Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Tiež som vtedy chodila do práce a teraz má zamestnávala dcérka 😉
Nie nemerala, podľa mňa je to zbytočné a stresujúce ale neberiem to nikomu, keď je človek potom kludnejši,tak prečo nie 🙂
No práve je to náročné,ale nebojte ani sa nenazdáte a budú tam dve //
ahojte..naše IUI nevyšlo..ideme rovno na IVF...mám trošku obavy z punkcie...nejaké skúsenosti? robia v martine aj soft/natívny cyklus? ďakujem
@laurazma ahoj, ak nie si ešte v skupinke ivf-rady, skusenosti... tak sa pridaj, nájdeš tam veľa užitočných info 🙂 my sme boli v MT na ivf ale klasickom, či robia nativ neviem... a punkcia? Pohodička 🙂 uspia ťa, pospíš 15min a si zas hore 🙂 ja som mala trošku bolesti ako pri silnejšej MS ale dalo sa to zvládnuť 👍
Ahojte baby.viete mi aspon zhruba napisat a rozpisat kolko vas vyslo ivf v martine helios
@luiana za jeden cyklus ivf, nikdy dopredu nevieš koľko vajíčok tvoje telo vyprodukuje, či budú vhodné na oplodnenie, či sa oplodnia... my máme z tohto pokusu 1vložené a 5 zamrazených embryi... prvý vklad prepláca poisťovňa... keby sa neujal tak si za každý ďalši vklad platíš tuším k tej celkovej sume +ďalších 160e
Ahojte..tak dnes 1 DC, týmto cyklom začíname prípravnú fázu na prvé IVF...zatiaľ od 16 dc mám brať duphaston a od 23dc pichať decapeptyl...možno hlúpa otázka, ale myslíte, že je možné ešte ten jeden cyklus otehotnieť prirodzene? či vôbec má ešte zmysel snažiť sa..Vďaka za odpovede 🙂
@laurazma ahooj ja ja zacinam týmto cyklom, som 3DC a tiez mas rotokol sydney? podlamna uz nie keď sa beru tabletky ci ano?
@natalia11111 ano, ano sydney mam..ved prave rozmyslam, lebo duphaston je v podstate nic, ten mi dali minule po IUI ako hormonalnu podporu a ten decapeptyl zacinam az o 3 tyzdne, tak neviem 🙂
@laurazma a prosím aké berieš lieky? lebo ja ešte neviem len mi to telefonu povedali aky protokol.. a aky mate problem?
@natalia11111 noo momentalne neberiem nic..o 2 tyzdne zacinam s duphastonom, dalsi tyzden decapeptyl..ptm kontroly a nasledne gonal...u mna problem nie je, manzel ma zly spermiogram.
@laurazma u nas tiež je hlavná príčina spermiogram.. mne zase vraveli o provere že budem brať, ale neviem načo je dobrá.. a brala si si inekcie v pere alebo ampulky? lebo mne povedali cenu za lieky v pere 500e a ampulky 250..
@natalia11111 aha, ja proveru neberiem...noo ja som si kupila pero (gonal) a vysli ma obe balenia dokopy 250 eur..
zeny mozem sa vs na nieco opýtat vy ste s týmto centrom spokojne?

@vyhuelka aha tak ze den zakroku sa nerata okey 🙂 tak ja lrn budem dufat ze nam to vyde.