icon

Hysterické stavy po IVF

cokoladacoko
18. sep 2022

Dievcata, mali ste to niektora? Kazdy den placem, neviem prestat, normalne mam hystericke stavy…hadam sa s muzom. Zacina mi sibat. Ale neviem s tym nic urobit. Uz chcem aby bol koniec😞

jumama
18. sep 2022

Coho sa najviac bojis, preco ten stach k tebe prichadza, skus sa nan pozriet do svojho vnutra, kamoska mala na to taku metodu, akoby si predstavis, ze posadis ten strach oproti sebe na stolicku, nejako si ho predstavis, ako to monstrum vyzera a sptytas sa odomna chces, Monstrum? A tak skusis najst odpoved na ten strach.

elizabet173
18. sep 2022

@cokoladacoko vyhľadaj odborníka, zbytočne sa trápiš

cokoladacoko
autor
18. sep 2022

@jumama bojim sa ze to budem musiet absolvovat cele zas…

elizabet173
18. sep 2022

@cokoladacoko tvojím strachom to ale nijako neovplyvníš

mogaa
18. sep 2022

@cokoladacoko nie vždy sa to podarí na prvý, druhý či piaty krát....niekedy sa to aj napriek ivf nepodarí nikdy....treba sa dať do pohody, ivf brať ako jednu z možných riešení....zbytočne sa trápiš nad niečím čo nevieš ovplyvniť...skús sa dať do pohody, robiť veci ktoré ťa tešia...ak by to nepomohlo kludne vyhľadaj psychológa, tvoj stres ovplyvňuje nielen teba....niekedy stačí prestať tlačiť na pílu a človek zbadá inú cestu ako prežiť plnohodnotný život a ak ti aj nebude dopriate vlastné dieťa, vieš si zariadiť šťastný a spokojný život.....kamarátka si prešla tým čím ty teraz, skoro ju to stálo manželstvo....rovnako ako ty, stres, hádky , nakoniec to s mužom vzdali a nechali tak, inak by sa rozišli....

luccija
18. sep 2022

@cokoladacoko to bude z tych hormonov ved vieme co s nami spravi PMS a nie este zvysene davky hormonov.Teraz musis byt v klude a sustredit sa na seba, ked chces otehotniet.Niektore zeny to podstupia vela krat bud rada, ze kvoli veku a zdravotnemu problemu este vobec mozes mat IVF.Trocha prehodit myslenie...ak to je velmi zle chod ku gynekologovi ci psychiatrovi.

petkasaurus
18. sep 2022

@cokoladacoko bude to hormonami.. Ja som mala stresy uz len po iui, to aj to cakanie a strach..

marculka51
21. sep 2022

@cokoladacoko ja som mala to iste boli sme dva krat prvý krat to nedopadlo dobre potom sme si dali troska kludu lebo po psychickej stránke som nebola ok a po nejakom case sme isli zas dotoho a som si v sebe spravila "poriadok" a som si povedala ze ked to nevinde tak nam to neni sudene mali sme len jedno embrio a teraz tu lezi vedla mna a ma 7 mesiacov takzehkavne klud vsetko bude tak ako ma ☺️