icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

erinka12345
9. okt 2014

@franchise27 ahojček Peťka, prepáč, že som nepísala, len som mala behačky. No v utorok videl na sone jeden gestačný vak zodpovedal 4 tt plus 6 dní alebo 5 tt plus 0 dní. Podľa Krajka som mala byť ten deň 5 tt plus 2 dni. Takže to približne vychádza. Ale dnes ráno som začala krvácať ako menzes, tak som bežala k dr, dal mi injekciu do zadku plus ascorutin a kľudový režim. Sono nerobil . Na to pôjdem až v utrook. Tak ktovie ako to všetko dopadne. A ty moja ako testy? HM

franchise27
10. okt 2014

@erinka12345 juj tak to si ma inak vystrasila. a to si len tak bez varovania zacala krvacat? nic tomu nepredchadzalo, nejake natahovanie alebo sex...fakt sila. No dufam ze ti je uz lepsie a ustupilo to a injekcia pomohla a bol to len plany poplach.Moooc ti drzim palce.Moja testovacia mania je v plnom prude.Ono tym ze mam stare zasoby testov tak sa nekrotim 😀. Dnes 10D po je silnejsia, co ma troska potesilo, ale viem ze tesit sa este nemam preco.V noci som mala bolesti ako na menzes, fakt ze sila, tak som rano sla na vecko s tym ze uz sa spustili ...a zatial nic.Ja idem na krv v utorok ale ku svojmu lekarovi a podla toho uvidim ci pojdem pozriet aj Helios 😉

erinka12345
10. okt 2014

@franchise27 No sex nie, bo naposledy sme sexovali dva dni po vklade a odvtedy to riešime inak 😅 , keď som aj špinila, tak pre istotu. Večer už som nekrvácala včera ani nešpinila, zrejme to tá injekcia stopla. No a na kontrolu idem v utorok lebo dnes aj v pondelok ma dr dovolenku a na pohotovosť nechce aby som išla, aby sa neunáhlili, že on si to chce skontrolovať sám. Povedal, že je to 50 na 50. Tak musím iba čakať. Uvidíme ao to dopadne. Ty sa moja hlavne drž, že nemáš menzes je veľmi dobré znamenie. Posledný krát si na koľký deň po vklade dostala? Nechceš foto pridať 😉 . Trošku ma rozveseliť 😉 . Ja som si zobrala voľno, tak sa doma vyvaľujem a mám home offcie 🙂

franchise27
10. okt 2014

@erinka12345 no tfuj tfuj tfuj nech sa tam drobec drzi. Pri ET som dostala menzes na 10DC rano, ale 3 dni predtym som uz silno spinila. V podstate dnes je den kedy uz mavam normalne menzes tak dufam ze sa nespusti..Spinin troska,ale nadajam sa citronovou vodou...No testy prikladam..uz su zaschnute tak to inak vyzera,ale vyzera ze silnie. Erika a to si normalne zacala krvacat krvou, ci len silno spinit. fakt sila z coho sa tak zrazu spustila. No drz sa moja.

javorinka2
12. okt 2014

@franchise27 strašne sa teším z tvojich testov;) pozorujem ťa dlhší čas..len sa pekne šetrí;)

smoulinka13
12. okt 2014

@franchise27 jeee co to vidim!!! supeer 🙂)) tesim sa

franchise27
12. okt 2014

Kocky zase ja 😀 ...zajtra drzte prosim palce...nakoniec idem na krv zajtra Budem 13D po KET.Zatial moje testovacie sialenstvo 😀 ma stupajucu tendenciu , tak uz len pockat co bude zajtra na krvi. Kocky ale v piatok vecer mi uz nebolo vsetko jedno...total bolesti na menzes, spinenie vyraznejsie,ale dalsie rano nic..bolesti zmizli, spinenie ustupuje. Este sa netesim, este nie..ale zacinam trosku viac verit a viac dohovarat bubline nech sa drzi tam kde je.

ingrid0105
12. okt 2014

@franchise27 drzim palce 😀

anuska30
13. okt 2014

@franchise27 super ;) drzim palce ;)

ingrid0105
13. okt 2014

@franchise27 no krvicka ako, ake mas HCG? lebo tehotna jednoznacne si, drzim palce 😀

smoulinka13
13. okt 2014

@franchise27 drzim palce 🙂

franchise27
13. okt 2014

@ingrid0105
@smoulinka13 dnesne HCG tj. 13D po KET je 628 🙂 o tyzden idem na sono...baby tesim sa ale aj sa bojim. Dufam ze je to akurat hodnota

smoulinka13
13. okt 2014

@franchise27 juuj gratulujem.je to vysoka hodnota...neboj 🙂 drzim palce

sfera
13. okt 2014

@franchise27 je to skvelá hodnota ja som mala na 13.deň po ET-610 a dnes začíname 30 tt. Blahoželám 🙂

franchise27
13. okt 2014

@sfera dakujem za povzbudenie...to som potrebovala 😉

ingrid0105
13. okt 2014

@franchise27 gratulujem 🙂 tak vidis dockala si sa 😀 a ze sa bojis to je normalne o deti sa bojime cely zivot 🙂 🙂 viem ze si mala neuspesne ET, teraz si nieco menila v priprave alebo ti zistili preco to vtedy nevyslo? oplatilo sa cakat je to super 😀

franchise27
13. okt 2014

@ingrid0105 noo to hlavne co sa zmenilo bolo ze pri ET som neuzivala estrimax a ja mavam standartne velmi nizku sliznicu..tak asi aj to pomohlo a okrem toho som utros po vklade zvysila na davky 3x2 tbl ze vyskusam :-P a dali mi fraxiparin 0,3ml sami od seba aj ked mam vsetko OK, vraj ze pre istotu...ET som mala biochemicke...jednoducho bobula sa neudrzala, mozno kvoli nevyzivovanej sliznici...neviem, mozno bolo zle embryo...neviem...som zvedava ako vydrzim do pondelka kedy mam ist na sono 🙂

ingrid0105
13. okt 2014

@franchise27 teraz to bude uz len o tom kedy na sono kedy bude srdiecko...same skvele dni ta cakaju tak si to uzivaj 🙂

anuska30
13. okt 2014

@franchise27 moja.ja som si mala preventivne pichat fraxik do 3 mesiaca a nakoniec budem musiet este aspon 1-2 mesiace po porode 🙂 Drzkaj sa 🙂

franchise27
14. okt 2014

@anuska30 Dakujem a aj vy sa drzte. No na fraxik som si uz aj zvykla, tie hnusne tupe ihly, ale nastastie po dvoch tyzdnoch nemam este ziadnu modrinu tak vydrzim aj dalej, len nech to ma zmysel 😉

javorinka2
14. okt 2014

@franchise27 super teším sa;) zvláštne s tým fraxikom..Ja mám tiež všetko o.k.dr predsa kázal pichať..už mám dva týždne za sebou;) My sme boli v heliku 15.9.stimulovala som pred iui a zrazu dr že bohužiaľ presvihli sme to..takí sme boli smutní a mrcha nie a nie prísť a 16dpo hcg že 580..skoro som odpadla;);) len buď v klude a hlavne mysli na pekne veci;) držím silno päste;)

rica1
14. okt 2014

@javorinka2 ahojte, chcem sa spytat ten fraxiparin preventivne, to len tak bez hematologickych vysetreni? ja som otehotnela po IUI a zajtra akurat idem na hemtologiu , ale keby fraxiparin tak ze az po vysledkoch , len sa bojim ci nebude neskoro snad nie a tu citam ze si pichate preventivne

dorotka66
14. okt 2014

@franchise27 blahoželám a držím palce, takého správy mi dodávajú energiu 😉
baby neviete mi poradiť? dnes som 31D od poslednej mrchy, mám dlhý protokol a čakám na ňu ako na spasenie. Je to normálne? Brala som Proveru a pichám Decapeptyl. Ešte by ma zaujímalo ako prebieha prvé vyšetrenie počas MN, v KE to bolo aj počas menzesu zospodu. ďakujem

javorinka2
14. okt 2014

@rica1 ja som bola na hematoligii aj genetike ale kým prišli výsledky tak som otehotnela tak sme s dr.nechceli čakať a aj keď je všetko o.k.dal mi ho..možno preto že som c júni potratila vieš;(

franchise27
15. okt 2014

@dorotka66 ja som brala tiez proveru a decapeptyl a mrcha dosla cca 3 dni neskor ako obvikle...v Heliose si spravia sono cez brucho a zoberu krv.

ramadasa
15. okt 2014

@franchise27 blahozelam teraz len odychuj aspon tra dni len len a nic nerob uz si si prezila dost aby sa babao udrzalo ,nepodcenuj ze uz je vsetko ok,je to len zaciatok,velmy sa tesim a drze sa 🙂

sfera
15. okt 2014

@dorotka66 ja som dostala mrchu až na 40DC A sono mi cez mrchu nerobili, vzali len krv, bolo to na 2DC A od 3DC som začala pichat Gonal

dorotka66
15. okt 2014

@sfera @franchise27 super baby, pomohli ste mi 🙂 ja som stále v pracovnom procese a tie termíny sú pre mňa dosť dôležité 😝
sfera a ako dlho si pichala gonal? vraj sa môže aj 16 dní...

sfera
15. okt 2014

@dorotka66 no podľa "dennicka" som si ho pichala 10 dní, to ale záleží od toho ako budeš reagovať. ..

lucusik33
15. okt 2014

@dorotka66 ja som gonal pichala 16 dni a opu som mala na 21 dc