icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

smoulinka13
17. aug 2014

@zuzik16 no je to svinstvo zarabaju kde sa da... My sme tam tiez boli v juni ;)

zuzik16
17. aug 2014

@smoulinka13 a uz mate aj vysledky zrejme vsak? my sme tam ešte neboli pretože vtedy nam to nejako nevyslo ...priatel nemohol, musel isť do prace aj ked mal mať pôvodne volno 😠 a odvtedy sme sa este neobjednali..aj to chcem riesiť zajtra...konečne nas preobjednať 🙂

smoulinka13
17. aug 2014

@zuzik16 ano boli sme a vysledky su v poriadku..ako aj vsetky ostatne, my sme mali ist utorok na imunologiu do Nitry ale asi to zrusim 🙂

zuzik16
17. aug 2014

@smoulinka13 to je super že mate dobre vysledky 🙂 a čo vsetko vam tam zistovali a čo sa vas pytali? vies, aby som vedela čo máme čakať....my tam máme ísť kvoli katastrofalnemu spermiogramu....

kukulienka77
17. aug 2014

@smoulinka13 už keď si tam,nechceš tam aj tak ísť? Veď za to nič nedáš?

smoulinka13
17. aug 2014

@zuzik16 nas sa pytali na vsetky choroby v rodine, potom kto ma kolko deti (asi som presne vsetko nevedela), ci ma niekto v rodine problem s plodnostou a ake vysetrenia sme uz podstupili

smoulinka13
17. aug 2014

@kukulienka77 myslis na tu imunologiu? je to daleko do nitry a platili by sme 100 eur.ak sa podarilo tak podla mna zvytocne tam ist ci?

kukulienka77
17. aug 2014

@smoulinka13 jááj,to oni pýtajú za to 100 e ???

betiii
17. aug 2014

baby ahojte my s tymto este len chceme zacat.kam do akeho centra chodite a co sa tyka tych sto eur to akoze zaco?a v nitre je niekto na koho sa mozme otocit?

jana954
18. aug 2014

@smoulinka13 super, super, tak dnes držím palce.... 🙂

jana954
18. aug 2014

@bambula27 nejako sem nestíham chodiť.... ale ak sa nemýlim si už po KET.... je všetko OK? dávaš si pozor??? hlavne sa šetri..... držím palce 😉

bambula27
18. aug 2014

@jana954 ahoj Jani. Ano, uz som 5.den po KET. Zatial je vsetko ok, sem-tam trosicku citim pichnutie, ale nic strasne. Boli sme v sobotu na svadbe, tak dufam, ze som nic zle nespravila, ak som trosku potancovala. Inak si davam pozor, tak uvidime.. .ale dakujem ti. A co vy? Vsetko v poriadku? Pozeram, ze uz 10.tyzden, no krasa 🙂

cmelica
18. aug 2014

ahojte kocky ,prosim vas je tu niektora ktora sla hned dalsi cyklus na KET po prirodzenom potrate??

ludinka
18. aug 2014

@cmelica a v ktororm tyzdni si mala potrat?
ja som mala biochemicke tehotenstvo-to znamena ze hcg som mala zvysene ale rastlo len vellmi pomaly, tak mi kazali vysadit utrogestan, potom som dostala normalny menzes len bol ovela silnejsi.......ale hned na treti den som zacala stimulovat na dalsie ivf, dr. mi povedal ze v tom nevidi ziaden problem

smoulinka13
18. aug 2014

@bambula27 ahoj drzim palce aby to vyslo!!!!!! oddychuj

bambula27
18. aug 2014

@smoulinka13 dakujem ti 🙂 No ako si ty dnes dopadla??? Piiis

cmelica
18. aug 2014

@ludinka ahoj,dakujem za odpoved 🙂 no my mame po IVF -ET synceka. toto tehotenstvo bolo prirodzene no zial v 10tt bolo mimi male na 5tt tak som vysadila dupfaston a po tt uz som aj krvacala .potret prebehol bez problemov a nebolo potrebne cistenie. dnes som dostala mrchu. a chcely by sme ist na KET. nechceme uz cakat ci sa znova zadari prirodzene. aaaa este , 14 DC mi vychadza na nedelu.treba sa objednat na sono,ze??
teraz mas stimulku???

smoulinka13
18. aug 2014

@bambula27 odsavali mi zase vodu, dufam ze posledy krat,o 15 budu volat vysledok krvi 🙂)

bambula27
18. aug 2014

@smoulinka13 o jeej... a ultrazvuk? Co ti povedali? Uz nieco videli?

smoulinka13
18. aug 2014

@bambula27 len vysoku sliznicu 15 mm ale ze vraj to vyzera nadejne,snad bude vsetko v poriadku.. 😵 😵 😵 😵

bambula27
18. aug 2014

@smoulinka13 no super, tak cakame na vysledok. Potom hned napis. Siiilno drzim prsty.

smoulinka13
18. aug 2014

@bambula27 dakujem ten cas sa taaak vlecie....🙂) ale snad to bude ok!!!

wolfinka88
18. aug 2014

dievcata,ste spokojne v heliose?pretoze rozmyslam,ze by som tam isla,boli sme uz v gynfive v BA,mala som jeden pokus no neuspesny,pripravovali ma na druhy,ale embryjka sa nerozmrazli,takze kopec liekov a injekcii bolo zbytocnych...mali ste niektora darovane vajicka?chcela by som vediet kolko to tam asi stoji a aka je asi cakacia doba?

franchise27
18. aug 2014

@smoulinka13
@chorucka
@anuska30
@bambula27
Tak baby stredajsi KET rusim...nema to zmysel. Dnes som musela na RTG hrudnika,lebo zastupujuca obvodna ma poslala na plucne,kedze netusila co mi moze dat.A nakoniec vsetko zbytocne,po 5hodinovom cakani mi povedia...ze naco ma posielaju na plucne ked mam vsetko OK,ze som mala ist na krcne...Okrem toho som dostala mykozu a aby toho nebolo malo tak dnes 14DC aj napriek utrogestanu a estrimaxu som zacala min. spinit.... ☹

smoulinka13
18. aug 2014

@franchise27 jooj to ma mrzi :(

franchise27
18. aug 2014

@smoulinka13 ja sa dnes citim ako uplne vypluta...tak krasne som to mala naplanovane a este mi na kontrole pred KET-om vzali krv Starovecka "ze urobime to profesionalne a zistime na 100% z krvi ci ste mali ovulaciu, az je to presne nacasovane"...a k nicomu to nebolo...Inak ma zarazila ta poznamka ze spravime to profesionalne....tj. ked robia kontroly pre KET len sono a ziadna krv, tak to robia len tak na oko??? joooj som totalne psychicky vycerpana,dnesok ma dorazil a skoro som sa rozbucala ked som volala do Heliku ze to rusim.

smoulinka13
18. aug 2014

@franchise27 hmm to bolo fakt mile ze "profesionale" ako keby to robili len tak...joj to ma mrzi, kedy budes moct ist znova?

franchise27
18. aug 2014

@smoulinka13 ja ti neviem, asi chcem ist hned dalsi cyklus aby sa to stihlo este v septembri a ak nie tak to musim presunut asi az na jar buduceho roka...Mozem dnes uz vysadit lieky a moze sa stat ze zacnem skor krvacat...nooo sranda to bude mat 15dnovy cyklus....
Aspon ty nas tu tesis tym krasnym cislom hcg....davaj si na seba, resp. oba si davajte na seba pozor

smoulinka13
18. aug 2014

@franchise27 dufam ze ti to vyjde v septembrim do jari je dlha doba, ale ak to bude lepsie tak radsej pockat..drzim palce..

bambula27
18. aug 2014

@franchise27 ale jooj, a ja som tak verila, znelo to vsetko krasne. Ale...urcite radsej pockat, ako do toho ist teraz a riskovat. a september je za dverami, ja dufam...ze to bude vas mesiac. Verim ti, ze ti to nebolo jedno, ked si to rusila....ale....malinke si tam na vas pocka, a hlavne nech je to ten spravny cas. Drz sa mi.