Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bambula27 tak ona potvora sa pochvali len skupine ivf 2013 a tu to taji.....
@smoulinka13 a hned to tu hadz az vsetky povzbudis
@bambula27
@franchise27 🙂)) HCG 1125 🙂 super
@franchise27
@smoulinka13 a to som jej potvore este pisala, nech to tu hned pise....ze cakame 🙂
@bambula27 dakujem moja...tieto povzbudenia mne strasne chybaju, lebo nik to okolo mna nevie co podstupujem...tak aspon ze tu je toto forum 😉 Aj ty sa drz a verim ze ty tu coskoro napises tu skvelu spravu 😉
@smoulinka13 och kraaaasa 🙂 nadherne cislo.....no gratulujem 😵 tak si davajte pozor na seba, strasne sa z toho tesim.
@bambula27 dakujem, uvidis za chvilu aj ty budes mat take ciselko..drzim palce a opatruj sa!!
@franchise27 no viem presne, o com hovoris, lebo u nas doma to tiez nikto nevie. Akurat kolegyne, lebo to by sa u nas v praci nedalo, tolko odchadzat na kontroly, vymeskavat....musela som s pravdou von. Ale...nastastie, kolegyne su uzasne. Prezivaju to so mnou, aj ked som teraz na dovolenke.
@smoulinka13 ja sa velmi bojim....tvarim sa navonok, ze nie, ze vsetko je ok, ale bojim sa, ze to opät nevyjde. No na druhej strane velmi verim nasmu "poslednemu" bojovnikovi....a tak ako si napisala, cas sa strasne vlecie a to je najhorsie.
@bambula27 ja ta uplne chapem, aj ja som sa musela tvarit ze vsetko je ok a ze mi nevadi ked mi kamaratky oznamovali ze cakaju prve, potom druhe...niektore aj tretie, ale verila som ze raz to vyjde.predsa to musi vyjst..kazdej!! sice nevieme kedy..ale raz to vyjde
@smoulinka13 gratulujem velmi ti fandim a drzim palceky 🙂
@franchise27 joooj tak ked sa dari tak sa dari Ked spinis neznamena ze musis mat mrchu Spinenie moze mat vela dvovodov Mozes mat ovulacne krvacanie alebo spinenie Mne krajko zistil ovulacne krvacanie a povedal ze to nieje problem pri vklade co ja aj tak tomu neverím ze by to nebol problem Po rtg minim. mesiac a az potom mozes mat vklad a ak by si sla este niekedy na rtg tak ich popros nech ti prekriju panvu mne tak prekrili panvu ochrannou zasterou ked som bola na rtg hrudnika Tak este poliec mykozu a hura na ket A krv ukazala ovu ?
@chorucka ahoj, no co som citala tak rtg skoci len v tehotenstve, lebo to priame ziarenie je nebezpecne pre plod...ono potom dost rychlo z tela vyprcha...a mne aj napriek tomu ze by som to ziadala panvu zakryli zasterou...co som zazila prvykrat 🙂...No cuduj sa svete dnes mi je uz super, spinenie bolo asi z mykozy,z toho ze sliznica je totalne podrazdena a mozno este viac ju rozdrazdilo zavadzanie Utrosu...Priedusky uz nebolia a citim sa uplne v pohode, ale je mi to uz prd platne ked som vcera uz volala nech to zrusia.Ano z krvi mi zistili ze ovu prebehla..Ja som bola na kontrole 11DC lebo mam kratsie cykly a tam mi Starovecka hovori ze zvlastne ze na vajecnikoch ziadne folikuly ale ze na krcku vidi ovulacny hlien...zlte teliesko asi este nebolo vidiet..tak vzala krv na progesteron a ten ukazal ze ovu prebehla tesne pred kontrolou..
@bambula27 no mám z teba radosť..... dúfam, že teraz to bude OK..... a trocha tanca neuškodí..... 😉 držím palce a čakám len samé pozitívne správy od teba.... 🙂 ja idem vo štvrtok na krv a sono k môjmu dr, tak uvidíme čo bude.... snažím sa nič ťažké nedvíhať ale inak fungujem normálne, chodím do práce, ale zvažujem asi pn-ku, aspoň na nejaký čas, pretože dv, už mám skoro vyčerpanú..... 😒
@smoulinka13 pekne pekne, len tak ďalej.... držím palce..... 😉
@jana954 dakujem, vy sa mate ako?
@franchise27 ak ti je lepsie a chces ist na vklad tak tam zavolaj znova urcite to nebude vadit..
@smoulinka13 no co lepsie, mne je uz fakt dobre, ze ja som sa vobec vcera trepala k doktorovi...ale kaslem na to...Nejdem to uz silit,ked som raz zrusila tak to menit nejdem...uz by to bolo obtiazne aj v praci, lebo som zrusila dovolenku a tiez som vcera uz vecer vysadila lieky...cize uvidime o mesiac.
@franchise27 tak hej, ked si aj lieky vysadila, dufam ze buduci mesiac bude vsetko v poriadku 🙂
@smoulinka13 blahoželám,naozaj krásne číslo.... 😉
@sfera dakujem velmi pekne 🙂
prosim Vas tie co ste boli na KET,za co vsetko ste platili??? ci cisto tych 160€ ako uvadzaju za KET? dakujem
@cmelica ja som minuly tyzden podpisovala nejaky papier kde mi koordinatorka povedala ze platit budem po vklade 160€ cize nic viac...
@franchise27 Dakujem moc 🙂 som myslela,ze pytaju po novom aj nieco za sono a tak ....
tak babenky zajtra o takomto case by som uz mala lezat doma s bublinkou v brusku. Bude to 3. pokus tak hadam motyka vystreli 🙂. Bol by to mily darcek k mojim bliziacim sa narodkam. Drzte palce.
@smoulinka13 ahoj ďakujem.... máme sa dobre, dnes som bola na sono a všetko je v poriadku, dieťatko sa vyvíja ako má... tak som rada..... tebe držím palce nech rastiete a všetko nech je bezproblémové.... 😉
@franchise27 tak ti držím palec, nech ti to vyjde v septembri..... dávaj na seba pozor a vyhýbaj sa chorobám.... 🙂
@franchise27
@jana954
@smoulinka13 och, zeny moje, samozrejme som nevydrzala a dnes 9den po KET som testla...A nic tam nie je ☹ Ja viem, ze je to este skoro, ale ked nam vysiel cerstvy ET, tak uz na 8 den som mala ducha.

@franchise27
@smoulinka13 a kde, ake hcg???? ved ja nic nevidim...a cakam