Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@danielkabn nie ..nemalo by ta to boliet... akoze to nechcem zlahcovat... samozrejme ze to nie je velmi prijemne..ale zvladneme to neboj 😉
co dobreho si mala na obed?
@makovicka53 ano.. ja tiez pracujem a chcela by som ist na PN az od stimulky... uvidime ci to bude v praci mozne.... ale tak pri najhorsom budem pracovat z domu... 😉
@speranza..mala som čínu 🙂 tak trošku zdravo jem,lebo som pribrala počas zimy už 5 kilov,a tak to musí isť preč 😀
@danielkabn 😀 nevyzeras na fotke ze by si bola volajaka baculka..skor si myslim ze si take utle ziena... a zdravo stravovat sa je dobre.... ja som si napriklad dala vcera klobasku s chlebom horcicou a cibulou 😀 😀 😀 to asi zdrave velmi nebude, ze????????????????? 😀 😀 😀 😀
@speranza1,to keď som sa vydávala,mala som 50 kilov a to bolo pred dvoma rokmi 🙂 a teraz mi manželstvo tak prospieva,že mám 59 kilov 😠 😠 a cítim sa pribrato,preto by som chcela aspoň 5 kilov dať dole,viac už nie...ale zatiaľ to nejde,lebo zima je príliš dlhá....nech už je teplo, slniečko,nech môžem chodiť trošku viac von,na bicykel...ale keď bude bublinka v brušku,tak to asi nepude 😀 😀
Inak,chlieb s klobáskou,horčicou a cibuľou...eňo ňuňo mňam 😀 😀 😀
@danielkabn
@speranza1 Len sa dievčata pekne napapajte,neoplati sa chudnut pred teho.Potom sa budeme trapit s kg ked porodime🙂)).
@bberika,po pôrode to už vôbec nepôjde dolu,mne sa všetko usadá na stehná a zadok..brucho ani nie..aj keď aj tam mám už špek 😀
@danielkabn to je dobre ze mas na brusku troska tuku..lepsie sa ti budu pichat injekcie.. neboj 😉 .. aj ja ich picham len tak kde je to pekne makucke 😀 😀 😀
@danielkabn To budeš riešit potom.Teraz je pre nas prvodade, aby sme boli tehulky a ked sa to podari bude to super.A ked nam deticky budu behat po byte, nestihnes sa ani najest a budeš mat pohybu ajajaj.Kilečka pojdu dolu ani nebudeš vediet ako 🙂.
@bberika,ja ti tiež prajem čo najlepšie uhniezdenie bublinky,alebo bubliniek 😉
@danielkabn Dakujem a ja ti prajem čo najrychlejšie schvalenie žiadosti,nech sa uz do toho možete pustit.Mne ta priprava a stimulka ušli velmi rychlo.Najhoršie je asi to čakanie či sa to podarilo.
@bberika,ďakujem moc 😉
nesmieš myslieť nato,žeby koľajničky nevyšli,podarí sa a hotovo..veď už si sa načakala dosť,no nie?
ja mám 30 rokov a asi mi dajú tiež len jednu bublinku,ale asi by som ani viac nechcela 😕
@speranza1 @makovicka53 @danielkabn dievcata dakujem vam ze nam drzite palce a ze na nas myslite.
@makovicka53 ahoj stale si ju musis pichat aj cez sviatky aj piatky az dovtedy,kedy nepovedia dost.
@ame ahoj ja som mala niektore este mensie ale zo mna si priklad neber. pekne im dohovor. nech sa neblaznia ale nech pekne rastu 😉
Ja vam vsetkym drzim palce a stale na vas myslim aj na majdu, sylestru, santanu....

@speranza1,ďakujem..už som tu,chutilo 🙂
inak,ja mám po laparke ešte z novembra čerstvú ranku pod pupíkom..tak zato som sa pýtala,či to bude bolieť 😒