Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bielalady ..tak sup sup do lekarne a ked vyjde test negativny tak chod ku gynekologovi
Ahojte kocky, ved nestiham citat, co ste tolko toho popísali.
@speranza1 ja som sa tiez obávala, kedy mi ms dorazí. V piatok uz bola zozbehnutá naplno, tak som tam ráno o 7, 00 zavolala a na recepcii sa ma spytali, ci by som to nestihla este do 8,00. Povedala som, ze nie a oni ma objednali na pondelok. Takze netráp sa.
@makovicka53 kocik ja uz mam vyhladnutý a uz dávno. Páci sa mi taký ciernobiely. Biela su kvety na obvode vanicky a hlavne dá sa húpat. Bábatká , kocáre, vecicky to ja uz obzerám od strednej skoly. Ved tie najmensie vecicky sú najkrajsie. 🙂
@ivankakov nezlyháva ti pamat, je toho tu strasne moc a aj ja, kým si vsetko precítam, tak zabudnem, co by som chcela ktorej z vás odpísat. Zajtra ráno si mám volať o 7,30 a dozviem sa co dalej. Ci je to OK a vklad bude v nedelu alebo v pondelok alebo ci je koniec. Ja dufam, ze nás bojovník statocne bojuje. Inak istotne pojdem aj do druheho kola i ked su to nervy. Uz som si aj poplakala po stredajsom telelfone, ked mi povedali ze je len jedno a aj to sa nevie ci vydrzi.
druhú, ked rátam kontrolu po ms, kde mi brali krv a robili sono cez bruško. Pijem dosť, alle dnes už cítim vaječníky, nebolí to, ale občas mi tam niečo zabrní.Koľko piješ denne? ja tak 3 litre. Na koľký deň od ms si mala opu?
@makovicka53 az take super to nieje ,ved uvidiš po prvej štiplavej inekcii 😀 ,potom sa ozvi 🙂
@izzie27 ....jeeeej....no super asp ze nie som sama...my sme dnes kupili prenosnu postielku bola super cena no co zide sa zatial bude v skrini 😀
Ahojte, dnes som bola na tretej kontrole, aj vám pichli tú štiplavku, no to bola riadna šupa, boli ste aj vy po nej ospalé? Ani ja som nechcela ísť na PN, ale asi by som to už v robote nevydržala a asi by som si to pri neúspechu dosť vyčítala, keďže ma v Heliose neustále upozorňujú na kľud.
mne dnes povedali, že pravdepodobne to vidia na štvrtok, ale zdá sa mi to skoro, však vedia čo robia 😉
@bielalady nechcem ťa vyplašiť, ale podľa toho čo popisuješ, som ja už zažila dvakrát ako mimomaternicové tehotenstvo,hlavne tie tlaky na konečník, na tvojom mieste by som išla k gynekológovi čo najrýchlejšie aby túto možnosť vylúčil, pretože je to veľmi nebezpečné, ked ti praskne vajíčkovod. Prajem, Ti však aby to bolo normálne tehotenstvo. 😉

@bielalady a test si si robila?