icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

danielkabn
18. feb 2011

@speranza1,ďakujem..už som tu,chutilo 🙂
inak,ja mám po laparke ešte z novembra čerstvú ranku pod pupíkom..tak zato som sa pýtala,či to bude bolieť 😒

icub
18. feb 2011

@bberika no ja som sa na net dostala az teraz tak, testovat eee, dnes som isla okolo troch lekarni a odolala som 😉 ziadne testovanie sa u nas nekona, uvidime, hadam budem pocut tiez taku spravu ako sylvestra
pichani, no na zaciatku take slabe a kazda ma ine priznaky..

icub
18. feb 2011

@majka21 tou cestou popri turcianskych sa to da zvladnut.... neboj nic... zvladnete 😉

icub
18. feb 2011

@izzie27 tak ako sme hovorili, tesim sa s tebou, je to bojovnica, este trosku zabojuje a bude u teba v brusku (kolegyni tiez zaviedli 2kovu bublinku a teraz je z nej trojrocna kraaaaaaaaasna kocka)
tesim sa s tebou 😉

speranza1
18. feb 2011

@danielkabn nie ..nemalo by ta to boliet... akoze to nechcem zlahcovat... samozrejme ze to nie je velmi prijemne..ale zvladneme to neboj 😉
co dobreho si mala na obed?

speranza1
18. feb 2011

@makovicka53 ano.. ja tiez pracujem a chcela by som ist na PN az od stimulky... uvidime ci to bude v praci mozne.... ale tak pri najhorsom budem pracovat z domu... 😉

danielkabn
18. feb 2011

@speranza..mala som čínu 🙂 tak trošku zdravo jem,lebo som pribrala počas zimy už 5 kilov,a tak to musí isť preč 😀

speranza1
18. feb 2011

@danielkabn 😀 nevyzeras na fotke ze by si bola volajaka baculka..skor si myslim ze si take utle ziena... a zdravo stravovat sa je dobre.... ja som si napriklad dala vcera klobasku s chlebom horcicou a cibulou 😀 😀 😀 to asi zdrave velmi nebude, ze????????????????? 😀 😀 😀 😀

danielkabn
18. feb 2011

@speranza1,to keď som sa vydávala,mala som 50 kilov a to bolo pred dvoma rokmi 🙂 a teraz mi manželstvo tak prospieva,že mám 59 kilov 😠 😠 a cítim sa pribrato,preto by som chcela aspoň 5 kilov dať dole,viac už nie...ale zatiaľ to nejde,lebo zima je príliš dlhá....nech už je teplo, slniečko,nech môžem chodiť trošku viac von,na bicykel...ale keď bude bublinka v brušku,tak to asi nepude 😀 😀
Inak,chlieb s klobáskou,horčicou a cibuľou...eňo ňuňo mňam 😀 😀 😀

bberika
18. feb 2011

@danielkabn
@speranza1 Len sa dievčata pekne napapajte,neoplati sa chudnut pred teho.Potom sa budeme trapit s kg ked porodime🙂)).

danielkabn
18. feb 2011

@bberika,po pôrode to už vôbec nepôjde dolu,mne sa všetko usadá na stehná a zadok..brucho ani nie..aj keď aj tam mám už špek 😀

speranza1
18. feb 2011

@bberika moja rec.... no nie aby som sa prezierala..ale vcera som dostala na tu klobasku chut tak som si ju dala... 😀
...ty si v ktorom stadiu pripravy na IVF?

speranza1
18. feb 2011

@danielkabn to je dobre ze mas na brusku troska tuku..lepsie sa ti budu pichat injekcie.. neboj 😉 .. aj ja ich picham len tak kde je to pekne makucke 😀 😀 😀

danielkabn
18. feb 2011

@speranza1, no veď aspoň že tak 😀 😀

speranza1
18. feb 2011

@danielkabn 😀

danielkabn
18. feb 2011

na poisťovni to nikto neberie,už je piatok a víkendujú ☹ ☹

bberika
18. feb 2011

@danielkabn To budeš riešit potom.Teraz je pre nas prvodade, aby sme boli tehulky a ked sa to podari bude to super.A ked nam deticky budu behat po byte, nestihnes sa ani najest a budeš mat pohybu ajajaj.Kilečka pojdu dolu ani nebudeš vediet ako 🙂.

speranza1
18. feb 2011

@danielkabn asi su teraz na obede..skus zavolat po jednej 🙂

bberika
18. feb 2011

@speranza1 Ja som 5 dni po ET.Som už troška pred vami.28.2. idem na kontrolu,či sa to podarilo alebo nie.Ale NIE si nepripuštam 🙂

danielkabn
18. feb 2011

@bberika,bodaj by to už bolo 🙂 🙂

speranza1
18. feb 2011

@bberika tfuj tfuj tfuj.... posielam jedno velke pohladenie bublinkam v brusku.... kolko ste si dali vlozit embryjok?

bberika
18. feb 2011

@speranza1 Dakujem,bruško som si pohladila. Vzhladom na moj vek sme si dali vložit len jedno embryjko(starym korytnačkam ani neodporučaju dat si vložit viac ako jedno)a ešte mame dvoch mrazáčikov.Pevne verim,že tie už nabudeme potrebovat 🙂

danielkabn
18. feb 2011

@bberika,ja ti tiež prajem čo najlepšie uhniezdenie bublinky,alebo bubliniek 😉

bberika
18. feb 2011

@icub Ja som si kupila test,ale asi tiež odolam pokušeniu a počkam ako to dopadne na kontrole.Trošku sa bojim sklamania .Keby mi na teste nevyšli kolajnice,asi sa zblaznim 😢 .

speranza1
18. feb 2011

@bberika aha to som nevedela.. ze sa vklada potom len jedno hrozienko... a vy ste isli ako samoplatcovia..alebo ste este stihali do tych 39 rokov... a ako sa citis? velmi ti prajem aby vam to vyslo 😵 🙂

speranza1
18. feb 2011

@bberika myslim ze to cakanie je asi psychicky najnarocnejsie.... ze? paani a to musi cakat este do 28.2.........
a ze "stara korytnacka" 😀 😀 😀 ...ty si ale cislo

bberika
18. feb 2011

@danielkabn Dakujem a ja ti prajem čo najrychlejšie schvalenie žiadosti,nech sa uz do toho možete pustit.Mne ta priprava a stimulka ušli velmi rychlo.Najhoršie je asi to čakanie či sa to podarilo.

danielkabn
18. feb 2011

@bberika,ďakujem moc 😉
nesmieš myslieť nato,žeby koľajničky nevyšli,podarí sa a hotovo..veď už si sa načakala dosť,no nie?
ja mám 30 rokov a asi mi dajú tiež len jednu bublinku,ale asi by som ani viac nechcela 😕

izzie27
18. feb 2011

@speranza1 @makovicka53 @danielkabn dievcata dakujem vam ze nam drzite palce a ze na nas myslite.

@makovicka53 ahoj stale si ju musis pichat aj cez sviatky aj piatky az dovtedy,kedy nepovedia dost.
@ame ahoj ja som mala niektore este mensie ale zo mna si priklad neber. pekne im dohovor. nech sa neblaznia ale nech pekne rastu 😉
Ja vam vsetkym drzim palce a stale na vas myslim aj na majdu, sylestru, santanu....

ame
18. feb 2011

@bberika Nepamatas sa, aku velkost mali tvoje foliky v priemere pred OPU?