Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bonny1117 Kdeže bledé 🙂 Silno držím palce, aby dnešná krvička bola pozitívna!
@livinkita aaaa ODPADNEM 🙂)) to si ozaj tam robila???hehehe možno som ťa videla neviem 🙂no no tak to mi je teda bola suseda pani P. .)
baby ja osm dnes rano o 5 30 mala zachvat žlčnik :((myslela som že zomrem! večer som si dala u maminy zmrzku no KONIEC ale už je OK nech už mam po operácii...
aj ja mam takeho manželika 🙂 velmi sa o mna staral a bál chodil aj na SONA dnu so mnou-to može aj tvoj ist kludne nech vidí .) a všetko nechcel aby som sama chodila aj ked som šoferka dobrá a do MT som chodila na výšku tak trošku poznam...
ani ja nelutujem že tam sme išli práve...aaa k tomu zavodu ešte ja som chodila tam od cca augusta min roku..potom prešiel hore
no to maš to iste ako ja teda stimulku...neboj sa zvladneš 🙂 všetko bude v poriadku 🙂
takze dnes hcg iba 313 to bude isto malo 15.den po ket a predlzenej kultivacii,vsak?
@danielacool hcg iba 313 to bude malo 15 den po ket a predlz.kult
@livinkita @maminka1986 ked sa tak zamyslim ani nie je cudo, ze neviem otehotniet, ked mame tolko stresu v skolke....neustale vystupenia, malovania, organizovanie vyletu a dalsich akcii....uz nech je leto. Akoze len teraz od maja som prebrala riaditelstvo, no uz mam toho dost, viac papierovaciek ako venovanie sa detom. :/
u nas sa manzel tiez snazi do vsetkeho sa zapojit a je super vidiet, ze uz aj on by strasne chcel babo a robi vsetko preto aby sme to docielili...len ta hnusna praca jeho nas brzdi.
Nad Blavou som rozmyslala preto lebo tam bola jedna moja znama tiez na umelom oplodneni a chvalila to ,ez super pristup a podobne....ale tak kazdemu vyhovuje nieco ine, a mozno kebyze chodi do Martina tak by chvalila to ....
@bonny1117 Nie, ja nemyslim, ze je to malo... Ale uvidime, ako sa to bude tvarit nasledujuce dni, ci bude stupat. Drzim palceky!!! 🙂
@28maja28 no moja sestra robila raditelku v MS a veru...mala take stresy ž dovi dopo a ppo porrode sa jej prjavila alergia na potraviny a tiež histamin.intolerancia no užas....schudla skoro 40 kil :/
takže stres vela robi....
su zlatí tí naši chlapi že? aj moj by velmi chcel vidim to na nom jaj ako chce a ako sa bude tešiť ...
držim palce baby všetko dobre dopadne určite a budeme tehulky...
inak dnes v meste -5 tehotných no a nemajte depky :D
@maminka1986
@28maja28 som rada,ze ti je uz lepsie po tom zachvate... 😉 no ta praca,to verim-a este ked mas vsetko na starosti a zodpovednost ako riaditelka,je to este tazsie....a inak gratulujem k tomuto postu 🙂 kedze je to cerstve....no co sa tyka stresu,ja som v nom permanentne...zo vsetkeho 🙂 tak potom sme sa asi nestretli,ja tam nerobim od 2012,ale casto tam chodim,mam tam lekarku a aj kamaratov :o) no mame stastie,ze mame takych skvelych manzelov,nie kazda ma to stastie....Maji a kedy v pondelok tam mate byt?
@livinkita mne tam robila tiež znama...Vladka sa volalam ožno ste robili spolu,teraz je na materskej 🙂 a už tam tiež nerobi...no prežila som to no strašne niečo ale už o par dni to bude knečne OK a po operácii ...
Majka aj ja gratulujem dodatočne je to naročné veru...a ja som stresáčka stále...užaas so mnou....Maji a ideš ku komu? Culbovej?Krajkovi?
@28maja28
@maminka1986 Vladka Tomova :o) ano poznam,ma krasneho Miska teraz 🙂 ja sice neviem ako to v tom Martine chodi,ale prvy krat sme boli u Staroveckej a druhy krat u Krajkovica,no a treti krat len u veducej koordinatorky,ta nam dala papiere,recepty a tak...podrobne poucenia....a este ma napadlo,ako sa vlastne volas? myslim,ze som to nepostrehla a naviem to....
@livinkita ano ano 🙂aha..ja som chodila k Culbovej a raz u Staroveckej som bola....
a Muráriková taka zlata mladá nam šetko vysvetlovala..🙂
@maminka1986
@livinkita velmi pekne dakujem baby...sice som sa zo zaciatku tesila,nk teraz uz vidim kolko to obnasa aj starosti.Ja som objednana na 14:00 a ak som dobre zaznamenala tak k dr. Culbovej.Rano na pol deviatu ideme este do NR odovzdat muzickovi papiere do novej prace a potom smer Martin...dufam ze to budeme stihat. 😉 snad nam to cim skor schvalia lebk 1.-ho mam dostat kramy a ja by som s liecbou zacala hned...sice neviem kedy a ako sa to vsetko zacina...no uz by som bola najradsej po a doma na PN s velkym bruskom. 😵
Tak to meno som prehliadla asi aj ja 🙂 no a operacia urcite bude raz dva za tebou ....ktory den musis ist do nemocnice?a kolko casu tam po zakroku musis ostat?
@maminka1986 a kde v zh si pracovala?
@28maja28 neboj sa teš sa nadalej aj ked su to starosti...Culbová je velmi fajn tak dobre poosbi pokojne mladá baba asi ako my mylsim....
kolko to mate km? okolo 130 ratam asi že?
ja som po menzese akurat preto som musela aj čakat kým pridu aby som mohla na operáciu a tiež mi to povedala Starovecká že aby nedošlo ku komplikáciam lebo mam vela hormonov akoe keby osm brala 3 nasobok HAK...no to by som aj ja bola rada už s tým bruškom ale ja sa budem gulat hahaha potom doslova 🙂))
no jasne idem 2.6 nna operáciu a tipujem tak do paitku že tam budem dala som si nadštadartnu izbu budem sama mat sukromie 🙂
@livinkita volakedy dávno cca 3 roky na Osvete Pohronskom osvet.stredisku ale krátko išla som odtial preč....a tiež som aj v optike sa zaučala hore oproti nemocnici u tej ťavy....škoda slov...
@28maja28
@maminka1986 Ja som to mala tak,ze ked som dostala menstruaciu,tak 16 den od jej zaciatku som zacala brat prvu tabletku.ale tak to zalezi aky postup ti daju,nemaju to vsetci rovnake...no s tym velkym bruskom,ja sa gulam uz teraz a co bude potom si ani neviem predstavit... 😀 naozaj...ja po tych tabletkach uz teraz som nafuknuta,teplo mi je a potim sa ako kon...ale vydrzim :o) teda aspon myslim,ze je to z tych tabletiek....a to si este nepicham tie injekcie
@maminka1986 ty mas ten vklad v júli? mne to vychadza na posledny junovy tyzden,ak sa nic nestane a nebudu ziadne komplikacie...co dufam,ze nebudu....
@livinkita hahah no ja nie osm štihla tak preto sa budem gulat 🙂)) inak som nepribrala od liekov čo som sa obávala lebo babay písali že priberu ale mne dot oho ten žlčnik prišiel tak aj preto..a bola som pokojná pohode hehe....ja som brala tiež Provru od 16 dc 10 dni potom čakala na menzes,mne prišiel piatok a až pondleok som šla do MT na krv a sono a už mi diktovali dávky ...
no ak mi pride menzes ako ma lebo ja to mávam dlhe aj 40 dni tak ano mala by osm prvý jul vklad alebo druhy mylsim... 🙂
ak by ti hrozil OHSS odložia ti vklad určite....treba vela pit ja osm aj 5 l denne!!! a jedla som tvaroh bielkoviny-ine som ani nemohlana žlčnik takže mne asi aj to pomohlo xi
Mudr Culbova bude mat v okt. 32r
vsetkym drzim palcekyyyyyyyyyyyy🙂
ahojte, boli sme v heliose na vysetreniach a mi zistili , ze mam vyssi muzsky hormon, neviete co to znamena, stretla ste sa niektora s tym????
Mam 2 bal Merionalu exp.7,2015
8 amp.Dipherelinu
1 decapeptyl
4 amp.Menopuru
piste do IP v pripade zaujmu
Ahojte baby pripajam sa h vasej diskusii vcera sme boly v heliose a musim povedat ze su tam naozaj dobry sko si ich chvalia su to odbornici ale aj mily kolektiv ... Dr.Krajkovic je velmy mudry a vyzna sa a vie urcit spravnu diagnozu som rada ze som tam bola . 🙂
@minv ahoj ja sm im dnes pisala, " objednavkovy formular " prosi ta ako dlho trva objednanie ? da sa v pohode aj cez vikend ? co sa robi na prvej konzultacii, a kolko stoji ? ako to prebiehalo, mozes aj do IP, velmi by si mi pomohla az viem co mam cakat 😅
Nepotrebuje niekto Merional?
Ahojte , možte ma prosim pridat do sukromnej skupiny ? už o pár dni sme objednaní na konzultaciu 😉
ahojte tak ja mam za sebou minuly mesiac neuspesny ET...a teraz 20 juna v sobotu idem na sono a naplanuje sa dalsi KET 😉 dufam ze uz uspesnejsi 🙂 tiez som velmi spokojna s pristupom
Diecata, ktore mate za sebou uspesne IVF, chodili ste do prace pocas stimulacie a celeho IVF? Myslite ze potrebny klud, bez stresu? Dakujem za info 😉
@erijan ahoj. ja mam za sebou uspešne IVF. Mam 7a pol mesčnu dcerku, bolo to naprvý krát.Ja som chodila do práce. To zaleži od tebaaj akú máš prácu.
@renata2310 dakujem 🙂 super ze ti to vyslo na 1.krat 🙂

@maminka1986
@28maja28 no vies,neviem ako dlho si chodila do zavodu,ci az vtedy,ked tam zacal robit Zeliznak,alebo uz vtedy,ked tam bol Redecha.Ja som tam-teda v Procare robila na recepcii.4 roky.takze poznam vsetkych aj sestricku :o) uz stvrty den mam Proveru a od utorku mam Dipherelin no aaaaaaa-pri dalsej menstruacii,co mi vychadza na 1 juna,ideme do Martina na krv a ultrazvuk.Moj manzel chce byt pri vsetkom,on ide so mnou vzdy,bud ma volno,alebo doprovod u lekara alebo sa dohodol,ze bez papiera a dobehne si pracu....hlavne teraz,ked budeme chodit rano,tak pojde potom naspat do prace...ale velmi sa stara,co sa tesim a preto ho aj tak lubim, 🙂 len to ma so mnou tazsie,kedze mam aj tu epilepsiu,tak sa vsetci boja,ako zareagujem na vsetky tieto lieky,injekcie a stresy...dufam,ze to zvladnem.....som pod neustalou kontrolou rodiny 🙂 My sme sa hned rozhodli pre Martin,inu moznost sme ani do uvahy nebrali a nelutujem....su tam fakt zlati 🙂