Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@lulululienka ďakujeme
@martina7905 ahoj.tebe robili priechodnosť v heliose?myslela som,ze to tam.nerobia.preto ma poslali na laparo do nemocnice aby sa zistila priechodnosť
Babeny a po priechodnosti ste marodovali?nic vas nebolelo?
@smejko18 ahoj ano v heliose mi robili priechodnosť
Ja som po priechodnosti bola tyzden doma. Som sa nejak nevedela spamätať s narkózy a stále sa mi točila hlava a bolelo ma v podbrušku.
Ahojte, prave ukoncujem horm. stimulaciu a o par dni odber a nasledne ET. Mam endometriozu..dost sa bojim,ale robim vsetko pre to,aby to vyslo..toto je moje prve IVF a dufam aj uspesne posledne..je nejaka babenka tu, co by ma povzbudila?Inak doteraz s Heliosom uplna spokojnost.vsetko ide rychlo, maju to perfektne zorganizovane.
@lumisomja ja koncim moje 2. ivf, myslim stimulaciu, odber asi piatok. A taaaak velmi nam a kazdej zene drzim vsetky prsty, aby bolo vsetko len a len najlepsie 🙂
Ahojte dievcata, sem tam si precitam co je tu nove, lebo aj ja som tu stravila niekolko mesiacov (alebo rokov?🤔) pisanim si, pomahanim (hlavne po psychickej stranke) tak vas chcem teraz aj ja trosku podporit 😊 kazdej z vas drzim velmi palce a nebojte sa nicoho 😊 v Heliose su profesionaly , velmi mily a prijemny ludia a urcite vam pomozu aby sa vam konecne splnil sen o babatku 😍...nam takto pomohli a teraz mam doma 9.mesacneho vytuzeneho zbojnika 😃.... drzim vam vsetkym palce a nebojte, to babatko pride 😊 ci to uz bude na prvy vklad, druhy, treti, alebo 12ty (ako babe co sme spolu lezali na izbe po vybrati vajiciek) ale vsetko ma svoj cas 😊 ... posielam vela sil a hlavne pozitivne myslenie 😙😙😙
Dakujem,ste zlate 😚.zeny,co nemali tieto nase problemy,tak nepochopia,co prezivame..ja idem na odber zajtra.napriek diagnozam mam ze vrat dost folikulov...tak verim,ze telicko pracuje na tom,aby sme mali aj my babo 😊.a po Et ste boli doma?ja som PN od stimulacie..nechcela som sa rozladovat v praci..
Ahojte babeny 🙂 aj my chodíme do Heliosu v MT... zatiaľ máme za sebou 1x IUI, žiaľ neúspešne... teraz mám za sebou laparku v UNM, ževraj vajcovody priechodné avšak mám endometriózu... zajtra si idem ešte po operačnú správu do MT a rovno s tým do Heliosu a ideme dumať nad tým čo ideme robiť ďalej ✊🏻😃 Držím nám všetkým palčeky 🙏🏻
Ahojte😁viete mi povedat ako prebieha KET v Heliose?Na 14.den tusim na ultrazvuk...a tie lieky pred sa beru kedy?dakujeeem😄uz som zabudla😎
Ahojte. Aj my s manželom sme začali chodiť do Helios Martin. Predtým sme boli v Gyncare v Košiciach, no neboli sme spokojní. V Heliose sme od septembra 2017 a už u nich mame za sebou hysteroskopiu, stimuláciu na Ivf, aj odber vajíčok. Sú profesionálni, mili a čo nás najviac prekvapilo, neskutočne organizovaní. Nikdy sme nečakali dlhšie ako 30 min. 👍
@lumisomja nie my ešte tak ďaleko nie sme 😃 Ja som po laparke a boli sme na konzultácii čo ďalej 😉 Ideme ešte skúsiť IUI... ale ak mi výjde ovulka na sviatky mám smolu a budeme mať len plánovaný styk 😃😃😃 chlap sa ma pýtal že či to budeme robiť tam pred nimi 😂😂😂 skoro som umrela 😂🙈
@klklklklklk a kedy mate tranfer?u nas sa to zomlelo hned,pretoze kvoli mojim diagnozam nemozeme cakat..takze hned sme zacali stimulku a vsetko ostatne.
Ahojte mala by som takú otázočku v sobotu idem na ultrazvuk pred IUI a ak budú vajíčka do zreteľne majú ni pichnúť prenyl. A tak by som sa chcela spýtať ze koľko od pichnutia prenylu prebehne inseminacia? Na druhý deň alebo ako. Ďakujem za odpovede🌈😊😊
@kristinka95 o dva dni, teda ak ti pichnú v sobotu, tak v pondelok pôjdeš na IUI

@mfb aj my sme riesili to iste. A teraz cakame na vyjadrenie poistovne.