Ahojte,
Som po IVF. Včera som kúsok mala špinenie tak som išla na pohotovosť. Príčina sa nenašla. Ale gestačný vak 18mm, crl 10,2mm a bola už aj akcia srdiečka podľa ultrazvuku mam napísané že gestacny vak zodpovedá 7+2 a crl 7+1 v ten deň som bola 7+2. Len nejako som sa zľakla že či ten gestacny vak nemá byť väčší :/ zajtra idem k svojmu gynekológovi tak sa ešte na to opýtam ale samozrejme hlava pracuje. Ďakujem za odpoveď.
Ved to cele zodpoveda tyzdnu, tak co stresujes, keby je vak o dost vacsi ako babo, tak je zle, to ma byt presne takto umerne. Dolezita je umernost toho a akcia srdiecka. Len tak dalej
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak si 7+2 a gestacny vak zodpoveda den horedolu tak je to uplne presne a vsetko uplne tak ako ma byt. Problem by bol keby bol 2 tyzdne pozadu napriklad. Par dni hore dolu je uplne normalna odchylka. A este mas aj srdiecko potvrdene, to jedna basen! Tak nech spinenie odide, z teba opadne stres a dieta nech rastie do zdravia a sily! ♡ drz sa