Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@alison758 - ahoj, dokopy to urcite nemysleli, lebo nam ziadost podavali v januari a na genetike sme boli vo februari. tak dufam, ze budeme mat stastie a tiez to budeme mat hotove do mesiaca. a poslali vam vysledky z genetiky aj domov? lebo ze vraj to posielaju, tak neviem. dakujem
@lubica28 nie my sme sli za genetikom ale sme si davali zistit ajci je manzelova cukrovka dedicnatak sme sa s nim boli porozpravat.ale nechapem to lebo ziadost do poistovne helios bez vysledkov z genetiky neposiela.ta genetika sa robi hlavne kvoli poistovni.ale odkedy som ja zacala chodit do heliosu tak sa mohli veci zmenit lebo uz je to tam ako na pase vo vyrobnej hale
@alison758 @lubica28 My sme boli na 1IVF v heliose a nemali sme genetiku a z poistovne prislo schvalenie do mesiaca a teraz pred 2IVF sme chceli aj genetiku ale nebola to podmienka na 2IVF mne sa zdalo ze vsetko zalezi na pacientke o ake vyšetrenia má záujem ked povies ze chces ist bez genetiky tak im je to jedno su to tvoje peniaze tvoje pokusy 😉
@alison758 Ja som mala 1IVF december 2013 mala som 8 vajok ale po predlženej kultivácii ostalo len 5 Prvé sme vložili v januári 2014 a posledné koncom augusta 2014 potom sme si dali pauzu a do heliosu sme išli začiatkomna oktobra poslať žiadosť do poisťovne a povedala som že chceme skúsiť genetiku či mi dajú odporúčanie povedali že dajú tak som sa hneď ten den ešte objednala na genetiku na 20.10 O pár dní mi prišlo odporúčanie na genetiku poštou lebo mi sme chceli isť do SPN máme to bližšie a po výsledky sme si boli 22.12.2014 Sú tam skvelé sestričky a aj lekár Z heliosu mi volali v polke decembra že mám schválenú žiadosť tak sme sa dohodli že manžel príde 10.1.2015 na halosperm lebo predchadzajuce výsledky boli už staré a ja prídem pre recepty a na kontrolne sono Tak ešte som poprosila Culbovú že keďže mám krátky a nepravidelní menzes či by som mohla od 12dc užívať utrogestan na upravu cyklu lebo ja duphaston neznesiem mám bolesti hlavy Aby som teda toho 10.1. akurát nemala menzes lebo to akurát bol čas menzesu Tak som si nasadila utrogestan na 12dc a vypočítala som si to tak aby som mala menzes pondelok 12.1 resp. utorok 13.1 a hned by som začala stimulovať 10.1 na sone bolo všetko ok sliznica 10mm čo u mna je 8mm už zázrak Dostala som tie recepty a pero a cestou domou som išla do lekárne nech mi na pondelok objednajú lieky Na druhý deň to bola nedeľa ráno o 6:00 som vstala a napadlo ma že mám ešte jeden tehu test že ho ciknem aby ma nepokúšal po stimulácii a skoro som odpadla boli tam // to som bola 26dc tak som volala do heliosu a prvé čo mi kázali isť do lekárne zrušiť objednávku liekov a o týžden som išla do heliosu na krv a dnes som už 11tt 😀
No u nas to bolo napriklad tak, ze my sme boli na genetike este z predchadzjuceho centra a tam aj ostali papiere a ked sme boli na prvu konzultaciu v heliose tak sa len pytali ci mame genetiku a ja som len povedala ano, papiere ostali v KE, ale obaja mame karyotypy normalne a tym padom uz nic netrebalo
Baby, poradte mi prosim, tie ktore mate skusenosti s dlhym protokolom...od ktoreho dna cyklu ste si zacali pichat inj na stimulaciu vajicok /napr.Menopur/ a ktory den cyklu ste mali odber vajicok? budem Vam vdacna za odpovede 😉
@dorotka66 ahoj mame sa skvelo, maly pekne rastie. Z vahy si tazku hlavu nerob ja som pribrala 19kg pocas tehu a v porodnici som nechala hned 10kg, ale tych 9 sa ma drzi ako kliest 😠 pozeram ze mas 20tt, bola si uz na velky morfologicky usg? A inak ako, zostala si doma ci pracujes este?

@lubica28 ahoj ja som bola v SPN a cakali sme okolo 5 týždňov 😉