icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

majda27
5. feb 2011

@santana2 ahojky. Ved aj ja v to pevne dufam, a aj ty povedala kolko bunkove bublinky mate? Ja tomu verim, ze sa tam stretneme bud v pondelok resp. v utorok. A viac som naklonena tomu pondelku. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

santana2
5. feb 2011

@majda27 obidve su 8bunkové a pekne sa vyvijaju jedno oznamkovala na jednotku a to druhé na dvojku ale obe sa vyvijaju tak ako sa ma tak dufam že to bude aj v pondelok musime verit a ja verim 🙂 🙂 bublinky naše držte sa lubime vas posielame pozitivnu energiu do MT

majda27
5. feb 2011

@santana2 tak to mne povedala ze su 7-8 bunkove a vsetky maju 1.Tie dve co sa dalej nerzdelovali tak tie maju 3...Ja tiez im na dialku posielam vela pozitivnej energie aby sa drzali, ze si potom pre ne prideme... a budeme ich strasne moc lubit, ved v noci som ani spat nemohla co som na ne tak intentzivne myslela 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 Je asi pravda ze tie najsilnejsie zostavaju... my sme obaja velmi prekvapeny ako to pekne prebieha. Ja posielam aj tvojim pozitivnu energiu... aby sme sa tam opat v pondelok stretli...A @icub ty si na tom ako? ty si mas uz volat tusim predposledny krat zajtra? Tiez sa stretneme v pondelok, alebo pojdes tam zajtra? Daj vediet ako si dopadla ty 🙂 🙂 🙂 🙂 A tiez prajem vela stastia, a hlavne treba mysliet pozitivne a posielat tym nasim krasnym bublinkam vela pozitivnej energie na dialku.

sylvestra
5. feb 2011

Ahojte babulky
@izzie, tak teba caka pohovor s embrylogickou, to je znamenie, ze sa pichacky budu chylik ku koncu 😉 vyjadri sa aj k spg, a aj vam vysvetli co sa bude diat od OPU s vajickami. nemas sa coho bat, akurat sa dozvies velmi zaujimave veci.co sa mna tyka, priznaky som si zatial nevsimla. o testovani nie som rozhodnuta. zatial si myslim, ze je skoro, tak ma to netrapi. ale co ma bude napadat o tyzden, to nikto nevie 😀 mozno vykupim celu lekaren 😀
@ame tusim sme gonalom nadsene vsetky, co sme ho mali 😀 ale je fakt pohodovy, som rada, ze sme si ho vybrali.
@icub ty volas zajtra, vsak? je mozne, ze uz hned zajtra budes mat svoje bublinky v brusku, to bude super 😎
@majda27, @santana2 kocky, to su dobre spravicky, dufam, ze v pondelok budu tiez a ze budete mat krasne silne embryjka, ktore budu mat sancu uchytit sa!

sylvestra
5. feb 2011

babule, pekne znamocky mate,to musi vyjst na beton, inak to nevidim 😉

izzie27
5. feb 2011

@sylvestra @icub @majda27, @santana2 dievčatá aj ja posielam vašim bublinkám veľa energie, nech to vydržia a nech su velkí bojovníci, a potom nech sa dobre uhniezdia.
Trosku sa obavám, aby nám embryologička nepovedala nejaku zlu správu ohladom spg. Ved vy ste mali pohovor na takej štvrtej- piatej kontrole a ja už na tretej. No dufam, že to tak nebude.

santana2
5. feb 2011

@izzie27 dakujem za povzbudenie neboj ma pohovore to bude ok oni ta objednali aj preto ako maju čas a možno aj preto že to dobre prebieha a OPU bude aj trošku skor ako na14 den je to individualne netreba sa zbytočne stresovat ten je teraz naš najvačši nepriatel
@sylvestra aj verime že v pondelok budu embrijka v brušku najneskor v utorok chcem sa spytat k tomu ET mame prist s plným močovym mechurom a dame si aj utrogestan však?dakujem za povzbudenie

izzie27
5. feb 2011

@santana2 dakujem za ukludnenie. Nevideli sme este foliky, lebo este stále mi robili UTZ cez brusko. Ale napisali, že tam asi nejake budu.

icub
5. feb 2011

@majda27 ano volam zajtra a bud v nedelu alebo v pondelok... myslim na ne samozrejme, no zaroven trochu aj bojim, bojim. Ale dufam, ze to nakoniec dobre dopadne a hlavne ako hovorila sylvestra aby bolo CO..

icub
5. feb 2011

@izzie27 dakujeme 😉 a toho spermiogramu sa nemusis bat, ak ich bude malo, oni budu hladat medzi tym malom tie najlepsie, neboj... tak vyberu ICSI... a pojdete ako my ... to zvladnete.. drzim palceky

icub
5. feb 2011

@santana2 kedy si davas rano utrogestan? a potom lezis cely cas??? (lebo ja nie a neviem ci je to spravne...)

santana2
5. feb 2011

@icub rano si dam sprchu a potom si dam utrogestan potom si ešte na chvilu lahnem pri telku kde si dam ranajky a tak a potom normalne fungujem ono sa nedá len ležat ved niečo tam zostane

icub
5. feb 2011

@santana2 ved presne to som si hovorila aj ja, samozrejme ze po tom ako si ho dam lezim.. ale nie 5 hodin vkuse... dik 😉 (ako vidim, teraz ani jedna z nas nerozmysla nad inym.. sme v tom ocakavani az po usi 😉 😉 😉 )

natalia80
5. feb 2011

ahojte kocky.prosim vas viete mi povedat kolko dni resp.tyzdnov sa ostava na PN po ET?????velmi pekne dakujem za odpoved a vsetkym vam prajem pekny dnik 🙂 🙂 🙂

kefalinek
5. feb 2011

@natalia80 ahoj to zalezi od toho ,ci ostanes tehotna ,alebo nie ak nie tak ti PN zrusia, ak ano tak mozes mat PN az do nastupu na matersku .

natalia80
5. feb 2011

@kefalinek myslela som v pripade ze by sa to podarilo a ostala by som tehotna.budem musiet ist do prace ale zase nechcela by som nieco pokazit.tak ma zaujima ci je nejaka doba kolko doporucuju ostat doma po ET?dakujem 😉

icub
5. feb 2011

@natalia80 na 14-15 den sa ide na odber krvi a sono, ci je tehotenstvo alebo nie..

majda27
5. feb 2011

@izzie27 ahoj. Nam aj povedala velmi zlu spravu, ale nejak si to asi tam hore rozmyslel, zaco sme mu velmi vdacni.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

natalia80
5. feb 2011

@icub a ked sa potrvdi uz mozes nastupit do prace?

makovicka53
5. feb 2011

@ivankakov ...no ved to aj ja uvidim podla pocitov, ale radsej by som bola asi aj ja doma...koli kludu...i ked vypadnem z prace na min. 2 tyzdne neviem ako sa zatvaria...urcte si pojdem pytat PN od obvodnej...nechcem aby v praci o tom vedeli...predsa su to len intimne problemy...a tu vodu preco kazu tak vela pit..kolko L za den?

icub
5. feb 2011

@natalia80 ak sa nebudes citit zle a nebudes mat ine zdravotne problemy.., neviem preco by to mal byt problem, ak sa to mne podari ja som rozhodnuta ist do roboty...

ame
5. feb 2011

@makovicka53 ta voda by sa mala pit tolko preto, aby nedoslo k OHSS...k hyperstimulacnemu syndromu..aj ked, popravde, ja mam dost velky problem dostat do seba tolko tekutin, ale silit to do krajnosti nebudem....

natalia80
5. feb 2011

@icub dakujem krasne za odpoved 🙂 🙂 🙂

icub
5. feb 2011

@ame ved ak nemas ziadne bolesti ani nafuknute brusko, chodis pravidelne aj na wc.. tak to je ok

izzie27
5. feb 2011

baby, moj chlap začal kašlať a má teplotu. 😠 Moze mať este tento týždeň antibiotiká alebo nie?

majda27
5. feb 2011

@izzie27 ahoj no moj mal tiez cca 1 tyzden pred OPU dvoje antibiotika.. Ked bol chori tak som volala do Heliosu a tam mi povedal doktor, ze kludne mozu byt aj antibiotika ze ved oni dokazu oplodnit aj s jednou spermiou. A ked sme mali OPU tak mu vysiel najlepsi spermiogram zo vsetkych co mu robili.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 On uzival aj Tribulus a aj vitaminy, tak neviem ci aj tie mu nepomohli. Ten tribulus odporucili v Heliose..

izzie27
5. feb 2011

@majda27 dakujem 🙂
majdi a ty kedy ides na vklad?

majda27
5. feb 2011

@izzie27 tak to este neviem, v pondelok si mam opat volat. Tak asi vtedy mi povedia, ze kedy pojdem na vklad, ale ratam ze asi v pondelok..

izzie27
5. feb 2011

@majda27 Tak ti prajem aby vsetko dobre dopadlo.🙂
a ten liek dobrý na čo? Da sa kupiť normálne v lekárni bez receptu?

majda27
5. feb 2011

@izzie27 dakujem. Su to vitaminy, a daju sa kupit bez receptu, v tej lekarni vedla Heliosu, stoji cca 16E. Podla toho co citam na obale, je to prirodny stimulator testosteronu, podporuje tvorbu spermii, stimuluje imunitny system atd. Treba to uzivat cca 21 dni a potom 7 dni pauza, ja som mu to dala tak aby posledna 21 tabletka bola v den OPU a aj mi to vyslo... je tam cca 120 tabliet. Okrem tribulusu, berie este vit. E 400, zinok 50. A pokial nebral tribulus tak bral este korejsky zensen ale ten teraz neberie. Akykolvek problem som riesila s Heliosom, a sestricka ma vzdy prepla na doktora. 😀 😀 😀 😀 😀