icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

helenka12
9. feb 2011

ahooojte včera sme pichali prvu inekciu decapeptylu bolo to v pohode 😀 😀 nooo uvidim dnes 🙂

icub
9. feb 2011

@ivankakov nemusis sa stresovat.. ja tu poznam jednu zienku...pozdravujem ta majda 😉, ktora si tiez myslela, ze nic a prislo... neboj, hormony vedia narobit sarapatu, mne sa pri nich cely cyklus predlzil a to co malo prist prislo 😉 😉

icub
9. feb 2011

@bberika fiha, to mas dobru urodu, ja si myslimm, ze sa nemusis vobec stresovat, urcite vydrzia tie dobre 😉

mrnous1
9. feb 2011

@izzie27 Ahoj no trochu som sa odmlčala, takže dnes už som úspešne pichla 6. injekciu dipherelinu. Dúfam, že to nevadí, že to pichám v sede a nie v stoji, ale podľa mňa asi nie. Momentálne čakám na mršku už som 3.deň po provere a nič mi nieje, takže neviem či mrška príde, dúfam, že áno..... A ty ako sa máš? 🙂

izzie27
9. feb 2011

@mrnous1 ahoj pekne pokračuješ v pichaní. Ja už budem pomaly končiť. 🙂 Ešte mám 9 decapeptylov.V piatok idem na 4. kontrolu. Už mám doma aj pregnyl. Aj ja si to pichám v sede, obidve. Neboj sa mrška príde. Mne začala asi tak dva dni predtým ako mi napísali, že by mala prísť. Samozrejme, že to bolo cez víkend.Takže na prvú kontrolu som bola na 4.DC. Tak sa pekne drž.

izzie27
9. feb 2011

Diavčatá, zaujímalo by ma, čo ste spravili s tými použitými injekciami, ked nám ich kázali dávať do umelej flase.

ame
9. feb 2011

@mrnous1 ms pride, neboj, mne dosla az na osmy den cestou do centra, sranda, ze 😉 Cize ja som sa tam nahlasovala, ze nie, neprisla a mala som hlavu v smutku.

@izzie27 kazali ich davat do umelej flase? To pocujem prvykrat. 😲
Ja idem zatial este len na druhu kontrolu. To budu naozaj az styri a az potom OPU? Na kolkej ste mali pohovor s embryologickou?

ivankakov
9. feb 2011

@helenka12 ahoj ja dnes mám za sebou 3 injekciu decapeptylu .

majda27
9. feb 2011

@ame ahoj ja som mala pohovor na poslednom stretnuti pred OPU.
@izzie27 ja o tom počujem tiež prvy krát 😀 😀 😀 😀 😀
@mrnous1 ja som ju tiez dostala posledny den podla toho rozpisu. Nemaj strach a hlavne sa nestresuj to sa nesmieme pocas IVF žiadna.
@icub @sylvestra ako sa mate? Ja sa mam velmi dobre, cely den prevazne lezim a oodychujem. Radsej to nechcem riskovat. A hlavne sa vobec nestresujem, a radsej sa prihovaram tym mojim dvom bublinkam co mam v brusku 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

ivankakov
9. feb 2011

@izzie27 si už naozaj veľmi blízko, najväčšiu radosť budem mať keď už nebudem musieť pichať ten štiplák.Ale som len na začiatku pichania, ach jaj. Aj ja asi dostanem skôr ako mi napísali oni.držkaj sa

izzie27
10. feb 2011

dobré ránko,
naozaj mi kazala koordinátorka dávať použité injekcie do flase ale zabudla som sa spýtať čo s nimi potom. Romýšlala som, či to nemaju oni nejako vyhodit ako sa vyhadzuje zdravotnícky material. Ale ked vam to nepovedali, tak ich potom vyhodím.
@ame ja som bola na pohovore s emryologičkou na tretej kontrole.
@ivankakov ahoj ked som si kozu nariasila a trosku pritlacila prstami som vobec necítila že by to stípalo. Skor som sa cítila tie moje prsty abála som že z nich budem mat modrinu. Uz ani neviem kde by som si to pichla. 😀
Takze zajtra sa mozno uvidíme. pekne sa drz a hlavne klud.
@majda27 @icub kocky a vy sa ako mate? co vase bublinky?
@sylvestra O 4 dni testujes, to musia byt nervy. Držím ti palce.

sylvestra
10. feb 2011

Ahojte zienky
@bberika vitaj po OPU, urodicku mas peknu, drzime palce, nech sa pekne vyvijaju. Na dialku sa im pekne prihovaraj, aby pekne rastli. Budes mat predlzenu kultivaciu?
@ivankakov neboj, to obdobie pichania prejde velmi rychlo, ani sa nenazdas. A ked ti po prichode ms stanovia davku, juuuj, to uz pobezi vsetko veeelmi rychlo 😉
@helenka12 super, len tak dalej, drzime palce 😉
@izzie27 mne koordinatorka tiez spominala tu umelu flasu, ale ja som to normalne hadzala doma do smetneho kosa...ziadna flasa...som sa bala, ze keby smetiari nasli flasu plnu injekcii, ze zacnu vysetrovat, kto takto siri zdravotnicky odpad 😀 my sme mala bytovka, odhalili by ma velmi rychlo 😀 tak som si povedala, ze medzi ostatnymi smetami sa to hadam strati. A to cakanie, to su teda nervy, to mi ver 😀 a cim je blizsie ten pondelok, tak tym vacsie 😀 Ale aspon budem vediet, na com som. Veru, dnes som uz 10.den po transfere.
@ame ja som mala po pohovore este dve kontroly a potom OPU. Je to asi individualne, ale je dobre, ze ten pohovor davaju v den kontroly, aspon sa nemusime trepat kvoli tomu znova do Martina.
@icub, @majda27 dievcence moje kinderkove, dufam, ze ste v poriadku aj s bublinkami. Ako sa citite? Nejake zmeny?
@mrnous1 aj tebe drzime palce pri pichani, nech vsetko napreduje, ako ma...a pichaj ako ti vyhovuje - ci v stoji, alebo sede - to je podla mna jedno, kazda si najdeme svoj sposob ...ale 😀 hlavne, ze si to pichneme, nie?

icub
10. feb 2011

@izzie27 nuz tak ti poviem, ze veru netusim.... ale ja sa jej statocne prihovaram.. tak ma dufam pocuje, pacim sa jej a zostane.. 😉

sylvestra
10. feb 2011

@icub neboj, isto sa jej u teba paci...teplucko, makkucko, pohodka...no komu by sa nepacilo? 😉

icub
10. feb 2011

@sylvestra dik... no to duuufam, inac ked sa uchytia obe, uz vies, ci chces rovnake pohlavie, ci aj to aj to?? a uz si si tak premyslala, ci im das rovnake mena alebo kazdemu ine?? ja uz by som asi dumala.. lebo tebe sa to tak krasne blizi..

majda27
10. feb 2011

@icub @sylvestra holky ved treba mysliet velmi pozitivne, a oni nas urcite pocuju, ja sa tym mojim bublinkam prihovaram cca kazdu chvilu, aby vedeli ze na nich velmi intenzivne myslim. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

icub
10. feb 2011

@majda27 no to aj ja...

majda27
10. feb 2011

@icub a hlavne sa nestresovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to je nas uhlavny teraz nepriatel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

icub
10. feb 2011

@majda27 no snazim, snazim... (len to sa lahsie napise ako urobi..) ale snaha musi byt 😉

sylvestra
10. feb 2011

baby, ja som im minule aj spievala..varila som a v radiu hrali nejaku dobru pesnicku a prave som tak myslela na tie moje bublinky a hovorim si nahlas ze "idem vam spievat" 😀 keby ma niekto myslel, hned by ma viezol do saskarne 😀
@icub zatial nerozmyslam, lebo tych moznych vysledkov mojej kontroly je viac. Ak by to bolo tehu, tak jasne, ze by som rozmyslala, ci je jedno, alebo dve. Ale co by som chcela viac, to fakt neviem...to sa vyberat neda..ved co tam v heliku namiesali, to bude 😀 nech to je, co chce, hlavne, aby bolo. a zdrave. uvidime, kocky, pondelok sa blizi. len vydrzat, kym zavolaju vysledok. ale mam naplanovane aj dalsie dve kontroly inych lekarov na ten den, tak na to tak nebudem mysliet.panika ma prepadne, az ked zazvoni telefon 😀
baby, myslite, ze v den kontroly uz tam rano na sone mozu nieco vidiet? asi nie, vsak? maximalne tak mrknu, aka je vystelka. no a kedze ja nemam ziadny vytok, ani spinenie, tak u mna bude velice bujna tym padom budem cakat, kym mi zavola priatel Helios na telefone 😀

icub
10. feb 2011

@sylvestra nuz kamoske povedali hned pri kontrole, ze pri tom aka je velka sliznica maternice, ze by to mohlo byt... a bolo 😉

sylvestra
10. feb 2011

@icub tak sa necham prekvapit...pred transferom som mala sliznicu 11 ci 12 mm..dufam, ze taka aj ostala...aspon taka 😉

sylvestra
10. feb 2011

@icub mas zatvrdnute podbrusko?

icub
10. feb 2011

@sylvestra tak treba takto rozmyslat, bude urcite,co ja viem.. asi nie....

izzie27
10. feb 2011

@icub ja si tiez myslim, že sa jej pacis a preto to bude dobre. a cochvíla nám tu spolu so sylvestrou rozdávať tehu vírusiky
@sylvestra budeme vsetky netrpezlivo cakat na tvoje nové správy a držíme palčky aby boli len pozitívne. 🙂
@majda27 a ty sa máš ako? pocitujes nejake zmeny?

sylvestra
10. feb 2011

@izzie27 ak bude co rozdavat, velmi rady..@icub a ty mas kontrolu 21.2.?

icub
10. feb 2011

@sylvestra ano,vtedy by mala mat aj majda27

sylvestra
10. feb 2011

@icub tak to budete s majduskou silna zostava, vysledok bude jasny - dve nove tehulky 😉

icub
10. feb 2011

@sylvestra no najprv nam ty este posles pre istotu aj trochu tvojich tehu bacilov a bude,uz ani ine nemoze potom byt... nuz a take silne trio potom bude kychat na vsetkych, ktori sa tu zjavia 😉

majda27
10. feb 2011

@icub tak tak dievcence, potom budeme my len pekne posielat tie tehu vyrusiky vsetkym ostatnym... o nicom inom sa mi v noci nesniva 😀 😀 😀 😀 😀