Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@majda27 ahoj tak už aj ja viem svoje vysledky stretneme sa v stredu aj ja dnes končim o 21 00 pregnyl na pohotovost mimochodom trochu štipe mne už pichali 3x ale jedna nas už nezabije nie? Doteraz som nevedela či budem končit preistotu mi dali ešte lieky na jeden den ale chvala bohu končim.Nemam vela folikov ale viac ich nebude len dufam že budu kvalitné. Tak ešte raz stretneme sa v stredu na OPU 🙂 . Mimochodom ja som mala taký strieborný pasikavý sveter mna ste nezachytili? dnes tam bolo stašne vela ludí ale ked som tam prišla ja bola som na krv druhá a potom tam bola strašne velká rada. Na sono som bola u dok. Gala
@izzie27 aj tebe prajem aby sa ti darilo a aby si dobre reagovala a mala čo najmenej modriniek
ahojte 🙂 Som na Vašom fóre nová. Mám už tiež nejaký ten transfer za sebou a teraz zvažujem čo ďalej a zvažujem Helios... robia v Heliose soft?
@santana2 ahoj. Ja som bola na krv prva. Ale neviem ci si to bola ty co si sedela a cakala na krv a potom si isla na sono, ked ta zavolal Galo.. potom sa to strasne tam nakopilo. Ja som mala cierno biely bulover. Tak sa stretneme v stredu obe, ja som si uz len dnes dam pichnut ten pregny.. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 Dufala som ze ten nestipe..A asi si stala aj za mnou. 🙂 🙂 🙂 🙂
@martini ahoj ja neviem co je soft. Oni maju Sedny protokol. Ktory sa zacina na 16DC branim provery potom sa za cca 1 tyzden prida pichanie napr. Decapeptylu a potom ked sa dostavi mrcha tak na 2DC sa zacina s pichanim FSH...Celkovo to trva asi 1 mesiac...Ja som zatial s ich pristupom velmi spokojna...
@majda27 no soft protokol je akási minimálna stimulácia. začína sa tretí deň cyklu, 16ty deň je OPU a potom ET. Berie sa podstatne menej hormonov a je normálne, že sa vyprodukuje menej folikulov (priemerne asi 7) a pri softe je podstatne nižšie riziko OHHS a oveľa menšie zaťaženie organizmu. Ja som absolvovala jeden soft protokol v Brne. Myslím, že ho robí aj ISCARE, ale nie som si úplne istá. Ja mám PCO a preto mi hrozí OHHS a aj pri softe som ho jemne mala, tak sa bojím ísť na normálny dlhý protokol, keďže reagujem na hormóny fakt divoko. Pri softe som mala skoro 20 folikulov, čo je na takú stimuláciu až až. Soft sa bežne nerobí, lebo ho poisťovne nepreplácajú. Ale vo výsledku to pacientku stojí rovnako. Len to Brno je dosť ďaleko pre mňa...tak premýšľam.
@zlatanka30 ďakujem za odpoveď. pomohla si mi. Ale skočím v piatok aj tak do Heliosu na konzultáciu, uvidím čo povedia.
Ahojte babenky, pozdravujem vas vsetky a dakujem, ze ste na mna mysleli.Fajne ste popisali, mam co citat 😉
Tak mam transfer uspesne za sebou, transferovali sme dve bublinky, jednu sme zamrazili a zajtra rano si mam este zavolat, ci sa da zamrazit nieco aj z tych zvysnych troch.
Kocky, co ste na PN, mali ste uz aj kontrolu?
@santana2@majda27 babulky kukam, ze dnes mate pregnylku. Ak mozem poradit, izbova teplota /samozrejme/ a radsej pichat v lahu na bruchu. Ked mi to pichali v stoji, tak to stipalo dost, v lahu to bola pohoda jahoda. 😉
@izzie27 no super, tak to zajtra dobre nastartuj, aby si nam mohla podavat len same dobre spravicky. A hlavne neboj, tie dvojite pichacky rychlo ubehnu, ani sa nenazdas.
dnes som konečne našla človeka, ktorý mi pomôže s pichaním injekcií. ( mala som podmienku, že to nesmie byť nikto z rodiny). Sa tešííím , 7.2. bude prvá injekcia Decapeptylu, jáááááj sa bojím.

@majda27 aj mne práve teraz volali, že všetko je ok a až od zajtra si mám pichať 150 jednotiek puregonu a kontrola v piatok. To ty už budeš oddychovať a prihovárať sa svojim bublinkám 🙂