Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@speranza1 dakujem velmi, cakam, ze sa pridas na tehu vlnku aj ty 😉 . A som rada, ze ti pichanie ide takto dobre. ale s tou krvickou to mas riadne domotane. mne bral moj gyndos, zhodou okolnosti som mala vtedy aj preventivku, tak to urobil jednym vrzom. vysledky som vzala na interne. Moj gyndos ma dokonca internistku s ktorou spolupracuje a posiela jej svoje pacientky, ktore potrebuju predoperacne. muzickovi brali krv u obvodaka, prisiel tam s tym papierom z Heliosu a bez problemov mu urobili odbery. Myslim, ze keby som potrebovala, urobili by to aj mne, ale "zneuzila" som sluzby gyndosa 😀
@speranza1ja si to sama neviem pichnúť, mňa to strašne štípe, takže dnes si dám pichnúť 9 injekciu, pichám si to o pol osmej večer.
@ivankakov mne to ide ako do masla 😀 😀 😀 ... stale si chytim kozu tam kde idem pichat 2ma prstami pichnem ihli tak v 45stupn. uhle a manzel uz len povytiahne ci sme sa nenapichni na nejaku zilku a potom to naraz vsetrekne... trolinku to mozno stipe neviem..ja mam asi vysoky prah bolesti.... 😀 😝 🙂 takze skoro nic necitim...samozrejme je to take zvlastne pichat si samam sebe injekciu..ale myslim ze su aj horsie veci 😉
...takze moja ty si uz tyzden predo mnou.. ja picham len dnes 3 injeksn... takze potom budem uz len cakat mrsku... viem ze si spinila..este spinis? alebo uz si dostala menzes?
@sylvestra vcera sme tam dosli medzi prvymi,este ani 7 hodin nebolo, tiez som bola u dr. Gala, potom som sla na krv a na stiplavku a cca o pol 8 (to si tam este asi ani nebola, ale ludi uz bolo pozehnane) sme odchadzali....my musime prichadzat takto skoro, lebo manzel musi este utekat do roboty, tak aby vela nevymeskaval....takze to ranne vstavanie o 4 je nocna mora 😉 Juuj, tak sa tesim s tebou, si nam dala dobry priklad. 🙂 🙂
@speranza1 folikuly zacinaju rast az od tych druhych, FSH injekcii, tieto prve su na utlmenie prace hypofyzy, na pripravu, aby si reagovala na FSH injekcie a ked budes pichat aj druhe inj. sucasne s prvymi, tak tie prve tlmia folikuly, aby nedoslo k ovulacii....tak som si to niekde nastudovala 😉
A od zaciatku pichania FSH injekcii pi vela vody, aby nedoslo k hyperstimulaku... ja sa nalievam tak 4-5 litrami denne, uz nevladzem.
@sylvestra Dakujem.Snažim sa vytvorit pre moju bublinku co najlepši dočasny domov 🙂 .Aj sa s nou rozpravam čo síce vyzera dost komicky ale mne je to vlastne fuk(na ulici sa s nou nerozpravam,to by vyzeralo dost čudne 😉 ).A ty prečo maš prist na kontrolu o 10 dni na sono do Helíku? Tam budeš chodit cele teho,alebo len na začiatku?A ešte raz- velmi sa tešim ,že ti to vyšlo 🙂 🙂 🙂 a tfuj,tfuj,tfuj aby sme neporiekli.
@sylvestra ...som hrozne rada ze to vyslo 🙂 ...opatrujte sa 😉 ...ja som dnes bola 1x na konzultacii vybrala som si aj recept a od pondelka zacinam s proverou ...kolko si si ty dala vlozit embrijok 🙂
Ahojte dievcata, hlásim sa z prebudenia. Tak ako ste hovorili, personál veeeeelmi milí. To by som nebola ja, keby mne nebolo nieco naviac, tak som k tomu dostala este aj infuzku. Inak mala som ich iba 5 ☹ a ta jedna bola trojková, takze ich mám 4 a dufam že tieto aspon vydržia.
@ivankakov ja som dostala dnes ,hura 😀 uz som sa bala,tak som sa objednala na zajtra nech to mam za sebou este som nebola na ultrazvuk pri menzese ale vraj to kontroluju cez brucho to tam ja budem zajtra zasa stresovat 🙂 ,inak dnes si picham 8 inekciu dekapektylu celkom sa to da cakala som to horsie a koordinerka nan to pri prvom pohovore odhadla na 3 marca už oplodnenie tak uvidime ako to pojde 🙂 a vy ste ako na tom ? 🙂

@speranza1 fuuuuuuuha, po protekcii to tak dlho trva.... to je nejake divne.... no ak s tym bude problem, zastav sa predsa len u tej obvodnej.. za opytanie nic nedas, aspon tie predoperacne na interne...