Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
dievčatá, mne vyšiel krvný test pozitívny na 14 deň po transfere, len nie je nič vidno, dnes 21 den po transfere tiež nie je nič vidno na ultrazvuku, hodnota HCG bola najprv 500 potom 1907, maju podozrenie na mimomaternicové, som z toho hotová má s tým niekto takú skusenost ?
@erika2312 Ahoj, ver, že je tam, kde má byť!!!! Ja som mala takú istú skúsenosť, len ja som vtedy otehotnela prirodzene, hodnota HCG 1600 a nikde nič, bohužiaľ bolo to mimomaternicové a skoro som zomrela, lebo sme sa s lekármi dohodli, že budeme čakať, či sa ešte o pár dní neobjaví a mne nakoniec praskol vajcovod a v bruchu som mala skoro liter krvi.....Tebe prajem aby bolo všetko v poriadku a čoskoro sa tešila z bábätka. Inak ako ti stúpa HCG, aj podľa toho by sa dalo zistiť. Lebo ak každý druhý deň dvojnásobne, tak je dobre.
@renata2310 reni aj mna caka prve IVF a mam 38 rokov tak verim ze to na prvy krat vyjde. ako sa vravi vsetko je v hlave a ja sa tesim ze sa konecne nieco riesi ....
@jeka77 ja mam tiez 38 blizim sa k 39 a to v maji tak verim a dufam a zelam si aby to vyslo co najskôr a na prvy krat.... verim lekarom som vysporiadana zo vsetkym a tesim sa silno ze sa nieco deje.... a tiez som tehu odkladala .... uz si bola na konzultaciach,??? u ktoreho dr si bola....
@erika2312 drzim ti silno palce aby vsetko bolo ok a v poriadku
ja v 6TT som mala 1290 a skoncila som v nemocke .... MMT a kazdym dnom to islo rapidne hoore, ale pre ten dôvod.... ak nekrvacas tak si myslim ze je to super, ja som zacala krvacat.... a to je jeden z priznakov
drzim palceky aby bolo vsetko ok a uz tam konecne nieco bolo .... to vytuzene na čo čakame
@erika2312 vraj sa to moze stat mi povedal Krajkovič... čo teda ma nepotesil, lebo mne vajcovod neosdstranili hujeri v KE a druhy je neprechodny.... verim ze take nieco sa uz nezopakuje.... klud prosim oddychuj a nemysli na to ak uz nekrvacas tak je super..... ak nema bolesti aj to je super...... ver ze bude vsetko ok, ja viem sa mi hovori ale ver tomu, ak sa podarilo tak nech tam ta fazulka ostane tfuj tfuj
@kvitku ja som od septembra 2015 navstevovala Helios, pogovor, odbery,dpermiogram,inseminaciu,stimulaciu cca 14dni, 1.IVF 17.12.2015- neuspešne-nevyslo. Teraz chcem zagat 2.cyklus,kym mi este poistovna nieco hradi. Verim,že sa to podari, ale je to na psychiku fakt poriadna skuska.
@kvitku ja som od septembra 2015 navstevovala Helios, pogovor, odbery,dpermiogram,inseminaciu,stimulaciu cca 14dni, 1.IVF 17.12.2015- neuspešne-nevyslo. Teraz chcem zagat 2.cyklus,kym mi este poistovna nieco hradi. Verim,že sa to podari, ale je to na psychiku fakt poriadna skuska.
@kvitku Bola som u MUDr Staroveckej...
baby za ako dlho vam schvalili ziadost. Lebo mi povedali ze zo VSZP este nechvalili decembrove ziadosti.. My sme si dali 5.1. tak stale cakam ze je to uz schvalene..
dakujem...skusim v tyzdni zavolať do poistovne.. lebo 11.2.mam ist na genetiku tak by som chcela mat aj s koordinatorkou pohovor nech tam nemusim stale chodit
ahojte no utrogestan ani duphaston nepomoze uz ked krvacas to my bolo vysvetlene po prvom vklade nam sa podarilo az na piaty pokus akurat na jesen chcem ist znova tak uvidieme ci sa podary uz mam 29v a dlsie pokusi uz nechem ja uz mala zo pysychou ten paity pokus na p..... ale podarilo sa a sme happy.Tak sa drze. 🙂
Bila niektora z vás na genetických testoch v Heliose? Koľko ste platili?
@illinka ja som chcela ist ale nešla som lebo 1. je to stašne drahé a po 2 . to isté mi zistia aj na genetike v mieste mojho bydliska, ja mám postihnuté prvé dieta a bavila som sa o tom s embryologom v heliose a že len to isté mi oni zistia čo mi zista aj na genetike u nás, že nič viac,navyše ak partneri maju genetické testy OK tak toto ani netreba, my sme boli kedže máme dietatko choré a nič nám nenašli žiadne vady ani defekty a choroba mojho dieťatka nie je genetická takže sa som toto ani nedávala vyšetrovat u nich, aj to mi povedali že pokial by sa dalo embryo vyšetrit u nich geneticky, že nie je záruka že sa ujme a donosí sa, potrat hrozí vždy, asi toľko po porade s odborníkmi u nich.
Baby, prosím, viete poradiť, dnes som dostala MS o 11.30 doobeda, pichať mám začať 2DC, teda zajtra. Budem pichávať ráno o piatej. Mám za 2DC pokladať už zajtra, alebo až nasledujúci deň. Ide o to, že medzi dostaním ms a prvou injekciou je len 16 hodín, nevadí to? Štráášne ďakujem za všetky rady 🙂
ahojte, chceli by sme skúsiť s manželom ísť do Heliosu v Martine, mám pár otázok ako to tam funguje. Dá sa tam vybrať lekár? Rozhodujem sa medzi Mudr. Cuľbovou a Mudr. Staroveckou, aké máte s nimi skúsenosti, ktorá je podľa vás väčší odborník a má aj dobrý prístup ku pacientke.
V tomto centre sa dá normalne aj zazmluvniť lekár a chodiť k nemu, alebo musím mať svojho gynekologa ktorý ma tam pošle?
@myriada ahoj. Je uplne jedno ku ktorej lekarke pojdes,oni spolu preberaju kazdeho pacienta.A ked budes chodit na krv a sono je tsm vzdy iny lekar,tak sa stretnes so vsetkymi a ja mozem z vlastnej skusenosti povedat ze vsetci su TOP.Ja som chodila Culbovej.S nou som mala prve sedenia,potom sa to striedalo a teraz neviem koho by som si vybrala,fakt klobuk dole pred kazdym.Najlepsie je to nechat na recepcii vyberu lekara ktory je v termin volny

@linaya ďakujem...no tie krámy trápia aj mňa,teraz mi vynechali jeden cyklus a uz som dúfala,ze predsa by nám to vyšlo prirodzene,ale nie,lebo som ich v sobotu dostala,vrrr....takže musíme dúfať,veriť,ze sa nam to poradí,len musíme byť trpezlivé 😉