icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

regina24
19. júl 2018

@vyhuelka aha tak ze den zakroku sa nerata okey 🙂 tak ja lrn budem dufat ze nam to vyde.

regina24
19. júl 2018

@martinals hej to je pravda teraz moc nato a i nemyslim chodim do roboty ,manzel kupil aqvarko riesime ribičky sem tam ma to napadne ze co ako ale zatial este necitim ziadne priznaky tak uvydi sa ako to bude .vy ste sa scim zamestnali zmysel ? 🙂

martinals
19. júl 2018

Tiež som vtedy chodila do práce a teraz má zamestnávala dcérka 😉

regina24
19. júl 2018

@martinals hej no super teda . Tak uz vakam kedy bude 31 jula idem na sono s krvne testy.
Meravalise aj bazalnu teplotu ci ?

martinals
19. júl 2018

Nie nemerala, podľa mňa je to zbytočné a stresujúce ale neberiem to nikomu, keď je človek potom kludnejši,tak prečo nie 🙂

regina24
19. júl 2018

@martinals ale nie ja sa len pitam .je to pravda musim sa zaoberat nircim inym aby som nato nemyslela.
Tak viete jeto tak ze clovek nato mysli a je zvedavi ako to vyde .

martinals
20. júl 2018

No práve je to náročné,ale nebojte ani sa nenazdáte a budú tam dve //

laurazma
24. júl 2018

ahojte..naše IUI nevyšlo..ideme rovno na IVF...mám trošku obavy z punkcie...nejaké skúsenosti? robia v martine aj soft/natívny cyklus? ďakujem

regina24
24. júl 2018

@laurazma na kolkate iui ste isli ? Ja dom teraz na druhom iui tak uvydime ako dopadnem .idete rovno ivf ako yo prebieha ? Dakujem za info

macicka52
24. júl 2018

@laurazma ahoj, punkcie sa nemusíš báť, to je v celkovej anestézii, takže úplne v pohodičke. Potom sa budeš cítiť ako keby mala prísť menštruácia, teda aspoň ja som to tak mala....

vyhuelka
24. júl 2018

@laurazma ahoj, ak nie si ešte v skupinke ivf-rady, skusenosti... tak sa pridaj, nájdeš tam veľa užitočných info 🙂 my sme boli v MT na ivf ale klasickom, či robia nativ neviem... a punkcia? Pohodička 🙂 uspia ťa, pospíš 15min a si zas hore 🙂 ja som mala trošku bolesti ako pri silnejšej MS ale dalo sa to zvládnuť 👍

regina24
24. júl 2018

@macicka52 no tak uvydim ako fopadnem o tyzden som zvedava dam vediet.

regina24
24. júl 2018

@vyhuelka dakujej za radu. Idem sa pridat na ivf . Dakujem za info :+)

laurazma
24. júl 2018

@macicka52 okii, no budem sa trosku baat, ale upokojili ste ma baby..dakujem 🙂
@vyhuelka

luiana
30. júl 2018

Ahojte baby.viete mi aspon zhruba napisat a rozpisat kolko vas vyslo ivf v martine helios

vyhuelka
30. júl 2018

@luiana ahoj, zhruba sa to nedá napísať kedže každá máme iný protokol, iné lieky, iný počet vajíčok (nad určitý počet sa potom platí za každé zvlásť, atď) ale napr u nás sme mali 12 vajíčok na oplodnenie a celé nás to stálo cca 1600e

monika225
30. júl 2018

@luiana nás cca 1500€

luiana
30. júl 2018

@monika225 a nieco preplatili.ci?

vyhuelka
30. júl 2018

@luiana to už je cena s tým že poisťovňa preplatí odber vajíčok a anestézu... to je 1100€... tých 1600€ sme dali reálne my

luiana
30. júl 2018

@vyhuelka to za jeden pokus?

vyhuelka
30. júl 2018

@luiana za jeden cyklus ivf, nikdy dopredu nevieš koľko vajíčok tvoje telo vyprodukuje, či budú vhodné na oplodnenie, či sa oplodnia... my máme z tohto pokusu 1vložené a 5 zamrazených embryi... prvý vklad prepláca poisťovňa... keby sa neujal tak si za každý ďalši vklad platíš tuším k tej celkovej sume +ďalších 160e

monika225
30. júl 2018

@luiana áno presne ako píše
@vyhuelka do 39 rokov prepláca poisťovňa

laurazma
21. aug 2018

Ahojte..tak dnes 1 DC, týmto cyklom začíname prípravnú fázu na prvé IVF...zatiaľ od 16 dc mám brať duphaston a od 23dc pichať decapeptyl...možno hlúpa otázka, ale myslíte, že je možné ešte ten jeden cyklus otehotnieť prirodzene? či vôbec má ešte zmysel snažiť sa..Vďaka za odpovede 🙂

natalia11111
21. aug 2018

@laurazma ahooj ja ja zacinam týmto cyklom, som 3DC a tiez mas rotokol sydney? podlamna uz nie keď sa beru tabletky ci ano?

laurazma
22. aug 2018

@natalia11111 ano, ano sydney mam..ved prave rozmyslam, lebo duphaston je v podstate nic, ten mi dali minule po IUI ako hormonalnu podporu a ten decapeptyl zacinam az o 3 tyzdne, tak neviem 🙂

natalia11111
22. aug 2018

@laurazma a prosím aké berieš lieky? lebo ja ešte neviem len mi to telefonu povedali aky protokol.. a aky mate problem?

laurazma
22. aug 2018

@natalia11111 noo momentalne neberiem nic..o 2 tyzdne zacinam s duphastonom, dalsi tyzden decapeptyl..ptm kontroly a nasledne gonal...u mna problem nie je, manzel ma zly spermiogram.

natalia11111
22. aug 2018

@laurazma u nas tiež je hlavná príčina spermiogram.. mne zase vraveli o provere že budem brať, ale neviem načo je dobrá.. a brala si si inekcie v pere alebo ampulky? lebo mne povedali cenu za lieky v pere 500e a ampulky 250..

laurazma
22. aug 2018

@natalia11111 aha, ja proveru neberiem...noo ja som si kupila pero (gonal) a vysli ma obe balenia dokopy 250 eur..

gretka85
24. aug 2018

zeny mozem sa vs na nieco opýtat vy ste s týmto centrom spokojne?