icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

sylvestra
16. feb 2011

@izzie27 to je dobre, nech bublinka vie, ze ma niekde v dialke maminku, ktora na nu velmi mysli a ktorej velmi chyba. Verim, ze tvoja bublinka sa ukaze ako bojovnicka xenocka 😉

makovicka53
16. feb 2011

@sylvestra a aku si mala sliznicu ked ti ich vkladali...tak neviem ako budes zhanat kocaaar pre 3- icky 😵 ...

makovicka53
16. feb 2011

@izzie27 ok tak..uz len cakat...drzim ti silno palce nech bubli zabojuje 😉 ...

izzie27
16. feb 2011
ivankakov
16. feb 2011

dnes som bola na krv a sono 🙂 čakám na telefonát, čo ako dalej.

sylvestra
16. feb 2011

@makovicka53 sliznicu som mala tusim 11 alebo 12 mm pri vklade. teraz v pondelok namerali 13 mm
@ivankakov zatial nevolali? zda sa mi, ze v poslednom case volavaju akosi neskor.

ivankakov
16. feb 2011

mám čakať, alebo volať?

sylvestra
16. feb 2011

@ivankakov zatial cakaj,oni zavolaju. ak by sa nahodou neozvali do tej tretej, tak potom skus brnknut.

icub
16. feb 2011

@sylvestra
a tebe volali ohladne vysledkov kedy?? bolo to okolo tretej, ci neskor... lebo neviem, neviem co budem robit v pondelok ked to bude neskoro... 😉 😉

sylvestra
16. feb 2011

@icub mne volali neskoro, tusim bolo okolo tretej. uz aj muzicek bol nervozny, ze nevolaju, neslo mu to do hlavy, ze po kontrole mi vzdy volali skor 😀 aspon bolo napatie 😀 chodila som s telefonom v ruke a kontrolovala, ci mam signal 😀 do siestej by som veru nevydrzala.

icub
16. feb 2011

@sylvestra no presne na tom som myslela, ked tu dievcence pisali, ze neskoro.. no az potom som si uvedomila, ze su este len dve.. ze to je este cas.... o tretej je to v pohode.. co vsak budem hovorit v pondelok (ani srnka netusi..) 😉

sylvestra
16. feb 2011

@icub no veru, v pondelok to budes inak prezivat. ja som tu noc z nedele na pondelok ani nespala od nervozity 😀

icub
16. feb 2011

@sylvestra tak to poznam podla noci, ked som mala volat, ci ideme na transfer alebo nie.. Mam kolegynu, ktora ma "zive" sny, aj si niekedy pamata, co sa jej snivalo, som sa jej vzdy smiala, ze co jedla vecer... nuz a v tej noci sa aj mne take, ze som jej to cestou do MT volala... uz ked som vedela, ze ideme a ze su vajicka zrele na vklad, uz bolo dobre, no ta noc deeeeeeees 😉

sylvestra
16. feb 2011

@icub mne sa v tych dnoch medzi OPU a transferom snivalo, ze mi svokor doniesol dvoch malych zivych zajacikov 😀 ale spomenula som si na to az po vklade.dovtedy som len vedela, ze sa mi snivalo nieco so svokrom. ze by znamenie? 😀

sylvestra
16. feb 2011

@ivankakov volali? nevolali?
@majda27 sa nam uz dlho neohlasila, dufam, ze je v poriadku

ame
16. feb 2011

@icub ja mam stres aj predtym, ked mi maju volat (ako dnes), ci mi nezastavia stimulku, kedze uz picham dlho a foliky su len okolo 16 mm...hurááá, nezastavili, pokracujem 🙂
Tak si neviem predstavit, ako budem stresovat, ked si tam budem denne volat ohladom embrii. A nehovorom o finalnom vysledku z krvi.

icub
16. feb 2011

@sylvestra nooooooooo super... to by bolo perfektne... keby to naozaj bolo

sylvestra
16. feb 2011

@ame neboj, skoro sa dockas, uz im moc nechyba, isto dorastu. Mas este dalsiu kontrolu?

ame
16. feb 2011

@sylvestra ano, v piatok, uz siestu....som rekordmanka, vacsinou sa chodi na take styri kontroly... 🙂
ale urcite podrastu, pred dvoma dnami bol len jeden chudacik folikul 14 mm a ostatne ani nehovorim...a co by sa stalo v pripade, ze nedorastu? zrusia odber? ci odoberu s rizikom, ze budu nepouzitelne?

icub
16. feb 2011

@ame jooooooooooj tak na to som si ja ani nepomyslela, ze zastavia.... to ma ani nenapadlo, len som vzdy, aby som nezabudla, ak mi nebudu volat, ze kedy mam ja a chytro zapisat, ze aka davka... to nemozes az tak.. ja viem, bojime sa vsetky, no musime fakt pozitivne, lebo z nas budu vystresovane kopky...

ame
16. feb 2011

Baby, a ake velke ste mali folikuly? Aj nad 20?

sylvestra
16. feb 2011

@ame ja to vidim tak, ze v piatok kontrola, a OPU v nedelu alebo pondelok 😀 ked maju teraz 16, tak v piatok budu mat tych 18-19 a v nedelu-pondelok budu akuratne na odber 😉

ame
16. feb 2011

@sylvestra tiez som tak rozmyslala 😉

sylvestra
16. feb 2011

@ame ja som mne sa velmi rychlo zacali vytvarat dva a potom postupne dalsie. Takze tie dva boli ovela vacsie a pri jednej kontrole mali tusim 20 a 21 mm. Vecer v den kontroly ma priserne boleli vajecniky, tak predpokladam, ze vtedy tie dva praskali. Ale cakali sme, kym dorastie ta vacsia skupinka, takze aj mne natiahli stimulku o par dni.

ame
16. feb 2011

@sylvestra tie vacsie praskali, aj ked si pichala injekcie na potlacenie ovulacie? (tie prve injekcie) Nepamatas, kolko dni dokopy si pichala FSH injekcie?

majda27
16. feb 2011

@sylvestra ja som v poriadku, len zacinam pomaly upratovat byt. Bublinky sa poctivo kazdy ohasaju, vzdy nepravidelne.Tiez dufam ze v pondelok budu dobre vysledky. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 A vzdy poobede si pospim na 2_3 hodiny.

santana2
16. feb 2011

@sylvestra blahoželam a dufam že ta budu nasledovat aj ostatné dievčence

icub
16. feb 2011

@sylvestra no dufam,ze je vsetko ok, ale hadam ano, majda je tiez bojovnicka 😉

sylvestra
16. feb 2011

@ame ja neviem, asi praskli, lebo ta bolest bola taka ako pri ovulke, len silnejsia, ked boli dva. FSH som pichala 14 dni, ak si dobre pamatam.Ty mas kolko FSH za sebou?
@majda27 som rada, ze si ok, uz sme sa o teba bali 😉 Tak sa pekne i s bublinkami opatruj a oddychujte. Dufam, ze v pondelok budes mat ty i icub dobre spravicky.
@santana 2 jeeej, vitaj, dakujem ti, som rada, ze na nas obcas mrknes.davaj na seba pozor.

ame
16. feb 2011

@sylvestra dnes mam pichnutu 13, zajtra 14....