icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
17. feb 2011

@ame ahaj ame, pit pijem dost iked az mi to ide usami 😀 , ns WC chodim casto, dychat sa mi dýcha dobre. Len ma znervoznuje že ma to podbrusko pobolieva.Zda sa mi ze dnes je to lepsie, no lelebo keby som mala este aj toto to by bol vrchol.
Ozaj a krajkovic ma dovolenku. Ked som bola na OPU, kovorila to sestricka do telefonu jenej pani.

icub
17. feb 2011

@izzie27 ahoj, tak co hovorili dnes na to tvoje male ... ci si nemala volat dnes az zajtra?? volajako stracam prehlad, ked nas tu uz je tolko.. 😉

izzie27
17. feb 2011

@icub ahoj stale sa mu prihováram a trosku aj dohováram, nech sa spamata 😉 a nech nas tolko netrápi, ze ved mi tu na neho cakáme. Volat budem az zajtra ale su to nervy. Som nervozna aj by som chcela aby bol uz piatok aby som vedela ako na tom sme a na druhej strane sa toho bojim. Dufam ze ty sa mas dobre a tvoje bublinky ta posluchaju a pekne rastu. Kedy ides na kontrolu?

icub
17. feb 2011

@izzie27 v pondelok.. neboj, ak je bojovnik, vydrzi...

helenka12
17. feb 2011

@ivankakov ano ja chodim ku Gattovej ,zo zaciatku som bola u krejca ale teraz som u gatt. ona je super vela rozprava a mne to vyhovuje ,inak tam su vsetci v pohode, ked som tam bola vcera tak jedna baba cakala na zakrok,tak uvidime ako dopadneme.ja dem na kontrolu v nedelu ,lebo v pondelok nemozem,idem na krv a utorok na predoperacne vysetrenia 🙂

makovicka53
17. feb 2011

@helenka12 ..ahoj helen a v akom si stadiu pripravy?

majka21
17. feb 2011

Ahojte kočky.
Chcela by som sa spýtať, už mám 2IVF za sebou v BA v iscare a teraz idem do Heliosu na IVF-môj posledný pokus cez poisťovňu. Včera sme boli podpísať žiadosť na schválenie poisťovňou. Dostala som aj žiadosť na vykonanie IVF a tam je napísané, že po zákroku sa nesmie Martin do 25km vzdialenosti opustit do 36hod.od vykonania zákroku. Vyžadujú to alebo to majú len v papieroch? Pýtam sa len, že z BA som mohla ísť hneď po zákroku domov, samozrejme tiež v doprovode dospelej osoby. Ďakujem. 😉

icub
17. feb 2011

@majka21 ja som tiez vzdialena viac ako 25 km od MT a manzel po zakroku (samozrejme, ze si 2-3 hod. polezis) podpisal, ze ma berie domov a isli sme.. Takze si myslim, ze to bude aj v tvojom pripade.. 😉 Budem tuho drzat palceky.

izzie27
17. feb 2011

@majka21 v tych papieroch je to napisane ale aj my sme isli domov. Budem Ti drzat palce aby vsetko dobre dobre.

bberika
17. feb 2011

@majka21 Ahoj.Ja som od MT vzdialena 60 km a tiež ma po OPU, po 2-3 hodinkach ležania pustili domov.Moj muž podpisal papierik,že si ma berie na zodpovednost a isli sme.S tym nieje problem.Keby niec, budeš mat čislo a budeš im do Heliosu volat.

bberika
17. feb 2011

@izzie27 Aj mna po OPU bolelo brucho a cely spodok ked som si sadala,bola som nafuknuta,ale postupne sa to zlepsovalo.Myslim si,že sa nemusiš bat,že je to ten syndrom.A držim ti palce,tech je tvoja bublinka silna a nech všetko dobre dopadne.

izzie27
17. feb 2011

@bberika dakujem Ti podbrusko ma este boli ale myslim ze to ustupuje a zajtra rano si mam volat ako to dopadlo.

bberika
17. feb 2011

@majda27 @sylvestra @icub Ahojte babulky.Chcem sa opytat,mali ste po ET(som 4 dni po) pichanie v podbrušku a pocit ako pred mrchou?Velmi sa bojim,ci to nieje zle znamenie.
@majda27
@icub Dievcata,už sa vam to blíži.Myslim na vas a stráááášne držim palce,nech je vysledok pozitivny.Aj si idete doma robit nejaky testik?Ci radsej nie?
@sylvestra Tehulka naša(len tak potišku to píšem) Ako sa citis?Vsetko OK?

ivankakov
17. feb 2011

@helenka12 ja idem na krv a sono v pondelok, no čo, ako druhá injekcia? Vôbec nebolí, je to super oproti tomu prvému, že?V pondelok beriem zo sebou už výsledky krvi a predoperačné interné vyšetrenia.

majda27
17. feb 2011

@bberika to pichanie, ja to citim ako take jemne stipanie je o.k. To aspon viem ze su stale pekne v mojom brusku.

majda27
17. feb 2011

@sylvestra ahojky prosim ta a ako ti robili ultrazvuk? Cez brusko alebo klasicky? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

majka21
17. feb 2011

Kočky ďakujem pekne. Ja to mám do Martina 150km, tak možno budú navrhovať, aby som tam ostala nablízku a tá super panelová cesta smerom na Turčianske Teplice, tak to nie je nič moc. Uvidíme.
Držím vám všetkým palčeky. 😉

izzie27
18. feb 2011

ahojte dievcata, volala som si a bublinka ma znamku 2 a 7 buniek -potichucku sa vytesujem. Mam si zavolat v nedelu.

speranza1
18. feb 2011

@izzie27 jeej izinka..tak sa s tebou - potichucky vytesujem.... az mi srdiecko podskocilo... budem na vas mysliet nadalej a drzat palceky.. 🙂

makovicka53
18. feb 2011

@izzie27 ..jej tak to ma naozaj tesi...moc drzim palceky...myslim na vas... 🙂

makovicka53
18. feb 2011

Žienky ta prva injekcia picha od 23DC dokedy?aj po douzivani provere aj pri mrche?aj s menopurom?jednoducho stale od 23DC az dokedy... 😒

makovicka53
18. feb 2011

myslela som diphereline

ame
18. feb 2011

Dievcata, mala ste niektora pred OPU male foliky, cca 16 (vacsina) - 18 mm? 😒 Mne ako keby sa za posledne dni zastavil ich rast. tak neviem, ci bude OPU k niecomu, ked su male, nebudu ani zrele... 😒

makovicka53
18. feb 2011

@ame ...kedy ides na opu

speranza1
18. feb 2011

@ame nezufaj a ver moja zlata.... iste budu este rast..velmi ti drzim palce 😵

ame
18. feb 2011

@speranza1 dakujem 😉 ved sa im prihovaram, nech nie su lenive 😉

danielkabn
18. feb 2011

ahojte dievčatá 😉
@izzie27,potichúčky držím palčeky,nech bublinka rastie a nech vydržííí 😉 😉
@sylvestra,dnes si sa ešte neozvala..kedy ideš na utz...a chceme fotečku bublinky 😵 😵

speranza1
18. feb 2011

@makovicka53 ano moja pichaj si ju stale az kym ti nepovedia v Heliku ze mas s tym prestat... stale stale si ju pichaj od toho 23DC... aj ja si picham dipherelin..ale ja som este len na 6stej injekcii 🙂

speranza1
18. feb 2011

@ame ked sa budem vecer prihovat k bohu tak si na teba spomeniem ak mozem... 🙂

speranza1
18. feb 2011

@danielkabn ahojky 🙂 ...a ty si teraz v ktorom stadiu pripravy na IVF?