icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ame
13. feb 2011

@izzie27 mala som dve pera po 900 j. a jedno pero po 450 j., nic som nedoplnala, mozno gonalove pero je ine ako puregonove

izzie27
13. feb 2011

@ame asi hej.Mne este v piatok tam pichli 150 jednotiek cohosi, teda ten stípal a bolel. A kontrolu mas kedy?

ame
13. feb 2011

@izzie27 kontrola zajtra

izzie27
13. feb 2011

@ame tak sa na to opýtaj. Ked som dnes čakala na sono, tak som zapocula ako sa jednej pytali , či ma este lieky. a kedy sa chystas na OPU?

ame
13. feb 2011

@izzie27 opytam sa, OPU asi niekedy koncom tyzdna

majda27
13. feb 2011

@izzie27 Tak so sa este nacakam, ale ja dufam ze bude pozitivny vysledok. Testovat doma sa nebudem, lebo to nebude mat ziaden vyznam. A doktory sa aj tak na to nespoliehaju. Pre nich su dolezite vysledky z krvy a sono.

ivankakov
13. feb 2011

@majda27 mám jednu otázočku, kedy bolo ešte treba mať manžela so sebou pred OPU. Koordinátorka povedala, že môže prísť až na OPU, že to stačí, ale tu píšu, že pohovor s embryologičkou sa absolvuje s manželom, tak neviem.

majda27
13. feb 2011

@ivankakov Ahoj tak na ten pohovor s embriologickou ked mi volali tak mi povedali, ze musi prist aj manzel. Ale ak sa neda, tak si myslim ze by ani nevadilo ked by tam nebol.

icub
13. feb 2011

@izzie27 no samozrejme ze na teba budeme mysliet, aby simala na OPU vela vela dobryych vajicok... a potom to vyslo..
ja uvidim.. buduci pondelok

makovicka53
13. feb 2011

ahojte...zacinam 21.2. je tu niekto co bude v tomto termine tiez zacinat?fnuuuk hadam nie som sama 😒

bberika
13. feb 2011

Tak dievčatá,len vam chcem oznamit,že moja mala bublinka je už v brušku.Dnes rano, ked som volala povedali,že mam prist.A tak už je to tam,kde kde to ma byt.Držte palčoky!!!Nech sa tomu drobčekovi u mna pači.🙂 .Kolko bude mrazačikov sa dozviem zajtra.Pekny vecer.

majda27
13. feb 2011

@bberika tak a dalsia uspesna cakatelka, teraz hlavne oddychovat, a nestresovat sa. Aby sa v tvojom brusku bublinke pekne zapacilo. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 A treba sa s nou aj pekne rozpravat.

helenka12
13. feb 2011

ahojte baby vy ste uz boli na 30 ,čize 1 den menzesu na ultrazvuk a krv ,ako robia ultrazvuk ? 😀

speranza1
13. feb 2011

ahojte dievcence... takze mam po prvej injekcii dipherelinu... ja vam neviem..mna to vobec nestipalo... dufam, ze som si to pichla dobre 😝 😀 ... prajem vsetkym pekny vecer 😉

majda27
13. feb 2011

@helenka12 ahoj robia sono cez brusko.

mrnous1
13. feb 2011

Ahojte babenky 🙂 Tak mne mrška prišla v piatok tak som volala koordinátorke či je to v poriadku keď sa dostavím na 4.DC a povedala že nie veď si pichám injekcie. Zajtra idem do Martina na prvú kontrolu a ostávam v Martine celé 2 týždne, dúfam že to bude úspešne. Ešte otázočka čo znamenajú dvojkové a jednotkové bublinky? Myslím, že sa na dlhší čas asi odmlčím, lebo nebudem mať prístup na net, ale hneď ako to pôjde dám vedieť ako pokračujem. Aj vy sa pekne držte a hlavne nech je tu tých tehulkovských vírusikov čo najviac. 🙂

majda27
14. feb 2011

@mrnous1 vsetko ti bude vysvetlene na pohovore s embriologickou.

majda27
14. feb 2011

@sylvestra tako ako? Ako si dopadla?

speranza1
14. feb 2011

@majda27 ahoj majdi, tak ako sa citis? aky si dnes den po ET? ..takze teraz cakame na vysledocek ako dopadla sylvestra???...drzim jej paste.... 😵

majda27
14. feb 2011

@speranza1 ja som dnes cca 7 den po ET.

icub
14. feb 2011

@majda27 sylvestra bude mat vysledky okolo tretej z krvi, budeme si musiet este chvilku pockat....
A ty ako? vsetko ok?

izzie27
14. feb 2011

@helenka12 sono robia cez bruško. Mne aj druhe robili este cez bruško.Nič sa neboj.
@bberika bublinke prajem aby sa jej u teba pácilo, a ty uz len oddychuj a ako hovori majda pekne sa jej prihováraj
@icub budeme na teba mysliet.
@makovicka53 neboj aj ked sama začínaš, my tu budeme s tebou. Aj ja som sama začinala, a dievčatá mi pekne pomáhali, za čo im velmi pekne dakujem 🙂
Verím, že sylvestra príde s pozitívnymi správami.
Ja som sa dnes rozhodla ležať. Včera mi mamina pichla pregnyl a vobec nebolel.Takže zajtra idem na to. 😝

majda27
14. feb 2011

@icub ano vsetko je zatial tak ako ma byt? Dufam ze budeme mat pozitive vysledky uz o tyzden.

izzie27
14. feb 2011

kocky, co vsetko sa plati pri OPU? aby som si vedela nachystat peniaze.

icub
14. feb 2011

@majda27 tak to je super... uvidime, hadam ano .. 😉 musime verit, ze len tie najlepsie

icub
14. feb 2011

@izzie27 zaplatis ak si mala predlzenu kultivaciu a ak nahodou ISCI... to podla toho cennika, kolko bude oocytov, napr. ja som mala okolo 500 eur, majda az 700 (lebo ich mala pozehnane), to bude individualne, tak okolo 500, aby si mala.. (ja som vsetko z karty, lebo som tam mala pripravene....), nuz a po transfere, zas ked budes mat mrazacikov, tak to budete platit mrazenie.... aaaaaaale na to este dost casu.. hlavne nech ich je dost

majda27
14. feb 2011

@icub ahoj presne tak musime pozitivne mysliet, a stale sa pekne prihovarat nasim krasnymi bruskam a zazrakom v nich.

majda27
14. feb 2011

@izzie27 Ahoj my sme tolko penazi nachystanych nemali, neratali sme s takou bohatou urodu. A dalo sa to pekne doplatit az ked sme tam potom isli na ET. a nemali s tym ziaden problem.Nemaju s tym ziaden problem. Tych 500E sme mali aj mi nachystanych.

izzie27
14. feb 2011

@majda27
@icub dakujem vam tak som aj pripravena.

makovicka53
14. feb 2011

@izzie27 ..si zlata....juuj vsetkym vam drzim palce a kedy ides na odber?