icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

speranza1
19. feb 2011

@bielalady a test si si robila?

speranza1
19. feb 2011

@makovicka53 presne tak 😀 😀

makovicka53
19. feb 2011

@bielalady ..tak sup sup do lekarne a ked vyjde test negativny tak chod ku gynekologovi

izzie27
19. feb 2011

Ahojte kocky, ved nestiham citat, co ste tolko toho popísali.
@speranza1 ja som sa tiez obávala, kedy mi ms dorazí. V piatok uz bola zozbehnutá naplno, tak som tam ráno o 7, 00 zavolala a na recepcii sa ma spytali, ci by som to nestihla este do 8,00. Povedala som, ze nie a oni ma objednali na pondelok. Takze netráp sa.
@makovicka53 kocik ja uz mam vyhladnutý a uz dávno. Páci sa mi taký ciernobiely. Biela su kvety na obvode vanicky a hlavne dá sa húpat. Bábatká , kocáre, vecicky to ja uz obzerám od strednej skoly. Ved tie najmensie vecicky sú najkrajsie. 🙂

ivankakov
19. feb 2011

@izzie27 ahoj už si mala ET, alebo ešte len čakáš? Nejako mi zlyháva pamäť. 😀

izzie27
19. feb 2011

@ivankakov nezlyháva ti pamat, je toho tu strasne moc a aj ja, kým si vsetko precítam, tak zabudnem, co by som chcela ktorej z vás odpísat. Zajtra ráno si mám volať o 7,30 a dozviem sa co dalej. Ci je to OK a vklad bude v nedelu alebo v pondelok alebo ci je koniec. Ja dufam, ze nás bojovník statocne bojuje. Inak istotne pojdem aj do druheho kola i ked su to nervy. Uz som si aj poplakala po stredajsom telelfone, ked mi povedali ze je len jedno a aj to sa nevie ci vydrzi.

ivankakov
19. feb 2011

@izzie27 musí vydržať,ako by to bolo, pevne dúfam a som nedočkavá ako dopadne zajtrajší telefonát. Celý čas si si dávala 150 jednotiek, alebo ti zvyšovali dávku?

ivankakov
19. feb 2011

@izzie27 mala si puregon?

izzie27
19. feb 2011

@ivankakov mala som puregon a po cely cas som si pichala len 150jednotiek a na 4.návsteve mi pichli tam este 150j nejakeho hormonu.

ivankakov
19. feb 2011

@izzie27 aj ja mám puregon, tiež pichám 150 jednotiek. Koľko bolo tvojich návštev v MT , vrátane tej prvej po ms?Ja idem teraz v pondelok na kontrolu, budem mať v sebe už 600 jednotiek v sebe. Už budú nejaké folikuly?

izzie27
19. feb 2011

@ivankakov ja som tam bola 5krát. Na 1. a 2.krát este nevideli foliky, lebo mi robili sono cez brusko. Ale ja si myslim, ze uz budes mat nejaké foliky. Len oddychuj a pi vela. Aj teraz este sa snazim vela pit. To mas kolkátu kontrolu?

izzie27
19. feb 2011

@bielalady ahoj ja by som sa tiez moc nespoliehala na testy ale radsej by som zasla k doktorovi.

izzie27
19. feb 2011

@ivankakov Zabudla som a na 6.krát som mala OPU.

ivankakov
19. feb 2011

druhú, ked rátam kontrolu po ms, kde mi brali krv a robili sono cez bruško. Pijem dosť, alle dnes už cítim vaječníky, nebolí to, ale občas mi tam niečo zabrní.Koľko piješ denne? ja tak 3 litre. Na koľký deň od ms si mala opu?

izzie27
19. feb 2011

@ivankakov Puregon som si zacala pichat 1.2. a odber som mala 15.2. Este chodis do práce?

ivankakov
19. feb 2011

@izzie27 ano chodím a zatiaľ sa dobre cítim.uvidím dokedy, tebe sa kedy už nedalo normálne fungovať?Ja som začala pichať 17.2..

izzie27
19. feb 2011

@ivankakov Ja som chodila do 3.2. a 4. som mala predoperacne vysetrenie a este aj kontrolu v MT. Ale unavená som bola statocne.Tak potom od pondelka uz som zostala na RD.

ivankakov
19. feb 2011

@izzie27 takže únava ma čaká? pôjdem tiež radšej na RD, mám starej dovolenky 11 dní. teraz sa máš ako, bolí ťa niečo, musíš ležať?

helenka12
19. feb 2011

@ivankakov no ty si sikovnejsia ja som to chcela skor ale mali dovolenku,dufam ze ich pondelok a utorok vybavim 🙂

helenka12
19. feb 2011

@makovicka53 az take super to nieje ,ved uvidiš po prvej štiplavej inekcii 😀 ,potom sa ozvi 🙂

speranza1
19. feb 2011

@izzie27 jej dakujem izi za povzbudenie.... zatial mrchana nedorazila a uz sa citim aj lepsie ale rano mi bolo poriadne nevolno... 😝 .. a vy babulky? ako travite vikend?

makovicka53
19. feb 2011

@izzie27 ....jeeeej....no super asp ze nie som sama...my sme dnes kupili prenosnu postielku bola super cena no co zide sa zatial bude v skrini 😀

makovicka53
19. feb 2011
monca303
19. feb 2011

Ahojte, dnes som bola na tretej kontrole, aj vám pichli tú štiplavku, no to bola riadna šupa, boli ste aj vy po nej ospalé? Ani ja som nechcela ísť na PN, ale asi by som to už v robote nevydržala a asi by som si to pri neúspechu dosť vyčítala, keďže ma v Heliose neustále upozorňujú na kľud.

ivankakov
19. feb 2011

@monca303 ja idem v pondelok na druhú kontrolu, takže zatiaľ mi ešte nič nepichli.uvidíme ako to bude ďalej pokračovať. 😝

monca303
19. feb 2011

@ivankakov držím ti palce, nech máš peknú úrodičku

ivankakov
19. feb 2011

@monca303 však aj ja tebe ty si o trošku popredu predo mnou, kedy asi budeš mať OPu?

monca303
19. feb 2011

mne dnes povedali, že pravdepodobne to vidia na štvrtok, ale zdá sa mi to skoro, však vedia čo robia 😉

ivankakov
20. feb 2011

@bielalady nechcem ťa vyplašiť, ale podľa toho čo popisuješ, som ja už zažila dvakrát ako mimomaternicové tehotenstvo,hlavne tie tlaky na konečník, na tvojom mieste by som išla k gynekológovi čo najrýchlejšie aby túto možnosť vylúčil, pretože je to veľmi nebezpečné, ked ti praskne vajíčkovod. Prajem, Ti však aby to bolo normálne tehotenstvo. 😉

ivankakov
20. feb 2011

@monca303 no oni to tak robia, že na 5. alebo 6. návšteve je už OPU. Asi už majú folikuly takú veľkosť, že ich bude treba čo najskôr odobrať. 😀