icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

aluska1404
29. jún 2016

@torpilla123 Drzkaj sa a hlavne nech rastu dobre embryjka. Urcite sa ozvem pekny dnik

snazilka12345
29. jún 2016

Ahojte babi s manželom chodíme už asi 3 roky do Heliosu .Jeden krát iuv úspešne ale skončilo to potratom potom ivf dva ket neúspešne .Od 21.6 som začala brať Provera a od 28.6 som si začala pichať Diphereline ktorá je na tom rovnako ?

torpilla123
30. jún 2016

@snazilka12345 ahoj snazilka.my uz mame tiez za sebou 2 ivf (bohuzial 2x z toho potrat v 6.tyzdni) a 1 Ket kedy sa embryjka neuchytili. Teraz mame akurat 4.pokus,vcera som mala odber vajicok tak cakame kolko bude uspesne vykultivovanych embryi na 5.den. predtym sme boli 2x v Kosiciach a 1x v Brne,momentalne riesime v Heliose. Tiez som pichala dipherelin a od 2.dna k tomu menopur.

snazilka12345
30. jún 2016

torpilla123 tak dúfam že teraz to už vinde potom daj vedieť koľko ste mali držím palceky

torpilla123
1. júl 2016

@aluska1404 ahoj.vsetko v poriadku?pisala som ti spravu.ako dopadlo sono?dobre?kedy ides na transfer?dufam,ze sa citis dobre a si pripravena.drzim palce!

domca002
3. júl 2016

zienky ako to je s preplatenim jedneho umeleho oplodnenia?viete niektora?

jeka77
3. júl 2016

@domca002 cca 1300euro ťa to vyjde so všetkým,lebo musíš absolvovať kvôli poisťovni aj insemináciu,lieky doplatok cca 150,-euro, nejakých 1000euro hradí poisťivna,ak splnaš vek do 39 rokov. My sme boli už 2x neúspešne, vyšlo to aj s naftou 3000,- my cash

domca002
3. júl 2016

@jeka77 teda 1300 ja a ostatne poistovna?

aluska1404
4. júl 2016

@torpilla123 Ahojky ja sa mam dobre uz po ket dnes som bola o 11 dlho som sa neozvala lebo som bola na chate kde nieje nic dostupne.A ty ako sa mas ????co embyjka uz vies kolko je dufam ze dost dnes mi vkladal doktor a bol super .Dobra nalada veselo mu bolo tak super 🙂 Uz len cakat som v pohode asi vyrovnana az som sama prekvapena 😉 Ozvy sa

torpilla123
4. júl 2016

@aluska1404 ahoj. Uz viem,dnes bol 5ty den.na 3ti sme mali 6 idealnych embryi a 1 pomalsie,robili aj hatching.dnes ked som volala tak sme mali uz iba 1 blastocystu,a ostatne sa vcera zastavili vo vyvoji.vzdy to tak bolo aj doteraz,ze na 4ty den nic.akurat este 2 su take na vazkach tak ich potiahnu do zajtra a mam volat ci su vobec vhodne na mrazenie.tak sme dnes sadli do auta a isli sme na vklad toho jedneho.ale my sme tam boli az o 12ej.tiez vkladal doktor,bol mily.ale male sme PICSI metodu tentokrat,nielen ICSI a brali sme kopec vitaminov dlhe mesiace tak som dufala,ze to bude lepsie.ale tento jeden dnesny bojovnik musi vydrzat!musi.lebo je to uz 4ty pokus a mam pocit ze viac stimuliek uz nezvladnem.tak drzim palce aj Tebe!musime to obe dotiahnut do uspesneho konca.drzte sa ;)

torpilla123
4. júl 2016

@aluska1404 tak sme tam dnes nakoniec boli obe a ani sme nevedeli 🙂

aluska1404
4. júl 2016

@torpilla123 To fakt my sme ochadzali asi o 11.30.😊😁Ja ti verim je to narocne a velky obdiv.Neviem ci by som ja zvladla to co ty.Drzim paste budeme si pisat tak aj ty mas vlozenu bublinku tesim sa ja som vravela ze sa mozno stretneme😊.A dufam ze este do zajtra zabojujz ja som mala tiez len 2.

torpilla123
4. júl 2016

@aluska1404 dakujem pekne! Dufam,ze nam to obom vyjde.kedy mas ist na krv?ja az 18ho o 2 tyzdne.uvidim,ako to dovtedy vydrzim.zatial som v pohode.tak sem tam hod spravu do posty ako si na tom ;) drzim palce!

aluska1404
4. júl 2016

@torpilla123 Jasne napisem ja spravim test minule som netestovala tak teraz budem tak na 12 den vyskusam.A aj lezkas?Mne je niako divno aj na zaludok aj som chvilku spala a boli ma podbrusko trochu.A ty pijes ananasovu stavu?

snazilka12345
4. júl 2016

Ženy potrebujem poradiť brala som tabletky provera 2krat denné a picham si injekcie diphereline už siedmy deň zistila som že manžel má podvadzal tak sa snim chcem rozísť ako to bude keď prestanem pichať injekcie bojím sa že keď po siedmych dňoch prestanem tak budem mať nejaké následky prosím poraďte mi

dadka0110
5. júl 2016

@snazilka12345 fuuu nezavidim ti tuto situaciu....nechem mudrovat ale mala by si sa s manzelom porozpravat najprv a ak by ozaj doslo k rozchodu tak az potom prestat pichat...aby sa nestalo ze prestanes a nakoniec zistis ze ta nepodvadzal a vsetko sa to vysvetli.....a myslim si ze ked prestanes tak by sa nemalo nic stat...popripade by som to konzultovala s centrom...ale najprv sa ozaj uisti ze to je s manzelom ozaj tak.... 😒

snazilka12345
5. júl 2016

Viem to na isto lebo sám sa mi priznal

dadka0110
5. júl 2016

@snazilka12345 tazko radit v takychto situaciach..ak si rozhohnuta tak vysad injekcie a nestane sa nic podla mna :/....

snazilka12345
5. júl 2016

Áno som rozhodnutá dneška už nepichnem a dneška v heliose robia ?

dadka0110
5. júl 2016

neviem ako to je cez sviatky tam ale vsak zavolaj a uvidis.

snazilka12345
5. júl 2016

Už som volala od dnes už nenechám nemá to zmysel čo už život ide dalej

dadka0110
5. júl 2016

@snazilka12345 to mi je fakt luto ze to takto dopadlo....ale mozno casom sa to da do poriadku 🙂...

snazilka12345
5. júl 2016

Neviem ale stalo sa to viac krát vždy som bola hlúpa hus a odpustila som mu ale teraz to prehnal presne teraz keď riešime takú vec

dadka0110
5. júl 2016
torpilla123
5. júl 2016

@snazilka12345 snazilka je mi to luto.mal by stat pri tebe teraz,ale nechcem mudrovat ani poucat iba ti drzim palce aby si sa cez to cim skor dostala.ja som pri kratkom protokole pri pichani dipherelinu a menuporu zacala silno hnackovat a vracat a ked som volala doktorovi povedal ze ak to dietou neprejde do 3 dni musime to zastavit.to bolo tak na 5ty den.cize to asi znamena,ze sa to da zastavit v zmysle nepichat si dalej.aj ked asi telo potrebuje cas kym sa tych hormonov nezbavi.drzim palce!

snazilka12345
5. júl 2016

@torpilla123 presne to má najviac trápi že on vôbec nestojí pri mne ale práve naopak ešte mi ubližuje nečakala som to od neho

torpilla123
5. júl 2016

@snazilka12345 podla mna by bolo najrozumnejsie pre vas oboch si v klude sadnut a vyjasnit si,kto co od druheho caka a co je pre to ochotny obetovat.ako uz bolo spomenute,treba si to vykomunikovat.je mi luto ze to prislo prave teraz,stimulacia je pre zenu uz aj tak dost narocna,je to zmena a zasah do tela ale aj na psychiku a ked zena tolko spravi pre uspech je minimum podala mna od manzela ocakavat aby pri nas stal a podporoval nas.ale verim,ze sa vam to podari v klude vyrozpravat a najst vhodne riesenie.

snazilka12345
5. júl 2016

@torpilla123 on mi povedal že to bola chýba že oň miluje len mňa no ja mu neverím

lilli2010
8. júl 2016

Ahojte nejake kocky co tu boli 2.jula na vklad-embryotransfer?!!

torpilla123
8. júl 2016

@lilli2010 ahoj,my sme boli 4.jula-tiez ET.