Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte, prosím, pohor s embryologičkou vám oznámili dopredu, alebo v deň kontroly? Ja idem na druhú kontrolu a moja polovička ísť so mnou nemôže, ďakujem
@monca303 ahoj mne pohovor oznamili ked mi volali kedy mam dalsiu navstevu, a kolko si mam pichat. Ja som ten pohovor mala na poslednej navsteve pred OPU.Oni ti povedia kedy mas ist aj na pohovor. Zhruba je to vzdy po sone a krvy. Je to mlada embriologicka, a je velmi mila. Takze ak ti to nepovedali, tak nemusi ist s tebou manzel.
@monca303 ahoj neboj, ja som mala pri 1. IVF tiež také dávky Gonalu, potrebuju asi poriadne naštartovať vaječníky.oni možu potom znižiť ked budu vidieť ako pracujú. Ja som mala velmi malo vajok a vaječníky ani neregovali. Musela som si ešte dokúpiť dalšie injekcie a ani tak nepomohlo. Ja budem mať teraz asi konskú dávku 300. začíname koncomfebruára, uvidím ako to zvládnem..
@bberika tak to som rada ze mas takto pozitivny pristup. Ja ho mam tiez, treba hlavne pozitivne mysliet. A hlavne sa nestresovat. Ved tie najsilnejsie vydrzia a odidu tie slabe. Tak je to vzdy. Ja dufam ze mas strasne vela tych silnych a ze z tych dvojek budu nadherne jednicky s hviezdickou. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dakujem vam za odpovede dievcata ... mne je len zvlastne ze mne budu brat krv na 3x...raz mi uz zobrala krv gyndoska...potom musim ist na hematologiu a nasledne mi odoberu krv na internom..je mi to zvlastne, ze mi to nezobrali naraz na vsetko .... stretli ste sa s tym niektora? Vam bral krv vas gynekolog alebo obvodny lekar?
a zajtra ma caka prva injekcia dipherelinu... jaj ako to leti...
ahojte je tu niektora z vas co zacina 21.2. prvou tabletkou?podelime sa o spolocne pocity pri tomto procese 😉
@makovicka53 ja akuratne v ten den idem na krv a sono.A dufam ze to bude pekne vsetko pozitivne.
Pekný dník vám prajem .
@bberika nech sa tvoje bublinky držia statočne. držím im palce. Ja idem v nedelu ráno na kontrolu. Takže aj ja budem mať hádam niečo nové.
@speranza1 mne zobrli krv na gyndoške a na prekvapenie som mala vsetky výsledky uz za 2-3 dni. Až som sa bála, že výsledky budú staré.
@speranza1 veru letí to. Aj ja som si len prednedávnom začala pichať prvé injekcie a uz čakám na OPU. Tak sa držkaj pri pichaní a nech to moc neštípe. 🙂
@ame ahoj pokial dobre rátam tak 13krát aj s dneskom, lebo už som si ho pichla. Mala som celý čas 150jednotiek. Vôbec mi dávku nezvyšovali. A ty si kolko picháš? V piatok sa ma doki pýtal, či mi vystačia lieky. Mozno sa aj teba budú pýtať a možno ti este predpíšu alebo potom je tu taká téma, ze mám/ nemám lieky.

@ame prave mi volali, takze kontrola je v nedelu medzi 8,00 az 8, 30h. Tak uvidime.