icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

smoulinka13
4. nov 2014

@cuculik1 budem drzat palce..takze uz mas jedno dieta? a ides si po surodenca?

cuculik1
4. nov 2014

@smoulinka13 ano mame v plane surodenca, no uvidime, ci to bude uspesne... tento nas drobec bol az 9 v poradi, co bol v mojom brusku...a jediny to dotiahol do uspesneho konca...

smoulinka13
4. nov 2014

@cuculik1 u mna to bolo tak ze na tej kontrole 14dc ti povedia presne hodinu kedy mas dojst na KET.ak by sa v ten den nahodou nerozmrazilo, rozmrazia dalsie...ak by nic neostalo uz,volaju ti ze nemas prist. Ale este som sa nestretla zeby v heliku sa nerozmrazilo 🙂

smoulinka13
4. nov 2014

@cuculik1 fuha...9 pokusov? no teda...my sme mali 5 vklad a ten vysiel a to mi uz prislo moc...pritom som nemala ziadny problem

cuculik1
4. nov 2014

@smoulinka13 nie tak celkom... 4 krat som bola tehu prirodzene a vsetko sa to skoncilo potratom a potom v iscare som mala jeden fres s dvomi blastocystami a jeden ket tiez s dvomi... a v heliose jeden fres s jednou blasto. a z toho mame drobca...

cuculik1
4. nov 2014

@smoulinka13 no ja tiez nemozem okrem hematologickeho hladiska hovorit o nejakom probleme, ale to som vzdy riesila injekciami a aj tak nestacilo... v poslednom pokuse som trvala na autoimunitnej liecbe cele tehu a pomohlo...

cuculik1
4. nov 2014

@smoulinka13 tak drzim palce, pozeram, ze vy ste este v ocakavani... nech to rychlo leti...my o chvilu uz rok oslavujeme 🙂

smoulinka13
4. nov 2014

@cuculik1 tak ste si tiez toho dost presli...dufam ze sa vam podari i tentokrat 🙂 no nam vyslo 2.IVF a este mame aj 7 mraziackov pre surodencov 🙂 lebo prirodzene to teda vobec neslo...

mariajuraj
4. nov 2014

@smoulinka13 Ahoj, tak KET bude v nedelu... 😉 Bolo tam dnes malo ludi, o 07.00 som bola v ordinacii a 07.10 som sedela v aute....uz nech je nedela. Planujem byt tak 3 dni domka, budem sa vyvalovat v posteli a pak nastupim do prace. Pred tym som bola doma od stimulacie a bolo to dost na nervy...takto mi aspon cas do testovania rychlejsie ubehne. A Ty si PN? ci pracujes?

smoulinka13
4. nov 2014

@mariajuraj budem drzat palce v nedelu 🙂 3 dni uplne staci, doma by si sa zblaznila 🙂) Ja som na PN uz nastalo, uz ma nechal doma

ingrid0105
4. nov 2014

@franchise27 no ako moja bolo na sone? 🙂 😀 🙂

dorotka66
5. nov 2014

Baby prosím súrne otázka. Idem na ET dnes, mám si dať utros vaginálne či zapiť???? Ďaaaaakujem

ramadasa
5. nov 2014

@dorotka66 daj si potom

ramadasa
5. nov 2014

@mariajuraj ja som tiez doma od vkladu a nelutujem mys.ze ked niekto chce babo mal by porozmyslat co mu je prednejsie.Nam sa podarilo az na 5 krat vzdy som bola doma a nelutujem to 🙂 drzim palce nech sa dobre uchyti.

ingrid0105
5. nov 2014

@dorotka66 zapit vodou

dorotka66
5. nov 2014

@ramadasa
@ingrid0105 Ďakujem krásne 😉

mariajuraj
5. nov 2014

@ramadasa Mas pravdu, kazdopadne este uvidim. Pri ET som nestresovala, uchytilo sa, no len do 7 tyzdna, potom MA....a ta moja krv ma stve....beriem síce Anopyrin, no bojím sa ze to stacit nebude.....

sfera
5. nov 2014

@dorotka66 ahoj no ako? Solumedrol zabral? Ako sa citis?

dorotka66
6. nov 2014

@sfera solumedrol zabral výborne, včera mi robil dr. kontrolné sono a už mám len zväčšené vaječníky. bez neho by som nedopadla dobre 😉 len som sa smiala, že po tej injekcii ma prestalo bolieť všetko (kĺby....) a doktorka sa smiala, veď to máte silné kortikoidy .....

franchise27
7. nov 2014

@ingrid0105 je koniec po tyzdni v nemocnici so spinenim a miernym krvacanim to skoncilo a vcera to bola nocna mora.majte sa baby nech sa dari lepsie ako mne.😢

ingrid0105
7. nov 2014

@franchise27 to je mi strasne luto.nemam slov.opatruj sa

ramadasa
7. nov 2014

@franchise27 joj skoda tak som ti drzala palce,ale neboj mozno po case to pride samo,Teraz oddychuj,hlavne nebud sama a ked mas chut z niekym o tom hovorit tak sa vyzaluj,vyplac,ja to tak robila ked sa nam nepodarilo 🙂 Drz sa

dorotka66
7. nov 2014

@franchise27 ☹ je mi to ľúto a ťažko teraz niečim utešiť, ale nevzdávaj to. poriadne vypni a odpútaj myšlienky 😉 zameraj sa na niečo čo máš naozaj rada ...

ingrid0105
8. nov 2014

@smoulinka13 ahoj dnes zacinam 2 IVF dufam ze rovnako uspesne ako tvoje 🙂

smoulinka13
8. nov 2014

@ingrid0105 budem drzat palce a posielam tehu bacilky 🙂 tfuj

ingrid0105
8. nov 2014

@smoulinka13 dakujem 🙂 🙂 🙂

klara030
8. nov 2014

@franchise27 tak to mi je velmi luto ☹ och, ale bud silna, ked tu citam niektore pribehy a tolko pokusov, nikdy sa netreba vzdavat. 😉 Mna caka teraz 2. Faza stimulky. Idem na 1.IVF, tak som velmi zvedava, ako dopadnem ja. Tak sa rychlo daj do kopy a neboj, zase vyskusas a urcite to vyjde. Mas aj nejakych mrazacikov?

klara030
8. nov 2014

Dievcata, jedna otazocka.... Kolko ste si nechali zamrazit mrazacikov? V Heliose sa plati za jedno 40e./ mesacne tusim.

franchise27
8. nov 2014

@klara030 nemam uz ziadnych zamrazenych mala som len jedneho....ja uz IVF skusat nejdem. Necitim sa uz na to...Bolo by to ine kebyze viem ze este mam nieco zmrazene ale takto to uz radsej balim...Nejaky cas nam bude tazko,ale musim si najst nejaky iny ciel v zivote a snad to pojde aj bez dietata. Drzim palce, hlavne nech je dost kvalitnych embryi.

sfera
8. nov 2014

@klara030 kryokonzervacia sa plati 160€ za prve embryo, za kazde dalsie 40€ to je len zamrazenie, mesacne sa potom plati 9€ za uskladnenie vsetkych, plati sa do konca roka takze 9x12 mesiacov, kazdy rok by ti potom mala dojst faktura tych 108€.