Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte...zacinam 21.2. je tu niekto co bude v tomto termine tiez zacinat?fnuuuk hadam nie som sama 😒
Tak dievčatá,len vam chcem oznamit,že moja mala bublinka je už v brušku.Dnes rano, ked som volala povedali,že mam prist.A tak už je to tam,kde kde to ma byt.Držte palčoky!!!Nech sa tomu drobčekovi u mna pači.🙂 .Kolko bude mrazačikov sa dozviem zajtra.Pekny vecer.
ahojte baby vy ste uz boli na 30 ,čize 1 den menzesu na ultrazvuk a krv ,ako robia ultrazvuk ? 😀
ahojte dievcence... takze mam po prvej injekcii dipherelinu... ja vam neviem..mna to vobec nestipalo... dufam, ze som si to pichla dobre 😝 😀 ... prajem vsetkym pekny vecer 😉
Ahojte babenky 🙂 Tak mne mrška prišla v piatok tak som volala koordinátorke či je to v poriadku keď sa dostavím na 4.DC a povedala že nie veď si pichám injekcie. Zajtra idem do Martina na prvú kontrolu a ostávam v Martine celé 2 týždne, dúfam že to bude úspešne. Ešte otázočka čo znamenajú dvojkové a jednotkové bublinky? Myslím, že sa na dlhší čas asi odmlčím, lebo nebudem mať prístup na net, ale hneď ako to pôjde dám vedieť ako pokračujem. Aj vy sa pekne držte a hlavne nech je tu tých tehulkovských vírusikov čo najviac. 🙂
@helenka12 sono robia cez bruško. Mne aj druhe robili este cez bruško.Nič sa neboj.
@bberika bublinke prajem aby sa jej u teba pácilo, a ty uz len oddychuj a ako hovori majda pekne sa jej prihováraj
@icub budeme na teba mysliet.
@makovicka53 neboj aj ked sama začínaš, my tu budeme s tebou. Aj ja som sama začinala, a dievčatá mi pekne pomáhali, za čo im velmi pekne dakujem 🙂
Verím, že sylvestra príde s pozitívnymi správami.
Ja som sa dnes rozhodla ležať. Včera mi mamina pichla pregnyl a vobec nebolel.Takže zajtra idem na to. 😝
@izzie27 zaplatis ak si mala predlzenu kultivaciu a ak nahodou ISCI... to podla toho cennika, kolko bude oocytov, napr. ja som mala okolo 500 eur, majda az 700 (lebo ich mala pozehnane), to bude individualne, tak okolo 500, aby si mala.. (ja som vsetko z karty, lebo som tam mala pripravene....), nuz a po transfere, zas ked budes mat mrazacikov, tak to budete platit mrazenie.... aaaaaaale na to este dost casu.. hlavne nech ich je dost

@izzie27 mala som dve pera po 900 j. a jedno pero po 450 j., nic som nedoplnala, mozno gonalove pero je ine ako puregonove