Hľadám žienky, ktoré idú na IVF v roku 2020
Ahojte zienky niekto kto ide na ivf tento rok kto zacal a co vsetko absolvujete?
@nkf Bodaj by.😀
Ahojte u nás 2 hy pokus úplne od začiatku. Mám dlhý protokol, nové centrum....2 týždne už pichám dipherelin a 3ti den spolu s meriofert Kit. V piatok ďalšia kontrola kde nám pobedia približný dátum odberu. Ideme do darcovskych spermií. Keďže tam je kameň úrazu.
@mailoabruno Držím palce 👍Okrem liekov nezabudni aj na vytaminy
@mailoabruno Drzim vam prsty ja si tiez picham Dipherelin a dnes vecer ma uz cakaju 3injekcie a v pondelok idem na kontrolu som zvedava ako to pojde dalej
@nkf áno maaam aj tie. 😊
Ahojte, ja už mám prvé ivf za sebou, žiaľ neúspešne. Transfer bol zrušený, získané boli 3 vajíčka no iba jedno bolo vhodné na oplodnenie a napokon aj to sa prestalo deliť takže nemali sme čo vkladať :( Ale nevzdávame to a skúsime opäť.
My ideme na prvú konzultáciu do Brna 13.3 a aj na nás prvý vklad. Budem mať v júli 41r.
@sulinka333 my máme 2 neúspešne IVF na Slovensku a 10.03.ideme na konzultáciu do Brna, 3 pokus, mám 43
@beautynaty ja som na tom prvý krát bola podobne, nevzdávaj to, držím palce
@nkf ďakujem pekne
@kejty22 tak ako postupujete? U mňa 9 vajíčok sliznica 6,2mm. V utorok 3.3 ďalšia kontrola a potom štvrtok alebo piatok ideme na odber.
@mailoabruno no ja idem v pondelok 2.3 na kontrolu. Tak uvidime. Kolky den si pichate FSH?
@kejty22 dipherelin pichám od 13.2 a od 24.2 plus meriofert Kit 225mg.
@nkf a do ktorého centra idete?my reprogenesis
@mailoabruno ja mam menopur tiez 225mg. Zajtra idem na ultrazvuku by mi malo ukazat kolko mam vajicok nie? Do akeho centra chodite
@kejty22 gyncare. Približný počet áno. Prvý krát IVF?
@sulinka333 my ideme do fakultnej nemocnici Brno oddelenie asistovanej reprodukcie, sú na trhu už 40 rokov, a takmer všetci doktori v ČR vzišli z tejto kliniky, robia vedecké vyskumy,... Atď
@mailoabruno v Ke? Ano prve IVF, vy tiez?
@kejty22 nie Nitra u mňa už 2 he.predtym sme boli v BA . Skúsili sme nové CAR tak uvidíme.
Ja sa chystám. Len lieky mi už nepreplatia keď ideme už 4x ak by mal niekto navyše bola by som vďačná za všetko...
@zelenagw mám prolutex
@mailoabruno no co ako ste dopadli?
@kejty22 odobratých 9 ževraj krásnych vajíčok. Uvidím zajtra koľko sa podarilo oplodniť. Ďakujem za opýtanie.
A vy ako? Kedy? A koľko vám videli na utz
@mailoabruno mam polycysticke vajecniky ..tak okolo 24 ale este nemaju len 12mm, niektoré menej tak v pondelom kontrola. Silno drzim prsty 🙂
@kejty22 24?no super určite budú dostatočne veľké. Možno zvýšia dávky. Aj mne tak prvý krát urobili. Silno držím palce
@mailoabruno urcite nestihnu dorasr vsetky a neviem ako to je ..odoberaju aj mensie folikuly?
@kejty22 odoberú všetko a potom embryolog vyberie len dobre vajíčka napríklad nám z 9 tich bolo vhodných len 5. 1 prezreté a 3 ešte nedozrete. Dnes mi volali. A z tých 5 oplodnenycu 4 sa vyvíjajú.
@mailoabruno Budete mat 5 dni predlzenu kultivaciu? Takze o nejake 4 dni by si mohla ist na vklad?🙂
@majoranka24 áno vychádza to na stredu. Ešte utorok nám volá embryologicka na konkrétny čas.

@majoranka24 dúfam že sa zaradíme medzi tie 2%🤗👍