icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

laurazma
28. jún 2018

@zdenka67 dakujem krasne 🙂 dam vediet, ze ako to dopadne.. 🙂

regina24
28. jún 2018

@laurazma ja som od costybegytu som bola strašne nervózna iba pohode . Dajte vedieť čo vám povedali na sono.

laurazma
28. jún 2018

@regina24 noo...ja som dnes zacala brat a tiez mam pocit ze som nepokojna...ale to si cisto len vsugerujem, lebo som citala pribalovy letak :D

regina24
28. jún 2018

@laurazma ja som si nečítala pri slovách leták až keď som bola nervózna a vtedy . Ale tak človek čo nesprávne pre najdrahší dar nášho života u ženy.
Tak musíme len vydržať. Držím palce . Chodíte do Helios do BB alebo do Martina.

regina24
29. jún 2018

Dnes som 10den po IUI a tehotenský test mám negatívny. Kedy ste sa testovali vy po IUI .. 3dni čo mi mešká menzes.

laurazma
29. jún 2018

@regina24 my chodíme do Martina

regina24
1. júl 2018

Ahojte chcem sa spýtať robili mi IUI 12den .mešká mi menštruácia. 32den . Včera som bazalku teplotu sobotu mala som 37.2 stupňov. A dnes nedeľu bazalku teplotu som mala 38.8 tiež ráno som si spravyla rovnaký čas . Užívam 2x1 tv duphaston...Ráno som si spravila tehotenský test zatiaľ mám negatívny podľa mňa príliš skoro som si spravila čo hovoríte NATO.

vyhuelka
1. júl 2018

@regina24 keďže užívaš duphaston ten môže potláča MS, ale aj nemusí a tehu test može ukázať až neskor... ideš na 14den na krv?

regina24
1. júl 2018

@vyhuelka na krv idem 14den áno .ale podľa mňa to je skoro. Od IUI.ci čo hovoríte nato .

vyhuelka
1. júl 2018

@regina24 niekomu ukáže niekomu až neskor, držím palce 🙂

regina24
1. júl 2018

@vyhuelka dám vám vedieť keď stredu pôjdem do BB Helios.

regina24
2. júl 2018

@regina24 dnes som volala do BB ohľadom toho že po IUI som 12den a tehotenský test negatívny a že mešká mi menštruácia 33den . povedali mi že to je ešte príliš skoro testovať sa . Tak som zvedavá dúfam že sa nám to podarí

regina24
4. júl 2018

@vyhuelka áno dnes som bola. Na odberom IUI krvné testy mám negatívne . Tak počkám kým dostanem menštruáciu a a znova ideme na IuI druhý pokus . Tak uvydimcomaju ako to bude

vyhuelka
4. júl 2018

@regina24 nevadí, nabudúce to výjde 🙂 treba len veriť ✊🏼🍀

regina24
4. júl 2018

@vyhuelka tak len dufam že sa nám to podarí .

martinals
4. júl 2018

Neboj určite podarí 🙂,nám to vyšlo na 4 iui a to sme ani nedúfali.Hlavne buď psychicky v pohode,robí to veľa aj keď z vlastnej skúsenosti viem, že je to náročné.Držím palce 😉

regina24
4. júl 2018

@martinals ďakujem za podporu ,. Tak chvilku pohode a potom znova keď pôjdem na sono obavy aby folikulov boli vysokej veľkosti aké majú byť potom zas keď človek ide na IUI tak potom sa stresuje aby sa to podarilo. Niekedy sa to nedá psychycky.ak sa môžem spitat kde vám robili IUI . Ako ste zistili po IUI že ste tehotná kolkaty deň.co ste cítili viete si to porovnať. Vopred dakujem

martinals
4. júl 2018

Boli sme v Heliose - Martin.Tehotenstvo som zistila z testu 13 deň,mala som veľmi nafúknuté podbrušku a bolestivé prsia,no vzhľadom k tým hormonálnymi bombám pri iui, neviem či to bolo tým tehu.

regina24
5. júl 2018

@martinals gratulujem vám . Po IUI som brala duphaston aj mňa boleli prsia úplne citlivé som ich mala len keď som si robila tehotná test na 12drn od IU tak stále bol negatívni no nevadí dkudimee ešte raz dúfam že sa pozrel na nás šťastie . A. Vy ste mali aké veľké folikulov ,na kolkaty deň ste išli na sono po costybegytu . Preto sa obávam prvý mesiac som mala viac početné folykuli najväčšie som mala 24mm potom dúhy mesiac som mala najväčšie 13mm..ďakujem za info

martinals
5. júl 2018

Bola som 12deň na dome ale folikuly boli malé,tak som musela o pár dní znova na kontrolu.Boli tam dva jeden 16 a 13. A naplánovali iui.Pri 3 iui my navýšili clostik lebo som nereagovala a 4 pokus vyšiel.

regina24
5. júl 2018

@martinals tak vám ozaj gratulujem , ešte by som sa chcela spitat pri tých ostatných IUI. Bolo vydrieť rozdiel alebo ste sa cítili rovnako.
A tých 4iui vám robili zasebov či .
Ja chodím do Helios a BB.tak ja len dúfam že sa aj nám podarí .

martinals
5. júl 2018

Robili my ich za sebou,pri prvých dvoch som nezpozorovala nič zvláštne,tak nejak som vedela že to nevyšlo.Pri tretej som mala nafúknuté brucho a napäté prsia,tehu potvrdil test ale na kontrole po týždni už nebolo nič vidieť,neuchytilo sa.Posledné iui 4té,príznaky ako pri treťom a potvrdené testom 13-14 deň po iui aj testom z krvi 🙂.prajem vám tiež skoré tehu, nebojte výde to, držím palce 🙂

regina24
5. júl 2018

@martinals ďakujem za info ozvem sa Aj ja ako sa mi darí dám vám vedieť. Teraz čakám na menštruáciu vysadila som duphaston . Tak čakám. Dúfam že aj mne to bude s bude náš pokladík brušku .

martinals
5. júl 2018

Určite sa to podarí,len buď v pohode aj keď sa to nezdá psychika robí svoje.drzim palčeky 🙂

regina24
5. júl 2018

@martinals ďakujem za podporu tak ja len dúfam ešte predtým keď som sa zaoberal heliosom BB tak minuli rok som potratila. Novembri aj to sme sa tak tešili a zas potrat. Ale teraz som mala tam veľa myomov možno že aj preto som tak dopadla že sa nepodarilo

martinals
5. júl 2018

Môže byť.V CARe sú profesionáli a odborníci ak by u Vás nebolo možné tehu cez iui alebo iným spôsobom určite by to povedali.Nič také sa nestalo,tak hlavu hore a nerozmýšlať nad tým 😉

regina24
6. júl 2018

@martinals však jasné tak potom vám dám vedieť tak teraz čakám na menzes potom. Vám píšem 🙂

regina24
8. júl 2018

Ahojte včera som dostala menzes tak ale veľmi silný . Tak od 3dna do 7dna budem brať costybegytu potom idem. A sono . Tak uvidíme sa .

laurazma
8. júl 2018

Ahojte..ja idem zajtra na prvé IUI...tak dúfame 🙏

regina24
8. júl 2018

@laurazma držím palce idete do Helios BB alebo Martine.
Prebieha to tak ráno o 7:00zoberie sa od manžela spermie potom na 9:00 musíte prísť späť kde vás zavedú do priestoru kde je vyšetrovacia stolička môže byť tam aj manžel dá sa to vydržať pohode. Mne prvé IUI nevyšiel na teraz pôjdem na druhé IUI idem na sono o týždeň uvydimcomaju sa dajte mi vedieť ako sa cítite .držím palce .