujem za povzbudenie a rovnako ti tiez drzim palce, jooj lebo uz by veru mohlo, az tu netrcime prilis dlho ze 😉

ramadasa
15. aug 2014

@chorucka velmy drzim palce nam sa to podarilo na piaty krat uz sme v siedmom,tyz.zatial vsetko ok,len z utogestanu som mymo dot unavena ale vydrzim,tiez len lezim ale chodim na 30 minut.pechadzky 🙂 drzim vam vsetkym palce 🙂

bambula27
15. aug 2014

@franchise27 smrdiet - nesmrdiet, hlavne nech pomoze 😉 Tak presne, uz sme tu akosi dlho, aj mne sa zda. Trebalo by zmenit temu 🙂 Ja verim, ze coskoro. A dakujem aj ja tebe.

bambula27
15. aug 2014

@franchise27 inak....tu fotku mas fakt skvelu, si krasna 😉

franchise27
15. aug 2014

@bambula27 😀 😀 co si nevsimnes...taky prispato-pripity ksichtik...po dvoch vodkach na letisku pred odletom 😀 strach z lietania zo mna vie spravit aj mierneho alkoholika ....a veru uz by sme mohli pisat o starostiach ako sa nam robia strie na bruchu a pod. 😉 a verim ze ty coskoro.

anuska30
15. aug 2014

@smoulinka13 da sa.Uz je teraz celkom dobre. Bola som aj v nemocnici.Zakrvacala som. No a za dva a pol tyzdna ma caka morfo.Velke sono,tak dufam,ze bude vsetko ok.Som stale na pn a picham fraxik.

anuska30
15. aug 2014

franchise27: ahoj.Tebe prajem aby si sa rychlo uzdravila a nech ten posledny mrazacik je pozitivny...

mariajuraj
15. aug 2014

@smoulinka13
@bambula27
@franchise27
@anuska30 Baby nedá mi to neprispieť pár slovami: všetkým držím palceky a nech sa čoskoro stretneme v nejakej tehulkovskej téme 😉

mariajuraj
15. aug 2014

@anuska30 A Anuske nech je všetko v poriadku 😉

franchise27
15. aug 2014

@anuska30 dakujem 😉 a ty uz nevymyslaj a ziadne nemocnice, jedine ked pojdes rodit 😉

anuska30
15. aug 2014

Dakujem vam dievcata.Sledujem vase prispevky a prajem vam nech ste coskoro tehu.

chorucka
15. aug 2014

@franchise27 ahoj mna ked zdraplo hrdlo a tahalo sa to dole na priedusky tak som len vela citronu do cajikov davala potom to raz dva preslo a uz som len pokaslievala bola som prekvapena ze to tak rychlo preslo 😉

smoulinka13
15. aug 2014

@franchise27 ahoj moja, my sme neboli na genetike cez Helios, oni nam len dali odprorucenie..

smoulinka13
15. aug 2014

@anuska30 dufam ze bude vsetko v poriadku..drz sa 🙂

smoulinka13
15. aug 2014

@chorucka
@franchise27 baby tak pridavam testiky 🙂

anuska30
15. aug 2014

@smoulinka13 tesim sa s tebou ;) Drzkaj sa ...

anuska30
15. aug 2014

@smoulinka13 tak dufam aj ja a verim tomu...Zatial vsetky vysetrenia su ok,tak verim,ze aj teraz bude aj ked je strach stale... Dam vediet ...

anuska30
15. aug 2014

@mariajuraj moja a ty ako pokracujes ?

mariajuraj
16. aug 2014

@anuska30 Ahoj, ja zatial nijako. Musim dat najskor telo do poriadku.....planujeme KET niekedy v decembri..hadam sa dovtedy spamata. . 😉 Dovtedy chcem stihnut aspon hematologiu, v heliku mi to odporucili koli tomu MA. No teraz cez leto to nepojde, v praci mame frmol, keďze kazdy ma volno, tak makame za dvoch, niekedy aj za troch 😀 😀 Ale praca pomaha na psychiku 😉

majkatri3
17. aug 2014

Kocky chystam sa zalozit skupinku uzavreru kde si hudeme vymienat pocity skusenosti pred a pocas Iui v martine konkretne heliose..ktora sa prida?

bambula27
17. aug 2014

@mariajuraj dakujem ti pekne, a ty sa len neprepracuj. Mne sice praca tiez pomaha, ale netreba to prehanat ;)

ingrid0105
17. aug 2014

@smoulinka13 zajtra mas krvicku?

smoulinka13
17. aug 2014

@ingrid0105 ano ;) uz sa moc tesim

zuzik16
17. aug 2014

@franchise27
@smoulinka13
@bambula27 aj vsetky ostatne, neviete mi nahodou poradiť za aký čas vas objednali v heliose? nemyslim na konzultaciu o IVF ale chcela by osm tam isť na gynekologicku prehliadku s cystou a neviem ako dlho zhruba budem čakať....velmi by ste mi pomohli... 😉
vopred dakujem 🙂

smoulinka13
17. aug 2014

@zuzik16 noo na gyn prehliadku to neviem, na konzultaciu nam dali termin do tyzdna, ale myslim ze tam sa dlho necaka 🙂

zuzik16
17. aug 2014

@smoulinka13 dakujem.. 🙂 velmi by som bola rada keby to bolo ešte tento tyžden, tak uvidime teda...rano tam zavolam...

ingrid0105
17. aug 2014

@smoulinka13 tak drzim silno palce bude to super 😀

chorucka
17. aug 2014

@smoulinka13 moja a kolko ste platili za genetiku v tom M genetik

smoulinka13
17. aug 2014

@chorucka hmm...tam sa neplati ak ti vyhovuje termin ktory ti daju (nam dali na november🙂) ak ides prednostne tak tusim 30 eur 🙂 to na objednali za 3 dni

zuzik16
17. aug 2014

@smoulinka13 my sme to mali rovnako...že zdarma objednaju ale až na november(a to som objednavala začiatkom juna)a prednostne asi za 3-5 dni) ale platí sa tých 15 na osobu... to je ale riadne svinstvo...lebo jasne že vacsina ludi nechce pol roka čakať a zdržovať drahocenny čas... 😠