icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ivankakov
18. feb 2011

@sylvestra čo si mala nejaké pupáky? lebo ja som akurát dnes usúdila, že sa mi celé čelo vyhádzalo, jak puberťáčke. 😀

speranza1
18. feb 2011

ahojte dievcence ste tu niektora?

ivankakov
18. feb 2011

@speranza1 ja som na MK.

speranza1
18. feb 2011

@ivankakov ahojky ako sa mas? ty si uz doma? alebo chodis este do prace?

ivankakov
18. feb 2011

prepáč,ale nemohla som ti odpísať, robili niečo s MK. Chodím zatiaľ do práce.

ivankakov
18. feb 2011

@speranza1 chodím ráno na šiestu a o druhej som doma.Stres v práci nemám, sama si plánujem prácu, šéfka to rešpektuje a púšťa ma aj skôr domov ked už jej poviem, že už nič nemám.

bberika
18. feb 2011

@sylvestra Jaj,no to si ma potešila,bo som mala obavy.Už sa tešim čo napišeš v stredu.Opatruj sa zatiat a pozdrav odomna tvoje 2 bublinky 🙂 .

speranza1
18. feb 2011

@ivankakov nevadi ani mne MK nesiel... ja este stale neviem ako to bude s mojou pracou..myslela som ze pocas stimulky budem doma..ale naozaj neviem ako mi to vyjde.... zatial som sa zariadila aj tak, ze by som mohla pracovat aj z domu...a ako pokracuju vcelicky? 🙂

helenka12
18. feb 2011

@makovicka53 ahoj ja si dnes picham 2 inekciu puregonu plus dekaptyl stale 😀

ivankakov
18. feb 2011

@speranza1 vieš ja si počkám na to ako sa budem mať a potom sa rozhodnem, ale PN si asi nezoberiem, skôr dovolenku, mám jej dosť aj starej. No a neviem ako to bude potom ked budem musieť 2 týždne čakať na výsledok. Decapeptyl stále štípe, Puregon je úplne v pohodke.

ivankakov
18. feb 2011

@helenka12 včera večer po pichnutí puregonu som sa cítila ako na vode, inak nič špeciálne som necítila. A ty ako?

helenka12
18. feb 2011

@ivankakov ahoj ja si picham vecer o 21 pred spankom ,jednu aj druhu ,tak ma to este len caka uvidime 😀 ,ja nemam este predoperacne vysetrenia ,v nedelu mame doniest podpisane tie papiere(suhlasy),predoperacne si vybavym aspon dufam cez tyzden a este chodim do prace tak uvidim ako sa budem citit zoberiem si tu marodku,ale moc sa mi nechce cakat doma a rozmyslat co a ako .ale ak mi bude zle tak mi nic ine neostava. 🙂

helenka12
18. feb 2011

@ivankakov vies co dnes mi tak bolo v praci,ale cely den som cakala co bude ,ale picha ma vo vajecnikoch ,uvidim zajtra po 2 inekcii a v pondelok idem este na krv a utorok na predperacne tak uvidim 🙂

ivankakov
18. feb 2011

@helenka12 a krvné už máš všetky? Aj ty ešte chodíš do práce?

ivankakov
18. feb 2011

@helenka12 ja ked som išla na predoperačné, tak som musela mať výsledky krvi, nie tie infekčné, ale tie klasické kvrné testy. Zistili mi, že mám zvýšenú hladinu cholesterolu. 😀

makovicka53
18. feb 2011

@sylvestra ahojky ja este nieee picham az o tyzden ... 😉 ale si zlata a aty sa mas ako?

makovicka53
18. feb 2011

@helenka12 fiiiha super tak drzim palce 🙂 ...a ako sa citis? 🙂

helenka12
19. feb 2011

@ivankakov ake krvne testy?na krv som bola v stredu v heliku ta bola ok.A teraz idem v pondelok ku svojej gynekolog.,mam si zobrat ranny moč a prist na krv. a utorok idem na predoperacne vysetrenie lebo minuly tyzden mali dovolenku tak idem v utorok.dufam ,že vysledky z krvi budu na druhy den ,aspon sestrika hovorila ,že ked musia ta ich spravia za den.uvidim zajtra ide do helika tak uvidim co mi povie koordinatorka 🙂

helenka12
19. feb 2011

@makovicka53 ztial sa da 😀

speranza1
19. feb 2011

dobre rano dievcata..ako sa mate? ja mam taky pocit ako keby mala dorazit mrcha... neviem co urobit ked mi dorazi dnes.... staci zavolat do heliosu v pondelok? alebo ako sa mam zariadit? poradite mi?

makovicka53
19. feb 2011

ahojky...no vsak pockaj mozno darazi zajtra a to staci v pondelok zavolat...do 1-2 dni sa musis ozvat do heliku aby ta objednali 🙂.... 🙂

makovicka53
19. feb 2011

@speranza1 ..boze harakiruje mi nie objednat ale ta zavolat cim skor...som zvedava kedy zacnes stimulku 😉

makovicka53
19. feb 2011

@helenka12 ...tak je super 😉

speranza1
19. feb 2011

@makovicka53 to som zvedava ako ja... tak 32 den by mal byt az v utorok..ale ja mam uz dnes taky zvlastny pocit ako keby na mrchu..a neviem ci si to nahovaram, alebo co..ale je mi nevolno od zaludka, toci sa mi v hlave a je mi dost zle... mozno mam len nizky tlak..neviem..mali ste niekedy po tych prvych injekciach taketo pocity?

makovicka53
19. feb 2011

@speranza1 ..no tak cas na mrchu akurat je 30-32 DC...hlavne bud v klude...a ked dostanes tak skus volat do heliosu...a to komu budes volat ci na recepciu?kazdopadne dnes al zajtra ak dostanes v pondelok chod tam 🙂 ...ja ti poviem stalo sa ze som sla do MT aj ked som nebola objednana a zobrali ma ani o tom nevedeli 😀...a diphereline pichas stale jj?

speranza1
19. feb 2011

@makovicka53 ano a ani neviem komu by som mala volat..vy ste komu volali v takychto pripadoch..myslim ze na recepcii by mi to aj tak nikto cez vikend nedvihol..mam volat koordinatorke?
a ano injekcie pichame dipherelin..ale dnes este len siedma.... a ty uz stimulujes, ze?

speranza1
19. feb 2011

@makovicka53 vlastne som sa zmylila zacinas s proverou, ze?

loerincz
19. feb 2011

ahojte, chcela by som sa spytat ci je tu niekto kto ma za sebou tri neuspesne KET? 09.02. mi vlozili posledne dve mrazaciky a v utorok ma ist na krv. Mam stale bolesti v podbrusku a som z toho uz na nervy. Dakujem za odpoved.

makovicka53
19. feb 2011

@speranza1 ja zacinam v pondelok s proverou..tak preto ti moc neporadim ze komu volat ale asi by som koordinatorke ona ti povie najlepsie ....

makovicka53
19. feb 2011

@speranza1 ano ....uz nech to ide 🙂 ...a od druhej injekce diphereline pojdem na PN 🙂