Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@icub ahoj stale sa mu prihováram a trosku aj dohováram, nech sa spamata 😉 a nech nas tolko netrápi, ze ved mi tu na neho cakáme. Volat budem az zajtra ale su to nervy. Som nervozna aj by som chcela aby bol uz piatok aby som vedela ako na tom sme a na druhej strane sa toho bojim. Dufam ze ty sa mas dobre a tvoje bublinky ta posluchaju a pekne rastu. Kedy ides na kontrolu?
@ivankakov ano ja chodim ku Gattovej ,zo zaciatku som bola u krejca ale teraz som u gatt. ona je super vela rozprava a mne to vyhovuje ,inak tam su vsetci v pohode, ked som tam bola vcera tak jedna baba cakala na zakrok,tak uvidime ako dopadneme.ja dem na kontrolu v nedelu ,lebo v pondelok nemozem,idem na krv a utorok na predoperacne vysetrenia 🙂
Ahojte kočky.
Chcela by som sa spýtať, už mám 2IVF za sebou v BA v iscare a teraz idem do Heliosu na IVF-môj posledný pokus cez poisťovňu. Včera sme boli podpísať žiadosť na schválenie poisťovňou. Dostala som aj žiadosť na vykonanie IVF a tam je napísané, že po zákroku sa nesmie Martin do 25km vzdialenosti opustit do 36hod.od vykonania zákroku. Vyžadujú to alebo to majú len v papieroch? Pýtam sa len, že z BA som mohla ísť hneď po zákroku domov, samozrejme tiež v doprovode dospelej osoby. Ďakujem. 😉
@majda27 @sylvestra @icub Ahojte babulky.Chcem sa opytat,mali ste po ET(som 4 dni po) pichanie v podbrušku a pocit ako pred mrchou?Velmi sa bojim,ci to nieje zle znamenie.
@majda27
@icub Dievcata,už sa vam to blíži.Myslim na vas a stráááášne držim palce,nech je vysledok pozitivny.Aj si idete doma robit nejaky testik?Ci radsej nie?
@sylvestra Tehulka naša(len tak potišku to píšem) Ako sa citis?Vsetko OK?
Kočky ďakujem pekne. Ja to mám do Martina 150km, tak možno budú navrhovať, aby som tam ostala nablízku a tá super panelová cesta smerom na Turčianske Teplice, tak to nie je nič moc. Uvidíme.
Držím vám všetkým palčeky. 😉
ahojte dievcata, volala som si a bublinka ma znamku 2 a 7 buniek -potichucku sa vytesujem. Mam si zavolat v nedelu.
@izzie27 ..jej tak to ma naozaj tesi...moc drzim palceky...myslim na vas... 🙂
Žienky ta prva injekcia picha od 23DC dokedy?aj po douzivani provere aj pri mrche?aj s menopurom?jednoducho stale od 23DC az dokedy... 😒
Dievcata, mala ste niektora pred OPU male foliky, cca 16 (vacsina) - 18 mm? 😒 Mne ako keby sa za posledne dni zastavil ich rast. tak neviem, ci bude OPU k niecomu, ked su male, nebudu ani zrele... 😒
@makovicka53 ano moja pichaj si ju stale az kym ti nepovedia v Heliku ze mas s tym prestat... stale stale si ju pichaj od toho 23DC... aj ja si picham dipherelin..ale ja som este len na 6stej injekcii 🙂

@ame ahaj ame, pit pijem dost iked az mi to ide usami 😀 , ns WC chodim casto, dychat sa mi dýcha dobre. Len ma znervoznuje že ma to podbrusko pobolieva.Zda sa mi ze dnes je to lepsie, no lelebo keby som mala este aj toto to by bol vrchol.
Ozaj a krajkovic ma dovolenku. Ked som bola na OPU, kovorila to sestricka do telefonu jenej pani.